OVAN – Partner će se jako obradovati vašom inicijativom a vi to zapamtite kao lekciju i činite malo češće. Ukoliko planirate zajedničko putovanje u inostranstvo, sada je vreme da sve rezervišete i isplanirate. Slobodni Ovnovi, niste svesni čime to privlačite suprotan pol ali stvar je jednostavna – neke osobe se osećaju fenomenalno u vašem društvu i to je dovoljno.

BIK – Vaše raspoloženje će se znatno popraviti a i svi će primećivati čudnu iskru između partnera i vas zbog čega vas mnogi mogu pitati – šta se to dešava? Bitno je da vama smešak ne silazi sa lica. Slobodni Bikovi, ovo je prilka da započnete novu ljubavnu vezu. Zaljubljive ste prirode i spremni na rizik.

BLIZANCI – Pred vama je mnogo lepši vikend i sedmica u kojoj ćete učvrstiti vaš odnos. Očekuje vas okupljanja, izlasci, društvo a vi ćete bukvalno “leteti” oko partnera. Slobodni Blizanci, Venera u 7. Polju nagoveštava da ovo može biti posebno vreme kada ćete imati šansu da se zaljubite. Ako vam se dopada osoba koja živi ili često putuje u inostranstvo, onda je to – to.

RAK – Ono što će vas najviše radovati je slobodno vreme koje ćete moći da provedete radeći ono što vas ispunjava. Sreća preko dece i najmlađih. Pokušajte da sa partnerom podelite obaveze. Slobodni Rakovi, jedna osoba sa posla se zaljubljuje u vas. Pazite kada joj uopšte nije svejedno.

LAV – Bez obzira koliko ste se loše osećali prethodnih dana ispred vas je sedmica koja vam vraća samopouzdanje. To vidite iz pogleda osoba koje vam jasno stavljaju do znanja da ste im privlačni. Samo pazite da to partner ne vidi. Slobodni Lavovi, nekoliko planeta u vašem polju ljubavi ukazuje da je vreme da okrenete novi list u svom životu. Pred vama je sedmica izalazaka, druženja ali i mogućih novih početaka.

DEVICA – Iz dana u dan ćete biti raspoloženiji a ukoliko pozovete drage ljude kod sebe u goste, bićete u potpunosti ispunjeni i zadovoljni. Prijatna okupljanja unutar doma. Slobodne Device, postoji jedna osoba koja je neprestano sa vama u kontaktu i ona to ne čini zbog posla, već zato što oseća veliku privlačnost prema vama.

VAGA – Zvezde vam obećavaju fenomenalnu sedmicu u kojoj ćete se radovati svakom slobodnom trenutku a ako vas nešto čini srećnim onda je to vreme provedeno sa partnerom. Ovog puta ste rešili da pokažete svoja osećanja. Slobodne Vage, ako još uvek niste u vezi onda je to zbog toga što vi to tako hoćete.

ŠKORPIJA – Ako vas grize savest iz bilo kog razloga, vreme je da se odužite partneru sa nečim što vi znate da on voli – poklon, putovanje ili nešto treće…Smislićete već. Slobodne Škorpije, postajete pravi hedonista kojem je teško da se udvara suprotnom polu. Kao da ste pomalo izgubili interesovanje ili ste se umorili svega?

STRELAC – Venera ulazi u vaš znak a to ćete sigurno primetiti sa naletom dobre energije i partnerove pažnje i ljubavi. A i vi ćete procvetati što će svi primetiti. Slobodni Strelčevi, sada je vreme da se dogovorite za susret sa jednom osobom jer se to može pokazati kao ono pravo. Budite pristupačni.

JARAC – Tragate za nečim što bi moglo da vas upotpuni i ispuni prazninu koju osećate pa ne žalite da date novac na dobar provod i da častite prijatelje. A kad dođete kući, shvatite da ste promenili jedno veče ali ne i svoj život. Slobodni Jarčevi, moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Jedna osoba iz inostranstva se raspituje o vama.

VODOLIJA – Ova sedmica može ispuniti neke vaše davnašnje želje i vratiti vam osmeh na lice. Voleli bi kada bi mogli da svima pokažete ili pričate o svojoj ljubavi i onome što vam se dešava. Slobodne Vodolije, obavezno izađite negde u grad jer ako sad ne budete primećeni, nećete nikad.

RIBE – Ukoliko želite da obezbedite sebi i partneru prijatno veče, onda pustite neki dobar film jer je to ono u čemu oboje uživate. Pravite planove za budućnost. Slobodne Ribe, osoba iz daleka jedva čeka da vas vidi. Uključite kameru i proverite s kim se dopisujete.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *