Na poslu, možete imati pojačane kontakte sa autoritetima, šefom, direktorom ili vlasnikom koji vam mogu najaviti nekakve izmene u skorijoj budućnosti. Ako od vašeg poslodavca budete tražili povišicu, male su šanse da ćete je sada dobiti.

Lav voli da radi, da se bori i dokazuje ali u isto vreme ume da kaže – dosta, sada hoću da se odmaram i uživam. Ovaj znak često stavi sebe na prvo mesto i zato će biti prvi u redu i kada su slobodni dani, kako bi napravio nekju feštu ili organizovao kakvo okupljanje. Jedan Lav će sigurno iskoristiti predstojeće prvomajke praznike. Ukratko, sada je vreme za planiranje i organizaciju predstojećeg odmora.

U ljubavnom odnosu, ovaj tranzit ukazuje na stabilnost a pristaćete na igru zavođenja ukoliko je osoba preko puta vredna vašeg truda i zalaganja a posebno ako je finansijski obezbeđena i stabilna.

Pojačana aktivnost policije. Kontrole, racije i provere.

Susreti na javnim mestima.

Kontakti sa ljudima iz Crne Gore.

Ovaj tranzit u četvrtak prepodne (27.4) počinje sa osećanjem tenzije u odnosu. Nemojte činiti lažne ustupke. Tokom večeri odnos između muškarca i žene će zavisiti od kompromisa. Moguće je da će svako želeti da veče provede na svoj način ili će biti sprečeni da ga provedu onako kako su hteli.

U petak (28.4) u prepodnevnim časovima vas ljudi mogu zamarati sa nekom suvišnom pričom. Pažnja vam je oslabljena.  Tokom popodneva i večeri dolazi do promena koje ćete iskoristiti na pravi način. Neplanski susret sa prijateljima može proći sjajno.

Subota (29.4) donosi sve dobre naznake pa ovaj dan može biti poseban. Svakako nas očekuje dobro raspoloženje. Dobitak. Sreća. Susret sa uticajnim ljudima.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN –  Bićete inicijator jednog novog posla.

BIK – Vreme je za pauzu. Najmlađi članovi domaćinstva očekuju vašu pažnju i prisustvo.

BLIZANCI – Uredite baštu, vrt ili terasu gde ćete moći narednih dana da uživate.

RAK – Prijaće vam šetnja. Uspešna kupovina. Dobitak.

LAV – Treba da bolje procenjujete šta je to dobro za vas i koliko vam je potrebno da to postignete. Uspeh.

DEVICA – Možete imati nekakvu reakciju ili alergiju na čestice iz okruženja. Nešto vam smeta.

VAGA – Prijatelji vole da vam se pohvale ali im možete zameriti što zaborave da vam se revenširaju za sve ono prethodno što ste im pružili.

ŠKORPIJA – Provedite vreme sa partnerovim prijateljima.

STRELAC – Mogući su manji dobici preko drage osobe.

JARAC – Porodica vam izlazi u susret jer vas doživljava kao predvodnika.

VODOLIJA – Ako neko ume da vas prizemlji, onda je to partner. Stabilnost.

RIBE –  Birajte poslove koje možete bolje da naplatite.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *