OVAN – Narednih par dana vam mogu obeležiti prijatelji dok ćete za partnera imati više vremena u drugoj polovini sedmice. Partner vam priprema iznenađenje ili vam stiže manji poklon preko voljene osobe. Slobodni Ovnovi, na kraćem putovanju vam se može dogoditi nešto lepo. Pružite šansu osobi iz drugog grada.

BIK – Okruženi ste dragim ljudima i svakog dana se dešava nešto posebno da i ne primećujete da ste u zadnje vreme zapostavili partnera. No, mirni ste kada znate gde je on i šta možete da očekujete od njega. Slobodni Bikovi, mlađa osoba sa kojom ste u kontaktu vas sve više osvaja. Srećni ste jer vas je napokon neko zainteresovao a to je kod vas jako teško.

BLIZANCI – Definitivno ljudi primećuju promene na vama – prolepšali ste se, postali opušteniji i pristupačniji a i partner bi da provodi vreme sa vama što vam imponuje ali smatrate da on to radi iz nekog drugog razloga, možda zbog svoje sumnjičavosti. Slobodni Blizanci, odgovorite na udvaranja jer ovog puta to može biti ono pravo.

RAK – Ne bi bilo loše da budete na oprezu. Ne dozvolite da vam popusti pažnja dok se vi inatite i pokušavate da nešto prividno popravite jer ako tako nastavite, partneru se može dopasti neko drugi. Ego je najveći neprijatelj. Slobodni Rakovi, ponekad je časno priznati da odustajete i da ne želite da se borite za ljubav i naklonost jedne osobe.

LAV – Očekuje vas sedmica pozitivnih dešavanja koju najpre mogu obeležiti prijatelji ali i novine koje ćete želeti da podelite sa drugima. Partner se slaže sa vašim planovima. Slobodni Lavovi, ukoliko vas prijatelji budu negde pozvali, to se može pokazati kao dobitna kombinacija za neko ovo ljubavno poznanstvo.

DEVICA – Ovo je vaše srećno razdoblje u kojem će vam se ispuniti želje. Očekuje vas period smeha i šale ali i obradovanja kroz osobu iz daleka. Dobitak preko partnerove porodice. Slobodne Device, neko sa posla se baš zaljubio u vas a to vam veoma godi.

VAGA –  Kako da znate da je to ono pravo? Kada voljenu osobu i vas možete da zamislite zajedno u budućnosti. Ako ste planirali putovanje, vreme je da napravite rezervacije. Slobodne Vage, nemojte se plašiti ako preko noći osetite ogromnu bliskost sa nekim koga jedva znate. Možda je tako i bolje.

ŠKORPIJA – Više ste fokusirani na neke porodične probleme ali želite da sve uradite sami, bez tuđe pomoći. To ipak ukazuje na neko rivalstvo i izazov za vas same a time nećete steći porodični balans, mir i spokoj. Partneru stiže nekakav novac. Slobodne Škorpije, problem je u vama a ne u drugima jer osoba koju sad možete upoznati je po svemu idealna ali vi niste spremni…

STRELAC – Ovo proleće može biti jedno od najlepših u vašem životu. Živite punim plućima i pokušajte da se opustite i radite samo ono što stvaro volite. Sreća preko dece i moguće je proširenje porodice. Slobodni Strelčevi, fenomelanan ljubavni period. Ljubavni susreti i udvaranja.

JARAC – Obaveze u kući i odnosi u porodici mogu imati prioritet u odnosu na ono što vi želite. Ponekad vam je teško da glumite kako je sve u najboljem redu ali morate. Slobodni Jarčevi, poznanstvo sa mlađom osobom sa posla može prerasti u nešto mnogo više. Napišite poruku. Blizanac čeka da mu se javite.

VODOLIJA – Ovih dana možete biti nepopravljivo romantični. Ponekad se pitate da li partneru delujete suzdržano i da li je partneru potrebno više ljubavi od one što mu vi pružate. Slobodne Vodolije, ovo je period kada nešto može da se desi i promeni. Verujte u čuda!

RIBE – Partner deluje na vas jako smirujuće i kada nije pored vas vi postajete nesigurni u sebe. Potreban vam je neko ko će verovati u vas a to je vaš partner. Slobodne Ribe, osoba u znaku Raka jedva čeka da započnete komunikaciju. Budite odvažniji.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *