Ovaj vikend će obeležiti Mesec u Blizancima koji nas najpre može navesti na kraće putovanje. Odnosi sa ljudima u okruženju će biti u prvom planu, a računajte da ćete sresti puno ljudi koje poznajete i da ćete  sa svakim stati i porazgovarati o tekućim problemima, što vam može oduzeti vreme. Ovaj tranzit donosi povoljne odnose sa susedima, bratom, sestrom, rođacima i daljim članovima familije.

Pošto se život ne sastoji samo od obaveza kuća – posao, gledajte da ovaj vikend provedete onako kako biste vi želeli. Čineći ono što vas čini srećnim i jeste svrha života. Da li se tu podrazumeva da sednete na bicikl i provozate se, da li vam je oduvek bila želja da kupite rolere i naučite da ih vozite ili pak, imate želju da sednete na motor i vozate sa putevima okićenim prolećem, svejedno je. Učinite to sada, odmah. Život je jedan i on brzo prolazi. Negujte dete u sebi i radujte se malim stvarima.

Ovaj tranzit će u vama probuditi mentalnu kreativnost pa ćete biti spremni za pisanje, usmeno izražavanje a bićete gladni novih znanja i infomracija što možete iskoristiti za učenje i čitanje.

 

Tokom subote (22.4) u popodnevim časovima možete osetiti umor ili neki vid nezadovoljstva. Posao može ostati nedovršen. Ženska osoba može odložiti susret ili vas odbiti.

Nedelja (23.4) je po svemu povoljan dan jer će Mesec biti u konjunkciji sa Venerom a to nam donosi prijatne susrete, kraća putovanja, ljubazne ljude a sigurno ćemo se i počastiti, negde otići na ručak ili ga napraviti. Flert. Udvaranja.

U ponedeljak (24.4) u jutarnjim i prepodnevnim časovima ćete imati više sreće nego u toku dana kada može doći do raznih propusta i grešaka. Tokom popodneva povedite računa u saobraćaju.

 

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?
OVAN – Uspeh na kraćem putovanju. Pošaljite poruku.

BIK – Stižu vam dobici.

BLIZANCI – Vrlo lako možete organizovati kraće putovanje.

RAK – Izbegnite da pričate o ljudima koji trenutno nisu tu.

LAV – Prijatelji jedva čekaju da vas vide. Zanimljivi razgovori.

DEVICA – Imaćete inspiracije za posao.

VAGA – Uspeh u inostranstvu. Moguće je i putovanje.

ŠKORPIJA – Očekujte dobitak. Jedna situacija vam ide na ruku.

STRELAC – Pokušajte da ovaj vikend provedete negde izan kuće.

JARAC – Poslovne obaveze. Pripazite na zdravlje.

VODOLIJA – Radićete ono što vas ispunjava. Ljubavna dešavanja. Popularnost.

RIBE – Možete očekivati goste u domu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *