OVAN – Ono na čemu treba da poradite u emotivnom odnosu je komunikacija. Njemu ćete ovih dana biti jako potrebni da ga saslušate i posavetujete u nekim stvarima. Prijaće vam zajedničko kraće putovanje. Slobodi Ovnovi, ovaj period može obeležiti mlađa osoba koja će dopreti do vas svojim šarmom i otvorenošću.

BIK – Težite ka sigurnosti a u tome vam dosta može pomoći i partnerova topla reč i podrška koju vam on pruža. To može ojačati vaš odnos i vezu. Bilo bi idealno kada biste otišli negde na ručak ili pozvali u goste rođake i zajedno se družili. Slobodni Bikovi, zanimljivu osobu bi mogli pronaći u parku, prirodi ili u selu.

BLIZANCI – Venera u vašem prvom polju ukazuje da treba da poradite na svom izgledu i jačanju samopouzdanja a to će onda prirodno pozitivno uticati i na ljubavni odnos. Emotivna stabilnost. Slobodni Blizanci, budite dosledni sebi i verujte da su čuda moguća. Na pomolu ste promena.

RAK – Ovo nije povoljan period za vaš brak jer donosi raznorazna iskušenja i tajne flertove. Moguće i da je vaša usamljenost prouzrokovala razočaranje trenutnim odnosom. Slobodni Rakovi, dobijate oprečne signale i sve se završava samo na pogledima i tajnim znacima od kojih možete samo poludeti.

LAV – Ovih dana možete goreti od ljubomore a to se sve dešava jer ste nesigurni u partnera kojem treba sve više i više slobode. Plašite se da ne možete da mu date ono što mu treba. Slobodni Lavovi, preko prijatelja možete upoznati interesantnu osobu koja vas dodatno može opčiniti svojom pristupačnošću.

DEVICA – Partner još ne zna da je ovog puta izgubio u nadmetanju sa vama i da će morati da popusti. Imate podršku partnerove porodice a na pomolu su neka lepa okupljanja. Slobodne Device, dopadate se uticajnoj osobi iz poslovnog okruženja koja vam to uskoro i sama može reći.

VAGA – Pravite planove za budućnost a moguće i za jedno skorije putovanje u inostranstvo. Partner i vi imate velike planove. Sreće okolnosti. Slobodne Vage, može vas mentalno privući osoba iz daleka sa kojom delite puno toga zajedničkog i sa kojom bi mogli da zamislite budućnost.

ŠKORPIJA – Venera u 8 polju budi u vama još veću potrebu za intimnim kontaktom sa partnerom. Fizička želja je jaka a ponekad ne možete da je kontrolišete. Neke ženske Škorpije mogu planirati trudnoću. Slobodne Škorpije, veoma vam je važno da sa nekim osetite fizičku privlačnost dok vam sve ostalo drugo nije bitno.

STRELAC – Volite da pričate o voljenoj osobi ljudima iz okruženja i to je možda i najbolji pokazatelj koliko vam je stalo nekoga. Jednostavno, tu onda nema greške. Neki Strelčevi mogu dobiti bračnu ponudu. Slobodni Strelčevi, ako biste imali samo jednu priliku da ostvarite kontakt sa nekim koga prvi put vidite, da li biste to iskoristili?

JARAC – Možete biti malo promišljeniji u odnosu sa partnerom. Okrećete vodu na svoju vodenicu da bi vam partner pomogao oko nekih svakodnevnih obaveza. Oni koji su u dugoj vezi a planiraju nešto više, vreme je da iznajme stan i počnu da žive zajedno. Slobodni Jarčevi, očekuje vas udvaranje mlađe osobe na radnom mestu.

VODOLIJA – Trebalo bi da više uživate u vašem ljubavnom odnosu na pravi, stari način – da više izlazite sa partnerom, da negde otputujete, odete na neko lepo mesto u kojem oboje uživate, koncert ili neku sportku manifestaciju. Slobodne Vodolije, vreme je za ljubav i zaljubljivanje. Uskoro očekujte poznanstvo koje vam može promeniti život iz korena.

RIBE – Porodica treba da vam je baza a kada su odnosi zdravi onda ćete i vi žuriti da se što pre vratite kući i posvetite svojima. Slobodne Ribe bi mogle za promenu da pozovu par dragih prijatelja u goste a među njima i osobu koja vam se sviđa a onda se prepustite sudbini. Nikome neće štetiti malo boljeg poznanstva.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *