KAKO DELUJE MESEC U BLIZANCIMA?

Ovo neće biti klasičan tranzit Meseca kroz znak Blizanaca jer se sada u ovom znaku nalaze 4 planete – Merkur, Venera, Sunce i Jupiter, koje će sada na svom kratkom putu preteći Mesec i aktivirati njihovu dobru energiju.

Znak Blizanaca je pogoodan za putovanja, učenja, polaganje ispita i druženje sa drugim ljudima. Tačno ćete imati meru u komunikaciji i znaćete šta to treba da kažete a šta ne.

Sa uspehom možete završiti svu papirologiju.

Idelano je za manje i veće kupovine, od odela, preko mobilnih telefona, trotitenata, motora i automobila. Ako prodajte iste možete profitirati.

Blizanci obaležava decu i omladinu, koja polako završava školsku godinu a neki već prave mature i pripremaju naredne ispite.

Igrajte se. Mozgu treba malo predaha.

LJUBAV

Ovaj tranzit može da donese bolju komunikaciju između dvoje ljudi. Sad možemo saznati šta partner misli i oseća. Povoljno za otvaranje i poveravanje. Mlađe osobe su sklone zaljubljivanju.

ASPEKTI

Tokom srede (5.6) tokom prepodneva nas očekuju povoljno okolnosti jer Mesec prelazi preko Jupitera, planete sreće i prosperiteta. Imaćete zaštitu anđela čuvara koji vas može izvući iz rizičične situacije. Idealno za rezervaciju putovanja ili putovanja u inostranstvo. Prijatne vesti. Nakon toga Mesec u konjunkciji sa Merkurom ukazuje na kraća putovanja, kupovinu i odlične odnose sa rođacima, susedima i decom. Odlično za nastupe i književnike koji mogu biti produktivni.

Četvrtak (6.6) je povoljan u većem delu dana jer će Mesec prelaziti preko Sunca i Venere. Kada Mesec pravi konjunkciju sa Suncem to se drugačije zove – MLAD MESEC a dešava se u Blizancima i ima podršku Venere što znači da neki poslovi vezani za trgovinu, internet, marketing, novinarstvo i prevoz mogu biti uspešni i razviti se jednog dana u veću kompaniju.

Veče već ukazuje na probleme i zahleđenje. Tražićemo mane jedni drugima i postajati nesigurni. Ženska osoba vam može odložiti dolazak. Neraspoloženje.

Petak (7.6) u prepodnevnim časovima povedite računa u saobraćaju. Vozite pažljivije i razmišljajte da li vas je drugi vozač uočio na vreme.

PROČITAJ : Kako deluje Merkur u Blizancima? 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Manji dobici u sredu. Putovanje. Kupovina.

BIK – Stiže vam nekoliko dobitaka. Prijaće vam šetnja prirodom.

BLIZANCI – Odlično se osećate. Sve vam ide na ruku.

RAK – Pritajite se. Nije uvek dobro da budete u prvom planu. Nekad možete profitirati upravo kada vas zaborave.

LAV – Sa prijateljima vam je uvek zanimljivo. Ne odbijajte poziv.

DEVICA – Mnoštvo pozitivnih dešavanja na vašem radnom mestu. Uspeh.

VAGA – Drugačije gledate na budućnost nego pre izvesnog vremena. Vraća vam se optimizam. Putovanje.

ŠKORPIJA – Stižu vam manji dobici ili će vam ljudi iz čista mira izlaziti u susret i pomagati vam.

STRELAC – Obradovanje preko partnera.

JARAC – Prijaće vam atmosfera na poslu. Harmonični odnosi sa kolegama.

VODOLIJA – Ljubavni susreti. Neki mogu započeti novu ljubavnu vezu.

RIBE – Uspešno ćete rešiti stambena pitanja. Sreća preko porodice.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *