Ovih dana Venera će biti u nepovoljnom aspektu sa Saturnom što će loše uticati na ljubavne odnose. Na sve to ovih dana aspekt Mars kvadrat Pluton povećava tenzije pa treba biti posebno obazriv u emotivnim odnosima.

Ovan

Možete biti veoma ljubomorni i razdražljivi jer gubite strpljenje prema partneru koji neprestano ponavljanja iste greške. Pazite na svoje reakcije da ne prenaglite u nekim odlukama. Slobodni Ovnovi, teško da ćete sada uspeti da ostvarite bliskiji kontakt sa nekim ko vam se dopada.

Bik

Mars se približava vašem znaku što govori da partner može biti ljubomoran i sumnjičav prema vama. Vodite računa da ga ne isprovocirate. Povucite „ručnu“. Slobodni Bikovi, pred vama je neuspešan vikend u ljubavnom pogledu. Razočarenje.

Blizanci

Ako neko može da vam pokvari raspoloženje onda su to prijatelji koji mogu osuditi svaki vaš postupak, pa je najbolje da im ništa ne govorite. Ianako pričate i šta treba i šta ne treba. Partner vam je privržen. Slobodni Blizanci, jedna osoba se distancirala od vas a vi se zapitajte zašto.

Rak

Partner je u lošoj fazi. Neraspoložen je i pomalo depresivan a prema vama se može ponašati baš bezobrazno i neobzirno. Svi vaši predlozi neće biti usvojeni! Slobodni Rakovi, otvara vam se mogućnost da uđete u tajnu ljubavnu vezu, ali znate kad je pametno odoleti.

Lav

Imaćete odlično slaganje sa partnerom jer slično razmišljate. Sve dok vam je iskrenost isrpred drugih prioriteta, bićete zadovoljnim vašom vezom. Slobodni Lavovi, može vam se dopasti jedna osoba koja ne živi blizu vas. Upravo ta fizička daljina može biti problem da se veza razvije.

Devica

Ovog vikenda izbegavajte ozbiljnije razgovore sa partnerom jer se mogu pojaviti problemi i nesuglasice. Ni po koju cenu nemojte ići zajedno na putovanje jer će vam presesti. Slobodne Device, kad se bude saznalo s kim ste to nekada bili u vezi, možete vam opasti ugled u društvu.

PROČITAJ: Do kad Saturn ostaje u Ribama? – PROČITAJ OVDE

Vaga

Poslovne obaveze vam mogu poremetiti planove i preprečiti se između vas i partnera koji vam može ljubomorisati što ga zapostavljate. Slobodne Vage, čuvajte se ljubavnih afera koje mogu loše uticati na vaš posao.

Škorpija

Bićete veoma destruktivni i ljuti na partnera. Vodite računa o svojim postupcima da ne napravite još veću štetu. Slobodne Škorpije, ukoliko vas neko odbije, prihvatite poraz. Ne pravite melodramu od ničega.

Strelac

Partner će biti prolaznog neraspoloženja i možda ovih dana neće moći da vam se posveti, ali to neće negativno uticati na vaš odnos. Budite strpljivi. Slobodni Strelčevi, osoba koja vam se dopada želi da vas isprovocira kako bi dobila vašu reakciju i pročitala vaša osećanja.

Jarac

U startu sečete sve što ne želite i ne razmišljate previše o tome da li ste time povredili nečija osećanja. Možda to radite iz osvete i želje da kaznite voljenu osobu. Slobodni Jarčevi, imate bezbroj nekih kontakta ali vam se niko ne dopada.

Vodolija

Partner i vi ste u strahu da nešto ne pokvarite, pogrešno uradite ili kažete kako ne bi povredili jedno drugo. Sreća preko dece. Prijaće vam izlazak. Slobodne Vodolije, jedna osoba će pokušati da obnovi kontakt sa vama.

Ribe

Gledajte da ne pokvarite raspoložene ukućanima svojim ponašanjem. Ispoštujte njihove želje pošto i oni poštuju vaše. Partner može odložiti putovanje. Slobodne Ribe, nemojte potencirati na obnovi stare ljubavne priče. Ona je završena.

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *