Posle turbulentnog tranzita kroz znak Ovna, naredna dva dana obećavaju mirnija dešavanja, stabilnost i sigurnost. Znak Bika govori da se ništa neće dešavati na prečac. Sve mora da bude dobro izanalizirano i provereno pre nego što se krene u realizaciju nekog plana. Teško ćete se pokrenuti, ali kada to budete učinili, idete do kraja.

Sjajan je dan za odlazak u kupovinu i nabavljanje namirnica za kuću. Obiđite i tezge na pijaci ako planirate da kupite nešto sveže od voća i povrća. A nakon toga, možete isprobati i svoja kulinarska umeća u kuhinji. Imaćete više volje i strpljenja da spremite nešto za jelo.

Pravo vreme je za novčane transkacije, odlazak u banku, sređivanje računa, uplate i isplate novca. Ali pri plaćanju, pazite da ne napravite nekakav propust ili da izgubite novac.

U emotivnom odnosu težićete fizičkoj bliskosti i biće vam potreban zagrljaj kao sigurnost.  Pokažite partneru da ste strpljivi i da ste spremni da žrtvujete svoje vreme zbog njega.

Tokom nedelje (4.12) popodnevni časovi su povoljni da provedete vreme sa članovima porodice. Mnogi će se odlučtii za odmor u svojoj kući. Hedonizam. Uživanje u hrani i piću.

Ponedeljak (5.12) ima nekoliko loših trenutaka a popodne i veče donosi stress, nesuglasice i potrebu da vas drugi ljudi puste na miru. Prijaće vam društvo prijatelja.  Nesanica.

Utorak (6.12) tokom jutra i prepodneva odložite sve važnije obaveze jer mogu biti neuspešne. Popodne i veče donosi srećne okolnosti. Dobici. Podrška.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Ne umete da prepoznate prave vrednosti. Dobitak koji ćete zanemariti.

BIK – Možete biti pospani i umorniji nego obično. Odmorite se.

BLIZANCI – Ženska osoba neće ispoštovati dogovor a to će vam i odgovarati.

RAK – Prijateljima može biti loše. Ponudite pomoć.

LAV – Za vaše angažovanje i uspeh mnogi nisu čuli ali to ne treba da znači da treba sami o tome da “trubite” na sav glas.

DEVICA – Obaveze prema ukućanima vas sputavaju u nekim poslovnim planovima.

VAGA – Pad koncentracije u poslu. Moguće su greške.

ŠKORPIJA – Nepoverljivi ste prema partneru verovatno sa razlogom. Deca vas mogu slagati.

STRELAC – Ponekad se ponašate neodgovorno, kao da svi čekaju samo na vas.

JARAC – Željni ste odmora i kvalitetnog sna. I taman kad zaspite, neko vas pozove i prekine vam san.

VODOLIJA – Uzdržite se od kupovine jer možete kupiti nešto sa greškom.

RIBE – Stiže vam dobitak na račun tuđeg propusta.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *