OVAN – Venera u vašem 10 polju ukazuje da će vam se neke želje ostvariti. Partner deluje pozitivno na vas jer ume da vas smiri kao niko. Podrška partnerove porodice. Slobodni Ovnovi, možete očekivati udvaranje starije osobe sa posla. Možda čak i vašeg šefa ili pretpostavljene osobe.

BIK – Vreme je da sa prijateljima dogovorite oko planova za Novu godinu. Inače, na polju ljubavi ćete voditi računa šta to partner treba da čuje a šta ne. Plašite se da ne budete kritikovani zbog nekih loših navika koje imate a nikako da otklonite. Slobodni Bikovi, možete obnoviti kontakt sa jednom osobom koju dugo vremena znate ali ona vam se neprestano vraća kao bumerang.

BLIZANCI – Susret sa jednom osobom koja vam se dugo sviđa može da pokrene u vama more nekih osećanja za koje niste znali da postoje pa ćete početi da tu osobu upoređujete sa trenutnim partnerom. Slobodni Blizanci, najlaše vam je da igrate na sigurno i da obnovite neke stare ljubavne kontakte i veze bez obaveza.

RAK – Očekuje vas fantastičan ljubavni period. Partner će napokon imati vremena samo za vas tako da će vam se u potpunosti posvetiti, sve dok vam ne dosadi ili vas uguši svojom ljubavi.  A to ste i čekali, zar ne? Slobodni Rakovi, mlađa osoba ima ozbiljnije namere nego što to pretpostavljate. Ne treba da vam smeta razlika u godinama.

LAV – Sa partnerom možete podeliti odgovornost oko tekućih obaveza ali računajte na to da će se on na početku njima opirati dok će tek na kraju popustiti da vama ugodi. Slobodni Lavovi, postoji jedna osoba sa vašeg posla koja čezne da vas vidi iako simpatije možda nisu obostrane.

DEVICA – Ovo je za vas veoma značajan period jer će vam ljubav biti jako važna. Pokazivaćete i dobijaćete ljubav od dragih osoba a posebno skladne odnose možete imati sa svojom decom. Slobodne Device, fantastičan period je ispred vas i stvarno ogromne mogućnosti da upoznate nekog novog. Što više izlazite i krećite se u društvu.

VAGA – Trebalo bi da učinite nešto za svoje ukućane ili da napravite pravu prazničnu atmosferu u domu jer će to doneti skladne i harmonične porodične odnose. Gosti u domu. Slobodne Vage, dopadate se jednom Raku koji nema hrabrosti da vam direktno priđe. Postoji i jedna osoba koju ćete morati da odbijete na grub način.

ŠKORPIJA – Partner će početi da primenjuje vašu taktiku, pa se vi posle pitajte šta se to događa i sreću vam kvari. Idealno je vreme da isplanirate putovanje ili vikend na planini. Slobodne Škorpije, možete obnoviti jedan stari kontakt koji ste nedavno prekinuli ili se distancirali.

STRELAC – Ponekad ste grešni prema partneru kada ga kritikujete ili se ponašate prema njemu kako nije zaslužio ali sada ćete postati svesni kakvo blago imate pored sebe. Dobitak ili poklon od voljene osobe. Slobodni Strelčevi, starija osoba želi da vas osvoji i to čini na jedan tradicionalni način.

JARAC – Venera u vašem znaku donosi vam srećne okolnosti, partnerovu privrženost i ljubav. Mnoge Jarčeve očekuje romantičan period prepun bliskosti i nežnosti. Oni slobodni se mogu zaljubiti i napokon prepustiti svojim osećajima. Otpuste kočnice i poletite ka novoj ljubavi.

VODOLIJA – Mnoge Vodolije će se osećati nesigurno i pomalo zapostavljeno. Uzdržane emocije i kontrola osećanja donosi jedan hladniji period. Oni u braku mogu brinuti o partnerovom zdravlju. Slobodne Vodolije, nije vreme za nove ljubavi ali će vam se kao bumerang vraćati neke stare priče koje ćete želeti da zaboravite.

RIBE – Trebalo bi da se fokusirate više na prijatelje i druženje sa njima a predložite partneru da negde izađete zajedno ili se spontano okupite. Jako je bitno da se družite sa drugim parovima. Slobodne Ribe, preko prijatelja možete dobiti informacije da se jedna stara osoba raspituje o vama.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *