OVAN

Ulaganjem u porodicu, vi zapravo investirate u vaš bračni odnos. Pred vama je sedmica koja donosi sklad i prijatna dešavanja. Uživanje u intimnosti i fizičkoj privlačnosti. Slobodni Ovnovi, lako možete upoznati nekoga ko vam u potpunosti odgovara. Budite otvoreni za nove predloge i poznanstva.

BIK

Puno toga sada možete završiti u kući ili za svoju porodicu a partner vam pomaže u tome a ponekad vas naljuti jer on ima uvek neku ideju za posao ili novu obavezu koju vam nametne. Slobodni Bikovi, trebalo bi da poslušate svoju intiuciju. Ako vam ona govori da od nekoga treba da pobegnete, onda se nemojte ustručavati.

BLIZANCI

Tokom naredne sedmice ćete imati jedan jako lep i skladan odnos sa partnerom. Ako treba da mu date podršku, bićete tu za njega. Poseta rođaka. Slobodni Blizanci, smatrate da još niste sreli onog pravog ili onu pravu, inače bi osećali to. Potrudite se da budete aktivniji narednih dana kako bi imali više šanse da sretnete nekog ko vam se dopada.

RAK

Vi bi mogli da dobijete novac ili nekakav poklon od partnera. Vi mu uzvratite sa pripremom omiljene hrane. Budite strpljivi. Slobodni Rakovi, možete upoznati osobu koja živi negde na periferiji, u selu ili u jednoj domaćinskoj atmosferi. Prepoznaćete tu osobu zato što je veoma pažljiva a i po tome što može imati koij kilogram viška.

LAV

Otvara vam se mogućnost tajnog ljubavnog flerta i na velikom ste iskušenju da li da se upustite u to. Imponuje vam što se radi o jednoj posebnoj osobi. Slobodni Lavovi, možete doživeti morsku avanturu. Pronalazite u toj osobi saosećajnost i nežnost iako znate da tu vezu nije moguće održati.

DEVICA

Partner može biti ljubomoran i posesivan, pa će po svaku cenu želeti da vas zadrži blizu sebe, tj. kod kuće. Slobodne Device, pozovite prijatelje na bazen ili jezero. Družeći se sa njima, možete upoznati nekog novog.

Online studije astrologije od 14. septembra

VAGA

Pred vama je još jedna skladna sedmica i pitanje je kome to zaslužan – vi ili partner. Svakako, strast koja tinja među vama će neke Vage častitim prinovom za par meseci. Slobodne Vage, očekujte udvaranja na poslu. Starija osoba neće čekati a da ne iskoristi priliku koja se nudi.

ŠKORPIJA

Morate se više potruditi oko partnera ako želite da ga zadržite. Ponekad ga obradujte sa malim znakom pažnje, pesmom ili komplimentom i biće vam desetostruko vraćeno. Slobodne Škorpije, tražite srodnu dušu ali svima pronalazite mane. Muškarci mogu imati osećaj da su sve žene lake.

STRELAC

Nije vam žao ništa da date ili pružite za partnera jer znate da je on to svakako zaslužio. Predlažte mu zajedničko putovanje u inostranstvo. Slobodni Strelčevi, može vam se dopasti osoba druge vere ali upravo vas to i privlači ka njoj i nada da ste napokon našli nekoga ko je drugačiji.

JARAC

Puno toga možete odložiti zbog finansija koje vas puno sputavaju ali gledajte da zbog toga ne narušite dobre odnose sa porodicom. Bitni su mali znaci pažnje. Ne čekajte da godine samo prođu – Živite ih! Slobodni Jarčevi, pojavljuje vam se uskoro neko s kim bi stvarno mogli da imate nešto ozbiljno ali ako neko sve to pokvari, onda ste to vi.

VODOLIJA

Merkur se polako približava vašem polju partnerstva što govori da će vam sa partnerom biti veoma važna mentalna bliskost ali i zajedničke teme koje vas mogu još više zbližiti. U izgledu je i kraće putovanje. Partner razmišlja o proširenju porodice. Slobodne Vodolije, uskoro možete upoznati jednu samouverenu osobu koja je jako cenjena u vašem kraju.

RIBE

Dočekaćete sa olakšanjem činjenicu da partner ima puno posla narednih dana. To će vam pomoći da se posvetite sebi jer ste vi neko ko i pored svega najviše voli svoj mir i svoj prostor. Slobodne Ribe, treba da se čuknete dva, tri puta po glavi i razmislite šta ste to propustili a šta niste naučili iz prethodnog perioda.

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *