OVAN – Ne zna se ko je ljubomorniji, partner ili vi. I dok kidišete jedno na drugo, čekate i najmanji znak koji bi uticao na to da promenite mišljenje. Slobodni Ovnovi, teško da ćete odoleti porivima koje osećate, jer jedna osoba koja ima iskustva, poigrava se s vama, izaziva vas i uzbuđuje.

BIK – Taktički povlađujete partneru jer ste svesni da se lako može naljutiti a dobro ste upoznati sa tim kakvo zlopamtilo može biti. Slobodni Bikovi, nemojte se upuštati u flert sa starijom osobom sa posla ako to stvarno ne želite jer lako možete biti primorani na nešto što ne želite. To može biti i mobing na poslu.

BLIZANCI – Ne bi bilo loše da sačuvate prijateljeve tajne samo za sebe. Ne treba da o njima pričate svom partneru jer on to sutra može iskoristiti protiv vas – prijatelj ti ovakav ili onakav…Slobodni Blizanci, stvorili ste pogrešnu sliku o jednoj osobi i sada će vas iznenaditi informacije koje dolaze do vas.

RAK – Nalazite se u periodu u kojem možete značajno osvežiti vaš ljubavni život. Razmislite o tome da probate nešto novo i drugačije i da ne budete odbojni prema partneru. Slobodni Rakovi, ukoliko se upustite u ljubavnu aferu sa osobom iz prošlosti, možete samo potvrditi sami sebi zbog čega niste nikad ostalo zajedno.

LAV – Nalazite se u periodu pojačanog flerta a to ćete želeti da sakrijete od partnera znajući da se to njemu neće dopasti. Najgore vam je što morate da slažete a u suštini niste takva osoba. Slobodni Lavovi, ne znate sve pojedinosti osobe sa kojom ste u kontaktu. Ako nekog podcenite, prevarićete se. Ako nekog precenite, isto tako.

DEVICA – Postoje nekad momenti kada vam je najlepše da se ušuškate ispod prekrivača i prekrijete preko glave dok sve ovo ne prođe. Partner izbegava dužnost i ovo je period kada nećete imati previše razumevanja jedno za drugo.

VAGA – Ovo je sjajno vreme za realizaciju većih promena u kući. Ako planirate renoviranje, premeštanje ili ulaganje u nekretninu, sada se o svemu možete dogovoriti sa partnerom. Slobodne Vage, ako nešto naumite da ostvarite, u tome ćete istrajati do kraja. Sve zavisi od vas. Škorpija je zainteresovana za vas.

ŠKORPIJA – Trebalo bi da naučite da se više otvarate prema partneru i da više razgovarate o svojim osećanjima, zapažanjima i strahovima jer je to jedini način da budete bliski. Moguće je zajedničko putovanje ili skoro planiranje zimovanja. Slobodne Škorpije, na kraćem putovanju možete sresti osobu koja vam može promeniti život.

STRELAC – Partner vam je blizak ali će vas brinuti što ga dodatno opterećuju obaveze prema sopstvenoj porodici a to automatski utiče i na obaveze i zajedničke planove. Slobodni Strelčevi, jedna osoba je ljubomorna ali to neće pokazati, pa ćete na kraju opet ljubomorni biti vi jer vam provokacija neće uspeti.

JARAC – Kada nešto rešite, umete da istrajete sve dok to ne ostvarite. Pazite da ne pokvarite sve sa neopravdanom ljubomorom pa da dan provedete sami i dureći se. Slobodni Jarčevi, sad čak nije potrebno da izlazite u provod, jer će vaša ljubav sama naleteti na vas. Imajte vere i budite strpljivi u narednim danima.

VODOLIJA – Uspešno krijete svoja osećanja, ljubomoru i nesigurnost. Partner će narednih dana puno vremena provoditi sa prijateljima a može vam prirediti i izneneđanje. Slobodne Vodolije, očekuju vas nova poznanstva i ne brinite kuda to vodi, jer ćete na vreme prozreti svaku laž.

RIBE – Za vaš brak bi bilo dobro da se izvinite kada vidite da niste u pravu a sada će vas partner pobediti argumentima. Nesuglasice i sumnjičavost. Slobodne Ribe, niste dovoljno zainteresovani zbog čega ćete lako odustati ako primetite da od druge strane nema dovoljno interesovanja.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *