OVAN

Veselog ste duha i delujete pomalo detinjasto i nestašno zbog čega privlačite pažnju nekoliko osoba. Partner će vas uskoro iznenaditi jednom vešću. Slobodni Ovnovi, vreme je da preuzmete incijativu. Pozovite osobu koju ste nedavno upoznali.

 

BIK

Prijaće vam pažnja i komplimenti osobe koju ćete upoznati ovih dana. Da se partner „normalno“ ponaša, vi nikada ne biste ni pomislili na nekog drugog. Slobodni Bikovi, vreme je za novu ljubav koja se može desiti potpuno neplanirano.

 

BLIZANCI

Blizanci koji su u braku praviće nove porodične planove koje će napokon moći i da realizuju uz pomoć partnera. Slobodni Blizanci, razočarani ste u postupak drage osobe, zbog čega smatrate da je bolje da budete prijatelji.

 

RAK

Bićete ljuti na partnera jer je vašem strpljenju došao kraj. Uz to, smetaće vam sve vezano za dom i porodicu, pogotovu nove obaveze koje vam oni nameću. Slobodni Rakovi, prijatelji vam prenose pozdrave jedne osobe kojoj se dopadate.

 

LAV

Ovih dana moguće su manje promene vezane za dom i porodicu. Poseta zajedničkih prijatelja popraviće raspoloženje i vama i vašem partneru. Slobodni Lavovi, ne verujte puno u reči mlađe osobe sa kojom ste u kontaktu.

 

DEVICA

Na polju ljubavi i partnerstva ni ove sedmice ne očekuje vas ništa novo. Ne govorite svoje tajne osobi koja vam se „prodaje“ za prijatelja. Slobodne Device, nova osoba se raspituje o vama.

U VRTLOGU LJUBAVI I STRASTI – NAPOLOEON BONAPARTA I ŽOZEFINA

 

VAGA

Prijatelji vam predlažu da zajedno izađete negde u provod. Pozovite i partnera jer će on zanimljivom pričom popraviti svima raspoloženje. Slobodne Vage, ne propuštajte pozive prijatelja jer preko njih možete upoznati osobu koja će vas oduševiti.

 

ŠKORPIJA

Partner ponovo unosi novine vezane za dom i porodicu. Moguće i da će njegovo poslovno angažovanje promeniti svakodnevne životne navike. Slobodne Škorpije, iznenadni susret sa jednom uticajnom i popularnom osobom može vam popraviti raspoloženje.

 

STRELAC

Vesti koje će vam doći od osobe iz daleka popraviće vam raspoloženje. Uz pomoć te osobe možete ostvariti planove vezane za dom i porodicu. Slobodni Strelčevi, osoba iz daleka najavljuje skori susret. Radujete se tome.

 

JARAC

Partner će biti sa razlogom ljut na vas, zato je bolje na vreme da promenite svoje ponašanje jer niste u mogućnosti da zapovedate. Slobodni Jarčevi, moguće je novo poznanstvo sa mlađom osobom. Stiže vam neobičan predlog.

 

VODOLIJA

Ovo je dobar period koji će vam pomoći da unepredite odnos sa partnerom. Moguće su promene kojima se oboje nadate. Slobodne Vodolije, o vama se interesuju dve osobe. Jedna od njih je previše brižna prema vama a vas takvo ponašanje više odbija nego što vas privlači. Nije vam to potrebno na samom početku.

 

RIBE

Partner pokušava da spoji lepo i korisno. Pre nego što bilo šta kažete, imajte u vidu da je veoma teško balansirati i praviti ni od čega nešto. Prijala bi vam kraća šetnja. Slobodne Ribe, osećate da se dopadate osobi sa posla iako ona o tome ništa ne govori.

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *