Pred nama je godina u kojoj će sve planete u jednom periodu biti retrogradne. Ovo je tabela njihovih retrogradnosti. Kao što vidite, nama najbrža planeta Merkur će biti retrogradan čak 4 puta tokom 2022 godine…

*Dok je Merkur u retrogradnom hodu treba izbegavati kupovine automobila, prevoznih sredstava, telefona, računara, televizora i drugih uređaja. Mogući su zastoji i problemi u komunikaciji, saobraćaju, razna kašnjenja, gubljenje dokumenata i duže čekanje na odgovor. Dokumenta mogu biti puna grešaka i propusta. Proverite datume, imena i pročitajte i ono što piše sitnim slovima.Ovo je vreme predomišljanja i obnove nekih starih kontakata. Završite započete poslove.

*Retrogradna Venera uvek donosi preispitivanje emocija, susret ili kontakt sa starim ljubavima i bivšim partnerima. Mogućnost vraćanja starog duga ili dobitak pohvale za nešto što se dogodilo u prošlosti. Evociranje uspomena. Nemogućnost napredovanja ljubavne veze. Zastoj. Čekanje. Odbijanje.

*Retrogradni Mars može da donese obnovu starih poslova, obnovu starih poslovnih saradnji i povratak ljudi sa kojima smo nekada radili zajedno ili povratak naših zaposlenih ako smo privatnik. Ovaj tranzit može da donese povratak neslaganja, raspravu i svađu zbog nečega što se dogodilo u prošlosti.

*Ako retrogradni Saturn koji pravi aspekte sa vašim ličnim planetama  to govori da će one nekoliko puta biti aspektovne što će vam doneti izazvoni period, zastoje i probleme u određnim životnim sferama. Saturn je planeta koja nas uči, vraća na početak i daje priliku da se popravimo i budemo još bolji. Povratak starog problema kojeg očigledno niste prevazišli.

*Retrogradni Uran donosi vraćanje starih prijatelja u naš život. Neke veće životne promene treba odložiti ili dobro razmisliti o njima. Ako i donesete određene odluke da promenite nešto u periodu kada je Uran retrogradan, vrlo brzo se možete uveriti da to nije bila dobra ideja i da je bolje vratiti se na staro.

*Retrogradni Neptun će vas ponovo prevariti i naterati da naučite lekciju. Ova planeta deluje u stilu – Ako vas neko ošamari, dajte mu i drugi obraz da vas još jednom ošamari.

*Retrogradni Pluton ukazuje da nekoliko puta morate porušiti mostove za sobom. Nekad je to i dobro jer znate da nema nazad, samo napred. Moguća je obnova starog neprijateljstva i rivalstva.

Kako će ove retrogradne planete uticati na vaš život, možete saznati u razgovoru sa izabranim astrologom.

Dobro došli.

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *