OVAN – Sa partnerom ćete imati sve bolji i bolji odnos. Uspevate da mu se mentalno približite i otvorite a on to prepoznaje pa ćete biti nagrađeni sa ljubavlju. Slobodni Ovnovi, ovo je za vas povoljan period jer ćete lako započinjati razgovor i spontano dozvoliti drugoj strani da vam se približi. Neki Ovnovi mogu započeti novu ljubavnu vezu.

BIK – Partner se oseća nesigurno jer vas nema koliko bi on hteo i upravo zbog toga će on i pokazati svoje emocije i to koliko mu značite. To će vas i razgaliti, pa ćete mu vi vratiti stostruko. Slobodni Bikovi, ako ste slobodni to je zato što vi tako želite a ne zato što se ne dopadate nikome.

BLIZANCI – U zadnje vreme žurite na posao a u stvari su po sredi simpatije koje gajite prema jednoj osobi iz poslovnog okruženja. Upuštate se u flert a neki Blizanci mogu započeti paralelnu vezu. Ako ste slobodni, potrudite se da ostavite što bolji utisak na jednu osobu sa posla a kafu posle radnog vremena obavezno prihvatite ili predložite.

RAK – Kad isključite prijatelje iz svog života, shvatićete da vi uopšte nemate problem sa svojim partnerom već ga imaju oni. Ovaj period vam donosi obilje pažnje i ljubavi a neki mogu planirati proširenje porodice. Slobodni Rakovi, očekuju vas udvaranja a vi samo treba da budete dovoljno pragmatični i date priliku.

LAV – Trebalo bi da utičete na partnera da se ne zadužuje ukoliko nije siguran da novac može vratiti a osim toga, između vas je sve u savršenom redu. Uživate u porodičnoj sreći i miru. Slobodni Lavovi, osoba koja živi blizu vas se ozbiljno zaintersovala za vas. Oduševili ste je.

DEVICA – Znate šta da kažete u pravi čas i time ćete obezbediti jedan miran i jako lep period. Predložite partneru kraće putovanje, šoping ili zajedničku šetnju. Slobodne Device, svesni ste koliko vredite i zbog toga nećete pristati da se vidite sa nekim ko vam ne odgovara po svim parametrima. Bik se nada pozivu.

VAGA – Tri planete u vašem znaku ukazuje na to koliko vam je važan ljubavni život ali nekako i dalje sebe stavljate u prvi plan. Strastven ljubavni period. Slobodne Vage, ako sada ne započnete novu ljubavnu vezu, sledeća prilika je tek za par meseci. Zvezde su na vašoj strani. Imate simpatije Ovna.

ŠKORPIJA – Pokušaćete da izgladite stvar i da partneru zamažete oči i uspećete u tome jer vam on veruje. Gledajte da to ne zaboravite jer poverenje se jednom gubi. Slobodne Škorpije, ostvariće vam se tajni snovi. Jedna osoba je napeta kao struna u iščekivanju vašeg sledećeg poteza.

STRELAC – Što se vi više ljutite na partnera, on je sve bolji prema vama. Znači, morate da pokažete šta vam smeta a ne da sve zataškavate i mislite da će proći samo od sebe. Slobodni Strelčevi, ako niste dovoljno zainteresovani, najbolje je da odustanete.

JARAC – Nalazite se u period srećnih okolnosti i još više biste uživali da ne razmišljate o porodici o kojoj brinete i nerešenom stambenom pitanju. Slobodni Jarčevi, nikad neće biti pravo vreme ni pravi čas alia ko je ljubav prava, za nju ne postoje prepreke i granice. Ne odložite ništa jer nemate puno vremena.

VODOLIJA – Sa partnerom vas očekuje dinamičan i strastven period ali ono što je sigurno, u kombinaciji požude i ljubomore najviše imate ljubavi. Ne zaboravite to kada vas obuzme sumnjičavost. Slobodne Vodolije, nekako vam se trenutno najviše isplati da se ne vezujete za nikoga. Afere.

RIBE – Malo bolje poslušajte partnera i duboko proanalizirajte to što vam on govori a posebno obratite na signale koje dobijate od njegovog tela. Neke Ribe mogu planirate proširenje porodice. Slobodne Ribe, dopašće vam se jedna osoba koja je zauzeta ali spremni ste da rizikujete.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *