Znak Blizanaca ukazuje da je sada vreme za razgovore, pregovore, razmišljanje, dopisivanje i informisanje. Svi oni poslovi za koje vam treba „kliker u glavi“ sada mogu zaokupiti vašu pažnju. Ovaj znak ukazuje na veliki spektar dešavanja i sigurno da neće biti nimalo dosadno. Moguća su i kraća putovanja, kupoprodajne aktivnosti vezane za automobile, telefone i tehniku, potom, možete otići na servis ili kod automehaničara, posetiti mobil šop, otići u kupovinu ili je obaviti preko interneta.

Ovaj dan donosi i pojačane kontakte sa bratom, sestrom i rođacima. U izgledu je putovanje.

Deca i najmlađi biće u fokusu pa je potrebno da se posvetite njima. Ona najlakše uče uz igru, pa osmislite nešto što će im biti zanimljivo i zaokupiti pažnju. A ova dva dana vam je dozvoljeno da i sami podetinjite i igrate se, na primer igre “ne ljuti se čoveče”, ili starog i interesantnog “zemljopisa”, “kaladonta”,popunjavajte ukrštene reče,  a na kraju, uvek možete da se igrate na računaru ili telefonu.

Dobro protumačite šta vam neko govori, jer neke izjave mogu biti dvosmislene.

 

Tokom četvrtka (13.10) u prepodnevnim časovima Mesec pravi sekstil sa Jupiterom što donosi srećne okolnosti i susrete sa pozitivnim osobama. Ostatak dana Mesec u trigonu sa Merkurkom donosi povoljno vreme za putovanja, kupovinu, korespodenciju sa ljudima i mlađim osobama. Iskoristite ovaj dan za učenje, pisanje i druge mentalne poslove. Poziv. Poruka. Pošta. Razgovori sa komšijama.

Petak (14.10) u popodnevnim časovima donosi prijatnu komunikaciju i flert sa mlađim osobama. Mogući su dobici. Prijatni susreti. Bićete pažljivi. Emotivna bliskost sa partnerom. Oni slobodni bi trebalo ove večeri da izađu negde jer postoje velike šanse da sretnete i upoznate nekoga ko će vam se dopasti. Privlačnost.

U subotu rano ujutru (15.10) od rane zore možete biti aktivni i u pokretu, žureći da obavite što više posla. Idealno vreme da posetite majstora. Neprilike. Agresija. Pojačana ratna dejstva. Tokom prepodneva budite oprezni u saobraćaju jer su moguće nezgode.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA NAS?

Za najpreciznije predikcije čitajte predviđanja za vaš znak i podznak.

OVAN – Pokušavate da spustite loptu i saslušate sagovornika do kraja. Partner planira putovanje.

BIK – Očekuju vas dobici ili poklon.

BLIZANCI – Bićete u centru pažnje. Mogućnost putovanja. Prolepšali ste se.

RAK – Računajte na odlaganja, tuđu zaboravnost i propuste. Ali neće vam smetati.

LAV – Prijatelji imaju intersantan predlog za putovanje.

DEVICA – Očekuju vas manji dobici i beneficije preko posla.

VAGA –  Igrajte igre na sreću. Dobre prilike vas neće preskočiti.

ŠKORPIJA – Možete biti ljubomorni na prijatelje.

STRELAC – Ovo je period u kojem ćete više pažnje posvetiti partneru. Obavezno otpratite njegov flert sa jednom osobom iz okruženja!

JARAC – Koliko god da radite, gomila papira na vašem stolu se nikako ne smanjuje.

VODOLIJA – Osoba kojoj se dopadate pokušava da vas isprovocira kako biste pokazali svoja osećanja.

RIBE – Treba da se fokusirate svoju i partnerovu porodicu. Pozovite goste.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *