Na svaki par dana u štampi možete da pročitate kako je neki ludak ubio troje, četvoro, petoro ili više ljudi, ali oni koji na svojim rukama imaju krv većeg broja nevinih žrtava skreću posebnu panju javnosti, poput Brejvika iz Norveške….

Zadnjih nekoliko dana skoro svi mediji svoje novinske stupce ispunjavaju sa vestima iz Amerike gde je Džejms Holms na premijeri Betmenovog filma naoružan do zuba ušao u bioskopsku salu i ubio 12. nedužnih ljudi i ranio njih 59 – oro.

Kako su stizale prve vesti, nisam se mnogo zanimala za ovaj slučaj, ali posle dan, dva sam se zainteresovala i to nakon što sam na jednom novinskom sajtu pročitala da je Džejms Holms u svom stanu postavio zamke sa eksplozivom. Tada se u mojoj glavi uključila “lampica” jer sam već otprilike znala koji horoskopski znak ili koja planeta mora biti u 4. polju Džejmsa Holmsa.

Odmah sam se angažovala da pronađem podatke rođenja ovog „ludaka“ i uradila njegovu natalnu kartu:
13.12.1987, San Diego, CA, USA, Vreme rođenja po mojoj rektifikaciji je 3:22:30 AMJames Holmes

Kada znamo da su eksploziv i epsplozivne naprave u astrologiji predstavljene znakom Vodolije I planetom Uran onda je logično da se u 4. polju Džejmsa Holmsa nalazi jedna od ove dve kombinacije.
Džejms je u svom stanu postavio zamke (12. stepen – stepen Riba), zbog čega njegovo 4. polje počinje na 12. stepenu Vodolije.
Potvrudu tome nalazimo u podatku da je njegova majka (4. polje) medicinska sestra što je opisano 12. stepenom analognom znaku Riba.
Policajci i specijalne jedinice su uz pomoć robota (Vodolija) uspele da deaktiviraju eksploziv, što je još jedna dodatna potvrda da je njegovo 4. polje počinje u znaku Vodolije.

James ColoradoSamim tim, dobili natalnu kartu čiji je Ascendent na 8. stepenu Škorpije (ubica), sa vladarom Plutonom (ubica) u konjunkciji sa Marsom (oružje) koji jasno ukazuje da je ovo natalna karta ubice.

Mars (oružje) je suvladar njegovog Ascendenta i položen u 1. polju pojedinica zajedno sa Plutonom, govori da je Džejms veoma agresivan, zloban, pun mržnje i ogormne destruktivne snage…. kao i da je bio naoružan do zuba.
Ujedno, kada se u natalnoj karti pojedinca ove dve planete, Mars i Pluton, nađu u konjunkciji one često ukazuju na životne opasnosti u koje individua može zapasti, ali i da je osoba sklona nasilnom, destruktivnom ponašanju.

Da, pogledamo dalje – 8. polje koje takođe povezujemo sa ubistvom ili načinu ubistva. Ono počinje u znaku Blizanaca čiji je vladar Merkur u Strelcu (Strelac – film) što nam ukazuje da je Džejms dobio inspiraciju da ubistva počini baš u toku filmske projekcije (znak Strelca).

Bioskop jamesPotom, u jednim novinama, pročitala sam da se ubistva dešavaju po sceni iz stripa o Betmenu (Blizanci) izdatog pre više godina, što opet potvrđuje 8. polje koje počinje u znaku Blizanaca (strip).
Svoja ubistva je najavio preko jednog sajta – 8. polje u Blizancima – objaviti, najaviti.I novinarima (Blizanci) je njegovo poistovećivanje sa filmskim junakom (Strelac) bilo veoma interesantno, a zbog vladara Ascendenta, Marsa na 12. stepenu (stepen Riba – džoker) poistovećen je sa filmskim negativcem Joker-om iz filmskog serijala o Betmenu.

Džejms je uhapšen na parkingu i nije pružao otpor. O tome govori njegovo 12. polje – hapšenje, koje počinje u znaku Vage (nije se opirao) a čiji je vladar položen u 3. polju – na parkingu.

james holmesIz njegove biografije saznajem da je po struci neurolog. To nam potvrđuje prvi vladar Ascendenta Pluton, koji se nalazi na 11. stepenu Škorpije, tačno na stepenu egzaltacije Urana (mozak, nervni sistem). Drugi vladar Ascendenta je Mars na 12. stepenu Škorpije ( 12 stepen – medicina) koji ga je I naveo da upiše medicinu.

Kockice iz njegove biografije se ukapaju u natalnu kartu koju imamo pred sobom.
Posle informacije o Džejmsu Holmsu da je tražio partnerke preko interneta, na šta ukazuje Venera (partnerke) u trećem polju (internet) više nema sumnje u tačnost vremena njegovog rođenja.

Poslednja vest koju čitam je da zatvorenici iz njegovog zatvora žele da ga ubiju i da javno diskutuju o toj temi. O tome govori Mars na 12. stepenu (zatvorenici) u Škorpiji (ubiti) u konjunkciji sa vladarom njegovog Ascendenta (Pluton – ubiti ubicu), ali pitanje je da li će se ispuniti njihove pretnje….

Uskoro mu sledi suđenje, a postoji mogućnost da dobije i smrtnu kaznu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *