KAKO DELUJE VENERA U VODOLIJI?

Venera je započela svoj tranzit kroz znak Vodolije, znak u kojem se mogu neočekivani preokreti, nova poznanstva, napredak u ljubavnom odnosu ili totalni fijasko. Nema između.

Može vam puknuti film ili vam se možete razvesti ili prekinuti emotivni odnos, posebno ako odavno već nije onako kako bi trebalo da bude. Ova Venera je u stanju da menja sve i prodrma do temelja ljubavnu vezu i odnose.

Osim što ova Venera donosi nestabilnost u ljubavi, može probuditi vaša osećanja i to kada se najmanje nadate, a zbog njih, bićete u stanju da pomerite sve granice i porušite postavljene forme načina ponašanja.

Vrlo brzo i potpuno neočekivano možete započeti ljubavnu vezu i verujte, nema tu previše razmišljanja. Osetićete da je to on ili da je to ona prava. Ipak, pokušajte da ne forsirate vašu vezu kako vam ona ne bi brzo dosadila.

INTELEKT KAO GLAVNI AFRODIZIJAK

Venera u Vodoliji traži mentalan podsticaj i partnera pored kojeg će se osećati posebno, pa se ovde više radi o poznavanju na duhovnom i mentalnom nivou, jer je to što ovu Veneru oduševljava i privlači. Ukoliko vam se bude dogodilo da doživite iznenadnu ljubav bez obzira da li ste u vezi ili ne, vrlo brzo ćete rešiti svoju dilemu i to najverovatnije u korist nove a samim tim i interesantnije osobe pored koje osećate veliki naboj. Možete doživeti iznenadni ljubavni zanos i bez obzira da li ste u vezi ili ne.

Ako ipak, kraj sebe imate nekoga, onda ćete vrlo brzo razrešiti svoju dilemu u korist nove i interesantnije osobe pokraj koje neprestano osećate elektricitet i naboj. Sve one veze koje nemaju alternativu ili svi oni odnosi u kojima osećate da nešto nije u redu, želećete da prekinete u narednom periodu i učinite to bez razmišljanja jer ste najverovatnije i u pravu.

Ovu Veneru ne možete potkupiti finansijski ili materijalno, već ćete morati da pokažete svoje prave vrednosti – iskrenost, originalnost, neobičnost i inteligenciju. U zavisnosti od natalne karte, neki od vas mogu poboljšati svoju ljubavnu vezu i dovesti je na jedan novi nivo. Partnera možete zainteresovati ali i zadržati sa interesantnim predlozima a posebno insistirajte da probate nešto drugačije, bilo da je to skijanje, neka nova društvena igra, spremanje nekog novog recepta, poseta novom lokalu ili novi film u bioskopima.

Pozovite prijatelje na kafu, pojačajte muziku ili stavite slušalice i đuskajte dok pravite novi razmeštaj po kući i iznenada i u prolazu, poljubite voljenu osobu.

Dok Venera bude prolazila kroz znak Vodolije insistiraćete na iskrenosti u partnerskim i prijateljskim odnosima, želećete da pružite partneru razumevanje a isto ćete očekivati zauzvrat. Ako toga nema, Venera u Vodoliji će porušiti mostove za sobom.

SLOBODA I LJUBAV

Pokušajte da partneru pružite slobodu i on će biti vaš. U toku ovog tranzita biće povećan broj neočekivanih i kratkih ljubavnih veza, nova poznanstva, pojavljivanje novih ljubavi, a potom i veza sa originalnim partnerima (partnerima koji odskaču od svoje sredine). Ljubav se može desiti i među osobama između kojih je velika razlika u godinama, tačnije desetak i više. Što čudnija kombinacija, to bolje.

U isto vreme, biće povećan broj prijateljskih okupljanja i druženja. Pošto Venera predstavlja ženski pol, dame će u narednom periodu biti željne uzbuđenja, nečega novog, sklone eksperimentisanju, promeni stila i imidža, a neke će biti nervozne i spremne da sve što je loše ostave iza sebe.

Poznate ličnosti koje imaju Veneru u Vodoliji u svom natalu su: Šeron Stoun, Opra Vinfri, Paris Hilton, Brus Vilis, Ešton Kučer, Mel Gibson, Kejt Mos, Muhamed Ali, Džesika Bil, Nikolas Kejdž, Dženis Džoplin, Kventin Tarantnino, Danijel Krejg, Mustafa Kemal Ataturk, Elton Džon i drugi.

KAKVE ASPEKTE PRAVI VENERA?

 

Venera konjunkcija Pluton – od 16.2 do 19.2 – Transformacije i promene. U nekim emotivnim odnosima može doći do ljubomore i potrebe da nešto promenite. Dame neočekivano mogu ostati u drugom stanju a s obzirom na okolnosti, to može biti problem.

 

Venera konjunkcija Mars – od 18.2 do 8.3 –  Tranzit koji ukazuje na nove ljubavne odnose i početke novih ljubavnih veza. Ukoliko ste prethodnih dana ostvarili kontakt sa nekim novim, sada može doći do susreta sa tom osobom. Možete osetiti privlačnost prema prijatelju i iznenada shvatiti da vas veže nešto na dubljem nivou. Takođe, prijatelji mogu ponuditi poslovnu saradnju ili vam pomoći da rešite poslovno pitanje. U nekim slučajevima, može doći do ljubavne svađe i prekida emotivnih veza.

 

Venera kvadrat Jupiter – od 22.2 do 26.2 – Kada je Venera u kvadratu sa Jupiterom, može doći do preterivanja ili preterane ambicije u ljubavnom životu i uživanju u životnim radostima. Ovaj aspekt može naglasiti želju za više zadovoljstva, ali može dovesti i do nedostatka mere ili preteranog trošenja. Osoba može biti sklonija impulsivnom trošenju novca na luksuzne stvari ili uživanje u hedonističkim zadovoljstvima. Ženska osoba može odložiti putovanje u inostranstvo.

 

Venera kvadrat Uran – od 29.2 do 4.3 – Kada ove dve planete formiraju aspekt, moguće je iskusiti neočekivane preokrete u ljubavi i odnosima. Ovaj aspekt može doneti uzbuđenje i spontanost u ljubavni život, često iznenada uvodeći nove ljude ili situacije u život osobe.

Osoba može biti sklonija eksperimentisanju u ljubavi i otvorena je za nekonvencionalne veze ili iskustva. Takođe, može osećati snažnu potrebu za slobodom i nezavisnošću u ljubavnom odnosu, teži da izbegne bilo kakve ograničavajuće situacije ili rutinu. Mogu vas privući neobične i ekscentrične osobe. Mogućnost promene ili prekida u ljubavnim odnosima.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Srećne okolnosti preko prijatelja. Moguć dobitak.

BIK – Izlazite iz zone sigurnosti. Dosta se se promenili u poslednje vreme a tome su pomalo krivi i vaši prijatelji.

BLIZANCI – Poslovni uspeh. Pohvale.

RAK – Ako sad otputujete u inostranstvo, biće vam lepše nego ikad.

LAV – Partner vas i privlači zato što sa njim ne možete kako hoćete. Tu leži vaš izazov ali i nagrada.

DEVICA – Dobitak na radnom mestu. Moguć i flert.

VAGA – Venera u vašem polju ljubavi ukazuje na dinamičan ljubavni period. Sve je moguće.

ŠKORPIJA – Pozovite prijatelje na ručak kod vas.

STRELAC – Mlađoj osobi ne smeta razlika u godinama.

JARAC – Očekuje vas dobitak ili poklon.

VODOLIJA – Vi ste kao pokretna tempirana bomba koja svakog časa može eksplodirati. Ili treba da konraktirate dobrog deminera.

RIBE – Na pomolu je tajni ljubavni flert sa neizvesnom budućnošću.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Kontakt za poručivanje natalne karte na E-mail: astroregulus1@gmail.com ili mob. (Viber&WhatsApp&Telegram) na +381649031191

Dobro došli!

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *