02 FEBRUAR 

MERKUR SEKSTIL NEPTUN (25 º) – Imaćete oko za detalje. Ništa ne može ostati skriveno vašem rendenskom pogledu. Ako primetite da vas neko laže ili vam radi iza leđa, bićete veoma ljubomorni i možete reagovati impulsivno. S druge strane, ovaj tranzit može u vama probuditi potrebu da pomažete drugima i činite dobra dela. Nekima možete oprostiti dug ili pored namere da nešto naplatite, možete odustati od nje, mahnuti rukom i reći – u redu je. Tranzit može probuditi i vašu umetničku crtu. Povoljan dan za muzičare.

05 FEBRUAR 

MERKUR KONJUNKCIJA PLUTON (0 º) – Ovo je nezgodan aspekt i treba biti oprezan u saobraćaju jer Pluton može doneti rizikovanje i opasno preticanje u saobraćaju što može biti kobno a posebno na autoputevima ili prilikom putovanja u inostranstvo. U komunikaciji sa drugim ljudima možete biti manipulativni i ubedljivi. Imate svoje cake i metode koji će se pokazati kao veoma uspešni. Primenite novu taktiku. Čuvajte decu i bolje ih kontrolišite prilikom dolaska i odlaska iz škole.

07 FEBRUAR 

VENERA TRIGON URAN (19 º) – Ovo je tranzit koji donosi novine po pitanju emotivnih odnosa. Moguće je unapređenje veze ili rada na njoj. Morate postaviti jasna ograničenja i reći šta vam smeta kako bi partner to znao. Možete napravi i iznaneđenje i obradovati voljenu osobu tako što ćete joj ispuniti davnašnju želju. Takođe, ovaj tranzit donosi prijatne susrete sa ženskim osobama koje niste videli dugo vremena. Vraćanje starog duga. Dobitak preko starije osobe. Ljubav se može desiti starijim ljudima.

07 FEBRUAR

MARS SEKSTIL NEPTUN (25 º) – Tokom ovog dana imamo još jedan aspekt. Ovaj donosi pomoć od muške osobe. Ako budete imali kakav problem, znaćete kome treba da se obratite. Muškarci mogu biti nesnalažljivi i nespretni. Delovaće kao da muškarci nisu dorasli situaciji. Prijaće vam izolacija, tišina ili rad u trećoj smeni gde vas neće niko ometati. Lekari mogu imati više posla a muškarci će biti više skloni prehladi ili će ih pratiti druge zdravstvene tegobe.

08 FEBRUAR 

SUNCE KVADRAT URAN (19 º) – Ovo je nepovoljan tranzit koji donosi tenzije u odnosima. Neki ljudi se mogu rastati na jedan ružan način, prekinuti prijateljstvo, dati otkaz ili može doći do raskida ili razvoda ljubavnog odnosa. Najpre se tenzije mogu osetiti u poslovnom okruženju a nezadovoljstvo može kulminirati. Ako ste na instaknutoj poziciji možete biti izritirani ponašanjem vašeg zaposlenog. Neke greške su neoprostive i jednostavno, nećete moći da pređete preko njih. U isto vreme, svim osobama na pozicijama ili privatnicima se preporučuje oprez jer ne treba prengaliti u donošenju novih odluka dok ne sagledate sve iz svih perspektiva. Čuvajte se visokog pritiska a samim tim i stresnih situacija koji ga mogu aktivirati.

10 FEBRUAR

MERKUR KVADRAT JUPITER (8 º) – Ovo je tranzit koji govori da možete previše potrošiti u kupovini, platiti nešto po skupoj ceni ili priuštiti sebi nešto što inače ne bi mogli. Zato će ovog dana da se prodaje sve ono što je skupo bez obzira koliko je to pametno ili ne. No, svaka roba ima svog kupca. Ujedno, Merkur kao planeta intelekta ukazuje da morate još učiti i proširivati svoje znanje ukoliko želite da briljirate u školi ili na fakultetu. Neki mogu realizovati putovanje u inostranstvo.

13 FEBRUAR

VENERA SEKSTIL NEPTUN (26 º) – Tranzit koji donosi romantično raspoloženje i pojačanu emotivnost. Idealno je da organizujete neke lepo i romantično veče sa voljenom osobom, da negde otputujete i priuštite samo za vas dvoje odmor, saunu, djakuzi i masažu. Nemojte bežati od onoga što je klasika jer je to ono što partner verovatno i voli. Možete sebi priuštiti nešto što je udobno, poput trenerke ili udobne pižame. Ukoliko niste u vezi, ovaj dan vam može doneti susret sa simpatijom ili osobom koju tajno simpatišete. Možete dobiti poklon od tajnog obožavaoca ili nekoga ko želi da ostane anoniman. Ženska osoba vam može pomoći. Humanost. Pomoć.

14 FEBRUAR 

MARS KONJUNKCIJA PLUTON (0 º) – Nezgodan aspekt koji ukazuje da može nastati nekakav problem. Na primer, muškarcima može past „mrak na oči“. Ovo je dan za ljubomorisanje, ispade, scene, pa i fizičke obračune. I od malog povoda za ljubomoru može nastati haos, pa bi dame trebale da povedu računa da ne provociraju svog partnera. Ovo je znak destruktivne energije koju mogu pokazati muškarci. Neki mogu biti posesivni i manipulativni, želeći po svaku cenu da bude po njihovom. Treći muškarci se mogu pokazati kao veoma nasilni. Potreban je oprez prilikom obavljanja težih fizičkih poslova. Na ratnim područijma ovaj tranzit može doneti veći broj žrtava. Mogućnost terorističkih napada. Izbegavajte let avionom.

16 FEBRUAR 

MERKUR KVADRAT URAN (19 º) – Ovo je tranzit koji donosi neočekivane promene, iznenađenja, šokantne situacije, brzopletost i prenagljenost. Ne bi trebalo da na prečac donosite odluke jer možete pogrešiti i drugačijim očima sagledati situaciju. Ukoliko ste ovih dana želeli nešto da promenite ili da u svoje poslovanje uvedete novine, one neće imati odjeka kakav ste očekivali. U razgovoru možete reći nešto što niste mislili. Deca mogu biti nestašna. Osobe kojima je Ascendent u Devici li Blizancima mogu biti sklone prekidima, raskidima i otkazima.

17 FEBRUAR 

VENERA KONJUNKCIJA PLUTON (0 º) – Ovo je tranzit koji donosi ljubomoru  u emotivnom odnosu a povod takvog osećanja može biti poruka i poziv koji će vam postati veoma sumnjivi i upaliti vam lampice. Neke osobe mogu biti ljubomorne zbog toga što partner provodi suviše vremena na telefonu, pa pazite šta radite. S obzirom da se ove dve planete u Vodoliji, neki odnosi se mogu narušiti, dođi do skandala i prekida veze. Vodite računa u saobraćaju a posebno ako ste u podznaku Vaga ili Bik. Prijaće vam erotska književnost. Mlađe devojke bi trebale da povedu računa prilikom odnosa jer lako i nenadano mogu ostati u drugom stanju.

22 FEBRUAR

VENERA KONJUNKCIJA MARS (6 º) – Tranzit koji ukazuje na nove ljubavne odnose i početke novih ljubavnih veza. Ukoliko ste prethodnih dana ostvarili kontakt sa nekim novim, sada može doći do susreta sa tom osobom. Možete osetiti privlačnost prema prijatelju i iznenada shvatiti da vas veže nešto na dubljem nivou. Takođe, prijatelji mogu ponuditi poslovnu saradnju ili vam pomoći da rešite poslovno pitanje. U nekim slučajevima, može doći do ljubavne svađe i prekida emotivnih veza.

24 FEBRUAR 

VENERA KVADRAT JUPITER (10 º) – Možete biti nezadovoljniji svojom finansijskom situacijom želeći da ostvarite bolje rezultate. Svesni ste da morate da ulažete u svoj posao ali to vas sve košta, pa možete smatrati da je angažovanje još jedne osobe preskupa investicija za vas i da bi to možda mogli da rešite tako što ćete sami zasući rukave i prionuti na posao. Pokušajte da budete štedljivi. Uzdržavanje od hrane i započinjanje dijete.

27 FEBRUAR 

MARS KVADRAT JUPITER (10 º) – Ovo je tranzit koji može doneti u vaš život nove muškarce s kojima možete ostvariti poslovne kontakte ali treba da znate da oni i nisu toliko jaki kao što se predstavljaju i da bi sa njima poslovanje bilo dosta ograničeno. Ujedno, ovaj tranzit može da donese nova ljubavna udvaranja i poznanstva sa muškarcima koji će obitavati na jednoj čudnoj frekvenciji gde nećete znati da li on sa vama želi novu vezu ili prijateljstvo. Čak i muškarci mogu ostvariti novo poznanstvo sa muškarcem ali neće vam biti jasno da li je po sredi iskreno prijateljstvo ili je osoba sa druge strane gej.

PROČITAJ PRIČU - Čovek koji je prodao Ajfelovu kulu

28 FEBRUAR 

SUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (9 º) – Ovog dana imamo nekoliko nebeskih dešavanja. Ovaj tranzit ukezuje na ljubavne kontakte i susrete na javnim mestima. Neki od tih poznanstava se mogu produbiti i iz njih se može izroditi nešto lepo i kvalitetno. Ovaj tranzit ukazuje i da će osobe na položajima želeti da obave razgovor sa zaposlenima. Muškarci mogu krenuti na putovanje ili ga planirati. Razgovor o problemu. Pojačana aktivnost saobraćajne policije.

28 FEBRUAR 

MERKUR KONJUNKCIJA SATURN (9 º) – Istog dana imam nepovoljan aspekt koji ukazuje na probleme u komunikaciji, zastoje u vožnji, smanjeni promet u trgovinama ili manju zaradu. Deca mogu pokazati nesupeh u školi. Ukoliko je potrebno, obavite razgovor sa nastavnikom ili profesorom oko vaspitanja vašeg deteta a po potrebi ne bi bilo loše da razmislite o adekvatnoj kazni. Kupovina po sniženoj ceni. Putovanje se može odložiti.

28 FEBRUAR

SUNCE KONJUNKCIJA SATURN (9 º) – Još jedan tranzit koji donosi neuspeh i neostvarenost. Možete naići na poslovne poteškoće zbog čega ćete želeti da razgovarate sa ljudima oko sebe ili svojim zaposlenima. Moguć je neki vid kontrole i inspekcije a ne bi bilo loše da i sami proverite svoj posao kako bi smanjili mogućnost graškama.

29 FEBRUAR 

MERKUR SEKSTIL JUPITER (11 º) – Ovo je tranzit koji je povoljan za realizacija putovanja kojeg ste dugo odlagali. Možete uložiti novac u polovni telefon, računar ili auto ali bićete jako zadovoljni njime. Kupovina na sniženjima. Ako imate mogućnosti, obavezno se cenkajte. Promenite taktiku u učenju jer će to dati rezultate. Stabilizacija u odnosima a nakon jednog dugog razgovora neke stvari će leći same od sebe i sve će posložiti.

Vaš astrolog,

Ana Raković

7 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *