KAKO DELUJE VENERA U STRELCU?

Venera u Strelcu donosi osvežavajući optimizam svima, uz uživanje u prijatnim i srdačnim susretima sa dragim ljudima, obilje smeha i šale. Ova Venera ima sposobnost da se zaljubi preko noći, ali isto tako brzo i da otpusti te emocije. Otvorena je za izazove i avanture, ne trošeći previše vremena na razmišljanje o posledicama emotivnih kontakata. Sve dok je partner ne sputava, zrači veseljem i razdraganošću, željna ostavljanja pozitivnog utiska i zavođenja suprotnog pola.

Venera u Strelcu nosi u sebi duh istinskog avanturiste. Ulazi u vezu iz radoznalosti i ljubavi prema izazovima. Nije joj bitno da li ste zauzeti ili ne; sve dok je situacija prijatna, biće uz vas. Dovoljno je da je zadržavate svojom zanimljivošću, smehom, obećanjima egzotičnih putovanja, opuštanja inspirisanog istočnjačkim kulturama, ili predlozima raznovrsnih sportskih aktivnosti kako biste je održali zainteresovanom.

Sam znak Strelca simbolizuje inostranstvo, čineći ovo vreme pogodnim za privlačenje stranca ili osobe vašeg porekla koja živi u inostranstvu. Venera u Strelcu žudi za novim iskustvima, uzbuđenjem, istraživanjem različitih kultura, običaja, ali i sanjarenjem o dalekim putovanjima.

LJUBAV U INOSTRANSTVU

Ako nemate kontakt sa osobom iz inostranstva, ljubavna iskra može se javiti prema osobi koja radi u ministarstvu, studira, radi na fakultetu, u sudu, televiziji, štampariji, inostranoj firmi ili međunarodnoj kompaniji, a možda čak i prema privatnom preduzetniku, što automatski podrazumeva i situiranu osobu.

Tokom ovog tranzita, neki mogu započeti tajne ljubavne veze ili paralelne romanse. Razmišljanje o posledicama ljubavnih susreta pada u drugi plan, olakšavajući ulazak u ljubavne avanture čak i sa zauzetim osobama.

U postojećim vezama, Venera u Strelcu može doneti intenzivnija osećanja, srećne preokrete, pa čak i podstaknuti planiranje venčanja i više veridbi.

Dok je Venera u Strelcu, budite svesni da ćete trošiti više nego što ste planirali, jer će vas privlačiti izuzetno skupi i verovatno brendirani predmeti. Obratite pažnju na svoje finansije. Venera u Strelcu voli sve što je inostranog porekla, teži ka skupocenim stvarima – markiranim i originalnim, prateći najnovije modne trendove i brendove.

 

Igrajte igre na sreću jer sada možete profitirati.Obradujte dragu osobu i napravite iznenađenje!

 

Poznate osobe koje u svojim natalima imaju Veneru u Strelcu su: Niki Minaj, Džud Lou, Tina Tarner, Vinston Čerčil, Margaret Tačer, Kevin Kostner, Keri Grant, Kim Besindžer, Ivanka Tramp, Al Kapone, Kim Džong Un II, Vupi Goldberg, Rovan Atkinson, Džon Malkovič i drugi.

KAKVE ASPEKTE PRAVI OVA VENERA U NAREDNOM PERIODU:

 

31,1,2,3. januar – Venera kvadrat Saturn – Već prvog dana nove godine imamo nepovoljan tranzit koji donosi čežnju u ljubavnom odnosu pogotovo ako smo razdvojeni od partnera. Pokazivaćemo manje ljubavi a manje ljubavi može dobijati pa ćemo smatrati da nismo voljeni kako zaslužujemo. Ovaj tranzit može da ukazuje i na to da nam se niko ne dopada, da možemo biti odbijeni (jer se i mi nekome ne dopadamo) a ovde je prisutna i seta za nekim prošlim vremenima i dragim osobama koje ovog dana nisu pored nas. Manje poklona, manje hrane ili hrana koja nije ukusna. Ovaj tranzit ukazuje i na uzdržavanje od prejedanja a posebno od slatkiša.

03 januar – Venera inkonjunkcija sa Jupiterom – Nepredviđene srećne okolnosti. Možda ne vidite da se neko zaljubio u vas, pa to glatko ignorišete. Osećanja mogu buknuti odjednom da se možete začuditi i pitati – šta ovo bi i odakle je došlo? Ženske osobe će biti raspoložene, srećne i vesele. Mogući su iznenadni dobici ili poklon kojem se niste nadali.

 

13 i 14. januar – Venera inkonjunkcija Uran – Ovo je nezgodan aspekt. U emotivnom odnosu sve izgleda bajno i sjajno a ne znate da je partner duboko povređen i razočaran, pa ukoliko i raskine sa vama, to može biti iz razloga da niste na vreme prepoznali prave signale koje vam je davao. Ništa ne zanemarujte kako ne bi bili izneđani ako vas neko ostavi preko noći. Ovo je dan za iznenađenja. Ovo je dan za promene. Neočekivane ljubavne situacije. Nova poznanstva.

PROČITAJ - Retrogradne planete u 2024

 

Od 17 do 21. januara – Venera kvadrat Netun – Možda je ženska osoba brižna ali vam ne može pomoći. Ovo je tranzit koji donosi manje inspiracije, potrebu da se ponavljate u nečemu ili čak da kopirate druge. Ako imate opravdanog razloga za to, onda je to prihvatljivo jer ne može baš uvek da budemo na vrhuncu svoje originalnosti. Vodite račna da ne prisvajate tuđi rad i predstavljate ga kao svoj jer to drugi ljudi mogu primetiti a vama zbog toga rejting i ugled opasti. Ovo je tranzit povećanih tajnih ljubavnih veza i susreta. Nepoverenje u emotivnom odnosu. Ženske osobe mogu biti umorne i sklone prehladi.

 

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA SVAKI ZNAK POJEDINAČNO?

OVAN – Srećne ljubavne okolnosti. Vaša osećanja rastu. Moguć je poklon ili obradovanje. Ovaj tranzit donosi vam ljubavnu avanturu sa osobom iz inostranstva. Igrajte igre na sreću.

 

BIK – Istaknite svoj seksipil. Strastven period je pred vama, idalan za proširenje porodice. Stiže vam novac a uspešno možete rešiti i pitanje nasledstva.

 

BLIZANCI – Idealno je vreme za Blizance koji su u braku ili dužim ljubavnim vezama. Neki mogu započeti bračnu zajednicu ili započeti zajednički život sa partnerom.

 

RAK – Očekjuje vas udvaranje preko posla. Kolege su veoma daržljive i predusretljive.

 

LAV – Ljubavna sreća. Lako možete započeti novu ljubavnu vezu ali morate se i vi malo pokrenuti.

 

DEVICA – Vama će biti najlepše i najsigurnije u kući i u društvu najdražih. Sređivanje kuće. Gosti kojima ćete se obradovati.

 

VAGA – Pred vama je period u kojem će vam prijati dugi razgovori i otvaranje duše. Srećne okolnosti na putovanju. Obradovanje preko brata ili sestre.

 

ŠKORPIJA – Stižu vam novac. Pazite na kilažu jer neumerenost u hrani može dovesti da viška kilograma.

 

STRELAC – Ovo je vaše vreme jer će vam Venera doneti posebnu energiju i privlačnost. Zaljubljivi ste.

 

JARAC – Prijalo bi vam kada bi sa partnerom otputovali negde daleko. Nepoverenje.

 

VODOLIJA – Prijatelji će vas oraspoložiti i obradovati. Ljubavni preokreti.

 

RIBE – Ovo je peirod u kojem će se ispuniti neke vaše želje. Dopadate se uticajnoj osobi.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Zainteresovani za tumačenje natalne karte me mogu kontaktirati putem E-mail-a na: astroreguls1@gmail.com ili na mob.(Viber&WhatsApp&Telegram) na +381649031191

3 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *