KAKO DELJE VENERA U OVNU?

Za razliku od Venere u Ribama koja potajno sanjari o pravoj ljubavi lebdeći na oblacima, Venera u Ovnu voli konkretne stvari. Upravo zato će napraviti prvi korak, krenuti u otvoreni flert i preuzeti inicijativu.

Ova Venera reaguje strastveno, vatrena je i često neproračunata. Ako je ostavite da vas duže čeka, proćiće je volja jer je ona za akciju ovog trenutka. „Sada i ovde“ može biti njena parola.

 

Kontakt može započeti sa zadirkivanjem, šalom ili direktnom primedbom i predlogom zbog čega je neki mogu doživeti kao suvišne napadnom ili neukusnom. Ovoj Veneri je smeh vrlo važan i to je pokazatelj da sa njom postupate iskreno i imate časne namere.

Ukoliko joj nešto ne bude po volji, verovatno će se odmah požaliti i otvoreno vam to reći.

 

Sam znak Ovna govori o iskonskoj potrebi da se spoji sa drugim bićem u ljubavnom činu, te će se seksualna želja veoma pojačati. Možemo to posmatrati i kao zov prirode.

Pošto su u astrologiji dame predstavljene znakom Venere one će preuzimati inicijativu a muškaci se neće previše buniti oko toga.

Upravo zbog toga, neke ženske osobe mogu preći granicu pristojnosti i dobrog ukusa.

Fizički izgled će biti veoma presudan u borbama za naklonost. Muškarcima će se više dopadati zgodne dame koje svoj izgled održavaju nekim sportom. Fizička konstitucija će imati prednost u odnosu na lepotu. A mršavice će ovog puta biti poželjnije od dama sa oblinama. Ljubav možete pronaći u teretani, prilikom bavljenja sportom ali to može biti i neko ko se aktivno bavi sportom.

OPREZ

Ako ste u braku ili dužoj vezi, Venera u Ovnu može doneti svakodnevne svađe i nesuglasice koje će kasno uveče splašavati u strastvenom zagrljaju. Možda je pod uticajem ove Venere nastala ona izreka „Posle svađe, sve je slađe“.

U najlošijim horoskopima može doći do fizičkih pretnji pa čak i obračuna i nasilnosti.

S obzirom da Venera opisuje ženski pol, dame će imati više energije i volje za obavlanje poslova a gledaće sve da urade kako bi što manje vremena provodile u kući. Mnoge će biti zainteresovane da se fizički aktiviraju i dovedu liniju do savršenstva dok se vreme nije prolepšalo.

NA GLOBALNOM PLANU

Na globalnom planu, ovo je period u kojem će biti manje diplomatije i u kojem se neki sukobi, koji su do sada odlagani i rešavani mirovnim putem, mogu proširiti i produbiti. Čak i miroljubive zemlje će razmišljati o naoružanju plašeći se za svoj opstanak.

Venera je planeta diplomatije i politike, tako da ćemo u narednom periodu biti svedoci mnogih političkih okršaja koji mogu prerasti u otvorene sukobe i neprijateljstva. A na globalnom planu i ovo malo diplomatije koje je postojalo, skoro da će nestati. Čak će i Kina postati agresivnija nego inače, pa čak i spremna da i ona reši neke svoje probleme.

Moguća je ljubav sa osobom iz Nemačke.

Između žena će lakše dolaziti do svađa a ponegde i do fizičkog okršaja. Dame će u ovom periodu biti manje ženstvene nego inače.

Veneru u Ovnu u svom natalnom horoskopu imaju Merilin Monro, Rijana,Džordž Kluni, Lejdi Gaga, Dženifer Aniston, Šakira, Maraja Keri, Kristijano Ronaldo,Elizabet Tejlor, Odri Hepbern, Džek Niklson, Sigmund Frojd, Pirs Brosnan, Sara Džesika Parker, Stiven Sigal, Sadam Husein, Edi Marfi i drugi.


KAKVE ASPEKTE PRAVI VENERA?

 

Venera sekstil Pluton – 5,6 i 7.4 – Ovaj tranzit budi ljubomoru i donosi strast u emotivnim odnosima. S obzirom da je Venera predstavlja ženski pol, dame mogu biti preduzimljive u narednom periodu i često će prve pokazati svoje interesovanje. Naglasite svoj seksipil.

 

Venera konjunkcija Merkur – od 17.4 do 21.4. – Ovih nekoliko dana biće povoljno za sve vrste druženja i okupljanja. Bićete pristupačniji za razgovor, sretaćete ljude sa kojima bi mogli satima pričati o raznim temama a pojačaće se i kontakti između muškaraca i žena. Recite partneru i dragim osobama koliko vam znače. Period je povoljan za mladalačke ljubavi, ljubav preko interneta, ljubavne susrete na kraćim putovanjima i u školi. Možete kupiti nešto što vam divno pristaje.

 

Venera konjunkcija Kiron – 21.4 – Ljubavni problem. Razočaranje.

PROČITAJ – Ljubavni horoskop za period od 5.4 do 12.4.2024!

 

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Venera u vašem znaku ukazuje na to da ćete se prolepšati ili učiniti nešto za sebe. Očekujte udvaranja suprotnog pola.

 

BIK – Otvara se mogućnost za tajnu ljubavnu vezu.

 

BLIZANCI – Ne treba da vas zanima šta prijatelji misle o vašem ljubavnom odnosu. Šta vi kažete i šta vi osećate je važno. Moguća je obnova stare ljubavne vzee.

 

RAK – Očekujte ljubavna udvaranja u okviru posla.

 

LAV – Sada vam se mogu ispuniti sve ljubavne želje. Dopada vam se osoba iz inostranstva.

 

DEVICA – Žudite da vam se dogodi nekakva strast i vatra zbog koje ćete totalno poludeti.

 

VAGA – Neke Vage mogu započeti bračnu zajednicu. Ljubavna sreća.

ŠKORPIJA – Za vas kreće mnogo bolji poslovni period. Odlični odnosi sa kolegama.

STRELAC – Nalazite se u fenomenalnom periodu kada možete biti veoma popularni. Moguć je početak nove veze.

JARAC – Obradovanje u kući. Uspešno rešavanje stambenog pitanja.

VODOLIJA – Očekuju vas dobici. Napravite plan potrošnje.

RIBE – Znate šta hoćete i sada je vreme da pokažete partneru svoja osećanja.

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *