OVAN

Taman ste pomislili kako su vas emocije napustile kada ste shvatili da vam je ipak stalo do partnera ali i do toga da on ne sazna o vama nešto zbog čega bi vas bilo stid. To je pravi pokazatelj da vam je i dalje stalo. Slobodni Ovnovi, Venera prelazi u vaš znak donoseći vam nove ljubavne prilike. Nemojte oklevati jer drugu priliku nećete naći.

BIK

Nalazite se u periodu kada se možete rukovoditi strastima ne zdravim razumom. Na pomolu je tajna ljubavna veza. Slobodni Bikovi, ne zna se šta je bolje – da se pravite da ne osećate ništa ili da nešto preuzmete da budete stavljeni na tanak led?

BLIZANCI

Ne bi trebalo da slušate savete svojih prijatelja jer zbog njih možete menjati svoje mišljenje i dopustiti da ovo proleće prođe pored vas. Partner je pravi veseljak. Gde ćete izaći zajedno? Slobodni Blizanci, zanimaju vas mistične osobe koje vas drže u neizvesnosti. Riba očekuje vaš poziv.

RAK

Ono što će vam pokvariti raspoloženej jer partner koji uvek zapadne u probleme zbog svog ponašanja koje često neodobravate. Slobodni Rakovi, osoba sa posla koju srećete svakodnevno, može pokazati svoje prave namere.

LAV

Životne prilike vašeg partnera smatrate kao lični neuspeh, ipak, gledajte da sakrijete takvo raspoloženje da vas on ne bi doživeo kao da ste ljubomorni. Slobodni Lavovi, pomračenje Sunca može vam doneti neuspeh i u ljubavi. Izbegavajte direktna udvaranja.

DEVICA

Partner je popustljiv i nežan premaa jer ne želi da ulazi u konfortaciju, ali vi baš tražite povod za raspravu i kavgu. Ako narušite odnos, vi ćete biti krivi. Slobodne Device, dopada vam se jedna Škorpija kojoj se vraćate mislima.

PREPORUKA: Šta znače neaspektovane planete u natalnoj karti?

VAGA

Venera u polju partnerstva vam donosi period u kojem ćete uspeti da sa partnerom rešite sve nesuglasice. Neke Vage mogu započeti zajednički život. Ako ste slobodni a želite da pronađete nekoga, morate provoditi puno vremena van kuće i biti preduzimljivi ako vam se neko dopadne.

ŠKORPIJA

Vi ste u potpunom rasulu jer vam osećanja variraju iz dana u dan. Kad bi vas neko gledao sa strane – rekao bi da uopšte ne znate šta hoćete! A da li stvarno znate? Slobodne Škorpije, očekujte udvaranje jedne osobe, ali ovog puta verovatno da niste zainteresovani.

STRELAC

Prosto je neverovatno ali nalazite se na prekretnici jer želite da promenite svoj život a ako to znači da treba da promenite partnera da bi vam bilo bolje, uradićete to bez okolišanja. Slobodni Strelčevi, uskoro će početi da se nešto dešava. Poznanstvo može prerasti u pravu vezu.

JARAC

Svi vaši postupci i reči mogu biti kontraproduktivni a vaše branjenje može biti protumačeno kao napad. Pokušajte da se stavite na partnerovo mesto kako bi bolje videli sebe i svoje postupke. Slobodni Jarčevi, na pomolu je jedan jako bitan period za vas jer vam se neko potpuno nov može pojaviti u životu i promeniti ga.

VODOLIJA

Vama se pomračenje može odnositi na partnerske odnose a to će najpre osetiti Vodolije koje su u braku. Finansijski problemi isplivavaju u prvi plan. Slobodne Vodolije, jedna osoba se može ponovo pojaviti u vašem životu ali ne vidite svrhu – čemu?

RIBE

Partner vas diže u nebesa ali isto tako zna kako da vas spusti na dno. Upravo sada dobijate ovo drugo i pomalo ste iznenađeni zbog toga. Slobodne Ribe, osoba sa kojom ste u kontaktu više priča nego što pokazuje. Sve je to jedan lep plan i želja koja će se brzo raspršiti.

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *