KAKO DELUJE VENERA U LAVU?

Venera je planeta lepote, uživanja, odmora a Lav predstavlja leto, godišnji odmor, provod i zabavu, pa možemo reći da će ovaj period biti najbolji za sve vrste godišnjih odmora, pa ako ste isplanirali putovanje u ovom periodu nećete pogrešiti.

Sve čari leta će biti još jače i izrraženije zbog Venere koja će iskreno uživati u svim ponudama – od večernjih šetnji i ispijanja hladnog pića po baštama kafića, do proslava, koncerata, letnjih zabava i letovanja.

Generalno, Venera u Lavu želi da se odmora i provodi. Prva će se spakovati i krenuti na duži godišnji odmor. A poneće šešir, kreme i ulja za sunačanje i zauzeti najbolje mesto na plaži.

VENERA U LAVU U LJUBAVI

Venera je planeta koja predstavlja ženske osobe a znak Lava je znak volje, samopouzdanja i ega, pa će ženske osobe postati dominantne, sa stavom i samopozdanjem. Vrlo dobro će znati šta žele a šta ne.

Ova Venera voli da se dokazuje, da bude u centru pažnje i neprestano izmamljuje divljenje. Ona je glavna Zvezda i neće se libiti ni da izazove skandal kako bi to postigla.

U ljubavi, ova Venera žudi za ljubavnim zanosom. Spremna je na igru zavođenja i učiniće sve da bude primećena i da osvoji onoga koga želi. Zbog toga će iz ormara izvući svoju najsvečaniju haljinu, staviće će najskupoceniji nakit i zablistaće kao da se nalazi pod svetlima reflektora.

Ova Venera se neće zadovoljiti prosekom. Ona ide na pobedu jer poraz ne postoji. Dame će birati najbolje muškarce, muškarce koji su zgodni, neodoljivi i za kojima uzdišu i druge žene.

Ovo je vreme kada se u vašem srcu ponovo se stvara nada koja će vam vratiti volju u život. Zbog toga ćete sa radošću pristajati na pozive za društvena okupljanja, slavlja, rođendane i izlaske. Naravno, na takvim okupljanjima, željni bilo kakvog dešavanja želećete da zasijate u svom punom sjaju i povratite staru slavu.

U toku tranzita Venere kroz znak Lava pripadnice lepšeg pola imaće mnogo više sampouzdanja u sebe, zbog čega će i one pokretati inicijativu.

Samouverenost će doprineti i da se mnogo manje plaše konkurencije jer su spremne da se bore svim svojim atributima, glamurom i ljubavnim veštinama protiv svojih suparnica. Pobediće bolja, tj. ona koju će muškarac želeti da pokaže pred svima, bilo na javnom mestu, bilo pred prijateljima ili rodbinom, kao svoju. Izabraće onu u čijem društvu će se on osetiti kao osvajač…

Ako ste pripadnica lepšeg pola i čitate ovaj tekst, povedite računa, jer zbog preteranog samopouzdanja i mišljenja da vi zaslužujete boljeg, možete propustiti neke lepe ljubavne šanse.

Venera u Lavu donosi vam nova ljubavna poznanstva na javnim mestima i u toku izlazaka. Kafići, restorani, klubovi ili splavovi mogu biti mesto gde sve počinje. Ljubav možete započeti sa veoma uticajnom i popularnom osobom, sportistom a neki sa svojim šefom ili osobom na visokom položaju.

Osim ljubavi, pošto znak Lava predstavlja autoritete i osobe na najvišim položajima, pred nama je jedan period kada oni mogu biti dosta blaži prema ljudima iz okruženja ili sami pronaći način za odmor i uživanje.

 

Poslodavci će biti tolerantni, popustljivi i prijatni. Isto važi i za ljude na vlasti, odjednom će i oni dobiti podršku i ljubav, ali će i sami pokazati da im je stalo do naroda.

 

Samim tim što Venera prolazi znakom Lava najbolju zaradu mogu ostvariti osobe koje se bave uslužnim delatnostima, kafići i restorani će beležiti veći promet, konobarima će biti ostavljen veći bakšiš, a dosta mogu zaraditi i ljudi koji se bave prodajom stolarije. Povoljan je period za frizere i manikire.

 

Ako nekome nešto treba da poklonite, predlog je zlato. Uostalom pobednici osvajaju zlatnu medalju, zar ne?

Nemojte biti štedljivi. Uzmite za sebe samo ono najbolje.

Ovu Veneru u svojim horoskopima od poznatih ličnosti imaju: Majkl Džekson, Madona,Selena Gomez, Nikol Kodman, Dua Lipa, Tom Hardi, Steni Kjubrik, Monika Beluči, Dalaj Lama, Danijel Redklif, Silvester Stalone, Džordž Buš, Selma Hajek, Koko Šanel, Alfred Hičkok, Greta Garbo, Stenli Kjubrik, Fransoaz Sagan, Dejvid Duhovni, Monika Levinski, Paolo Koeljo i drugi.

Film „Kum“ (The Godfather)

 

KAKVE ĆE ASPEKTE PRAVITI VENERA U LAVU?

Venera opozicija Pluton – od 11.7 do 15.7 – Nepovoljan aspekt i možda najteži aspekt u ljubavi jer donosi ljubomoru koju morate da istrpite i koju ne možete promeniti, smanjiti niti ublažiti. Budite dostojanstveni. Ukoliko vam neko duguje novac i dalje će vam dugovati. Neki mogu imati problema da isplate kredit, vrate zajam ili da dođu do istog.

Venera sesktil Jupiter – od 19.7 do 25.7 –  Ovo je povoljan tranzit koji će se osećati nekoliko dana. Donosi jačanje naših emocija, zaljubljivanje, početak novih veza a povoljno je vreme za venčanja i veridbe. Ukazuje na mogućnost većih dobitaka, nekakvih poklona i ustupaka. Neko vas može častiti i ugoditi na svoj način. Sreća.

Venera inkonjunkcija Saturn – 26 i 27.7 – Partner može preko noći postati hladan i distanciran pa da se pitate šta mu se u međuvremnu desilo. Manja finansijska kriza. Možete biti odbijeni kada to najmanje očekujete.

Venera kvadrat Uran – od 31.7 do 3.8 – Ovo je tranzit koji nam donosi probleme u emotivnom odnosu. Javlja se nezadovoljstvo i želja za promenom. Upravo iz tog razloga, neki se parovi mogu rastati, udaljiti i prekinuti postojeću vezu. Biće nam potrebno društvo prijatelja ali oni mogu biti zauzeti svojim brigama i problemima.

Venera inkonjunkcija Neptun – 4 i 5.8  – Pazite da ne napravite nekakav previd ili propust. Mogućnost tajnog susreta i afere. Čuvajte novac. Pazite da ne budete prevareni ili oštećeni.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Ovo može za vas biti jedan veoma važan period kada je ljubav u pitanju. Što više izlazite jer se lako možete zaljubiti i započeti nešto novo. Igrajte igre na sreću.

BIK – Najlepše će vam biti u krugu porodice. Možete očekivati dobitak preko ženske osobe koja vam je Velika podrška.

BLIZANCI – Napokon možete odahnuti jer ćete imati odlične odnose sa ukućanima. Sreća na kraćem putovanju. Uspešna kupovina.

RAK – Ako izbegnete veće troškove ovo može biti za vas veoma povoljan finansijski period. Stiže vam novac. Dobitak. Poklon.

LAV – Venera u vašem znaku donosi vam strastven ljubavni period. Možete izgladiti sve nesporazume i ljubavne probleme. Neki Lavovi mogu započeti bračnu zajednicu.

DEVICA – Nemojte se zatrpavati poslom ako ne morate jer vam se niko neće zahvaliti zbog toga. Prijalo bi vam putovanje u daleke krajeve.

VAGA – Aktivno polje prijateljstva ukazuje da će vas se mnogi setiti i želeti u svom društvu. Dobitak preko prijatelja. Novo poznanstvo.

ŠKORPIJA – Izborili ste se za svoje mesto pod suncem pa je ovo za vas priod kada možete briljarati na poslu. Pohvale od šefa.

STRELAC – Sa strancima pronalazite zajednički jezik. Planiranje putovanja. Igrajte igre na sreću.

JARAC –Osetićete promenu u partnerovom ponašanju i iskoristite početak ovog tranzita da izgladite sve nesporazume. Mogućnost proširenja porodice. Dobici.

VODOLIJA – Venera u vašem polju partnerstva ukazuje da je pred vama jedan veoma povoljan period za brak. Dame bi trebale da pripaze na moguće suparnice koje će želeti i nešto što nije njihovo.

RIBE – Odlično slaganje sa kolegama na poslu. Dobijate poklon na radnom mestu.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Kontakt za zakazivanje tumačenja natalne karte na E-mail:astroregulus1@gmail.com, mob.(Viber&WhatsApp&Telegram) +381649031191

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *