02 JUL

MERKUR TRIGON NEPTUN (29)– Ovo je tranzit koji može da donese neke nejasnoće prilikom novčanih transakcija, greške i propuste. Proverite narednih dana da li vam je legla plata u celosti jer možda ne bude sve kako treba. Povedite računa gde ostavljate novčanik ili kartice. Čuvajte torbu u prevozu ili na pijaci. Mlađa osoba vam može tražiti novčanu pomoć.Drugi deo dana ukazuje na mogućnost virusa na računaru ili telefonu. Ne otvarajte nešto što nije provereno.Deca mogu biti sklona prehladi ili virusnoj infekciji.

02 JUL

VENERA TRIGON SATURN (19) – Istog dana imamo aspekt koji donosi emotivnu stabilnost. Potrebno je da kontrolišemo neke svoje postupke i odluke za naše dobro. Suzdržavanje i produžavanje uživanja u onom što volimo. Ovaj tranzit može da donese kontakte sa bivšim partnerima i ljubavima, ali i obnovu starih ljubavni kontakata. Dobitak preko starije osobe. Mogućnost vraćanja starog duga.

03 JUL

MERKUR OPOZICIJA PLUTON (1) – Obratite pažnju u saobraćaju ali najpre povedite računa o drugima i pokušajte da predvidite da će drugi rizikovati u vožnji. Deo koji vam fali možete pronaći na otpadu ili kod majstora koji skuplja sve i svašta. Ne dozvolite da vas niko manipuliše a posebno ne deca koja se mogu služuti svim i svačim da vas nagovore na ono što žele. Neko vas može uvrediti nehotice. Odložite važne razgovore jer možda nećete uspeti da izdejstvujete uslove koji vam odgovaraju.

05 JUL

MARS SEKSTIL SATURN (19) – Ovo je povoljan tranzit jer ukazuje da možete biti isplaćeni za završene poslove, da možete dogovoriti dugoročno angažovanje, imati kontakte sa starim kolegama, vratiti se na staro radno mesto, biti neverovatno jaki i izdržvi. Ovo je tranzit kada se neke granice mogu pomerati, rekordi obarati i postavljati novi. Budite posvećeni, istrajni i strpljivi i uspeh neće izostati. Prilikom ovog tranzita se možete odlučiti na manje radove u kući, nešto završiti što ste odavno počeli i o čemu ste odavno razmišljali a tiče se stambenog prostora a možete imati kontakte sa muškarcem iz porodice kojeg niste dugo videli.

08 JUL

VENERA SEKSTIL URAN (26) – Danas imamo dva tranzita. Ovaj ukazuje na pozitivne promene u emotivnom odnosu, donosi mogućnost novih poznanstava, stvaranja novih ljubavnih prilika i ukazuje na početak nove ljubavne veze sa neobičnom osobom. Možete upoznati nekoga ko vas neće previše opterećivati svojom ljubomorom već s nekim ko vam daje slobodu. Ovaj tranzit je povoljan za susrete sa prijateljima, njihovu nesebičnu podršku, izlazak u klub ili odlazak na koncert.

08 JUL

MERKUR SEKSTIL JUPITER (9) – Ovo je tranzit po svemu sudeći odličan za duža i kraća putovanja, učenje, početak novih poslova vezanih za saobraćaj, trgovinu, internet, marketing, novinarstvo itd. Ukoliko želite da kupite novi auto, motor ili drugo prevozno sredstvo, sada je pravo vreme za tako nešto. No, odličan je period i za prodaju istih. Takođe, dan je povoljan za kupovinu bele tehnike, telefona, računa i kompletne prateće opreme. Idealno za polaganje ispita ili vožnje. Ako se budete odlučili za učenje stranog jezika, sad je pravi momenat da se pokrenete i aktivirate na tom polju.

10 JUL

SUNCE TRIGON SATURN (19) – Može doći do obnove stare poslovne saradnje ili partnerskog posla sa osobom koja može biti starija ili s onom koju poznajete dugi niz godina.Tranzit ukazuje na postojanost, strpljivost i uspeh u dugoročnim projektima i već započetim poslovima. Možete dobiti zasluge za neke stare poduhvate. Sportisti mogu oboriti rekorde. Ako neki posao započinjete danas ili ovih dana, može se pokazati da će biti uspešan ali ne odmah. Potrebno je da prođe minimum 7 meseci pre nego što vidite prve rezultate, te se naoružajte strpljenjem Tranzit je povoljan za početak dijete jer će se kura za mršavljenje pokazati kao pun pogodak. Uklanjanje nekih loših zdravstvenih navika.

11 JUL

VENERA TRIGON NEPTUN (29) – Možete biti emotivni, romantični i skloni idealizaciji. Negujte maštovitost i iskoristite je u poslu kojim se bavite jer ćete time pokazati da volite svoj posao i da vam je stalo do ljudi sa kojima radite. Neke osobe mogu doživeti sudbinski susret ili ljubav na prvi pogled i ukoliko vam se to desi, nemojte čekati i time propustiti priliku, nego odmah uspostavite kontakt dok ne bude kasno. Sudbina vam nešto pokazuje i obratite pažnju na uputstva koja dobijate. Sve što pročitate ili vidite nije slučajno i treba da ta saznanja shvatite u bukvalnom smislu. Zaljubljivanje. Platonska ljubav. Niži tipovi mogu imati ljubavnu aferu.

12 JUL

VENERA OPOZICIJA PLUTON (1) – Ovo je jedan od najgorih aspekata i ukazuje na ljubomoru koju ne možemo izbeći i koju, jednostavno, moramo da prihvatimo kao neminovnu činjenicu. Neće vam biti svejedno s kim to partner radi na poslu ili s kim to naša voljena osoba mora biti u kontaktu, a s druge strane, nećemo moći ništa da promenimo. Izbegavajte estetske zahvate jer nećete biti zadovoljni a najverovatnije ste se obratili pogrešnoj osobi za pomoć.

15 JUL

MARS KONJUNKCIJA URAN (26) – Ovo je tranzit koji može da vam donese poduhvate kao što su renoviranje kuće, nadogradnja ili možete pozvati majstore da vam reše nekakav drugi problem. Može doći do transformacije posla. Pratite ono što se traži, pa to ponudite svojim potencijalnim klijentima i  potrošačima. Usklađujte se i prilagođavajte poput kameleona. Ovo može biti nepovoljan tranzit sa puno stresova jer nekima može doneti prekide poslova, otkaze i nezadovoljstvo svojim poslom. Muškarci će biti mnogo nervozni i skloni ishitrenim rekacijama. Čak i u ljubavi mogu pokazati ljubomoru i želeće da prekinu odnose koji im ne odgovaraju. Oprez prilikom rukovanja sa strujom! Ja bih ovih dana izbegavala let avionom, a vi kako hoćete.

18 JUL

SUNCE SEKSTIL URAN (26) – Vreme je za nešto novo i bolje. Budite otvorenog uma i prihvatite nove ideje. Trebalo bi da razmišljate unapred i da se modernizujete i usavršavate kako bi uvek imali aktuelnu ponudu. Ovaj tranzit ukazuje na nekakvo usavršavanje i mogućnost saradnje sa inostranstvom po tom pitanju. Može doći do želje za prošienjem posla i rada na tom poduhvatu. Takođe, mođete uspešno rešiti pitanja vezana za nekretninu. Muškarac vas može obradovati. Kontakti sa prijateljem koji dolazi iz inostranstva i susret na javnom mestu.

20 JUL

MARS SEKSTIL NEPTUN (29) – Mnogi se neće snaći pa vas pre mogu slagati da su nešto probali da urade a ne da nešto ne znaju. Pitajte drugu stranu nekoliko puta da li joj je sve jasno jer su velike šanse da nije. Možete na fin način biti odbijeni a da vam se ta osoba direktno ne suprostavi. Lažni izgovori su najbolje rešenje. Ukoliko vam danas bude potrebna pomoć, teško da ćete je naći ali jedna starija osoba vam može izaći u susret, tj. Neko za koga vam ne bi palo na pamet da će vam pomoći. Starije osobe mogu biti bolesne. Pazite da nešto ne polomite ili uganete.

21 JUL

VENERA SEKSTIL JUPITER (12) – Danas nas očekuju čak 4 aspekta aspekta od kojih, ovaj prvi je po svemu pozitivan. Može doći do srećnim preokreta, do nenadanog iznenađenja od strane partnera, neko vam može izjaviti ljubav ili preduzeti novi potez da vam priđe ili vas osvoji. Takođe i vi sami možete biti slobodniji u izražavanju svojih simpatija i osećanja. Ovih dana naše emocije jačaju, veze počinju i osetićete mnogo skladnije odnose sa partnerom i ljudima oko sebe. Veći novac i dobici.

21 JUL

MERKUR KVADRAT URAN (26) – Ukazuja na brzopletost i nestrpljivost u odnosu sa drugima a koju će najpre iskazati mlađe osobe. Naučite da saslušate druge jer ćete definitivno više naučiti slušajući nego pričajući. Lako možete reći nešto što niste mislili. Neki mogu dati otkaz zbog bolje poslovne prilike a ako vam poslodavac najavi otpuštanje, onda možete tražiti otpremninu. Promene u poslednji čas. Izmene planova. Ne radite ništa previše unapred jer ćete morati ponovo.

21 JUL

SUNCE TRIGON NEPTUN (29) . Ovo je tranzit koji donosi pomoć od oca, muža ili vašeg šefa. S druge strane može da ukaže da se neke osobe uspešno mogu baviti nekakvim socijalnim i humanitarnim organizacijama. Dobrotvorni koncert ili nekakva druga humanitarna akcija mogu uspeti. Turistima će ovo biti jako značajan period i pokazuje na vrhunac sezone. Briga oko starijeg muškaca ili muškarci mogu potražiti lekarsku pomoć.

Jupiter u Blizancima od 26.5 do 10.6.2025

21 JUL

MARS TRIGON PLUTON (0) – I još jedan aspekt koji donosi ljubomoru, zavist i preispitavnje svojih vrednosti. Poslovi koji budu započeti na današnji dan će u budućnosti biti skloni promenama a ono što može dovesti do njih je zaduživanje i brzanje sa nekim odlukama. Ovog dana neće svi biti srećni zbog vašeg uspeha. Nekoga to sve može pogoditi. Neko ko smatra da zaslužuje više od vas. Vodite računa o svom slobodnijem ponašanju, jer vaše postupke može draga osoba da shvati kako ne treba.

23 JUL

SUNCE OPOZCIJA PLUTON (09) – Možete otkriti da se neko kiti tuđim perjem ili da nečiji uspeh nije zaslužen kao što se čini. Ovaj tranzit donosi preispitivanje jer možete biti zavidni na tuđem uspehu, pogotovu ako vi radite sve isto a on izostaje. Trebalo bi da razmislite da li se možda bavite pogrešnim poslom? Izbegavajte zaduživanja i uzivanje kredita ako planirate proširenje posla, jer vam je to mnogo bolja opcija nego da uđete u nešto što je neizvesno i zbog čega ćete kasnije da strepite. Problemi sa ocem ili mužem.

25 JUL

SUNCE SEKSTIL MARS (3) – Dan je povoljan za posao, bavljanje sportom i takmičenja. Vraća nam volju, donosi preduzimljivost i borbenost, ukazuje na angažovanost. Ništa ne ostavljate za sutra već danas završite što više toga. Muškarci će imati potrebu da odmaravaju svoje snage po tome koliko je ko uspešan pa se nemojte čuditi nekim njihovim odlukama i potezima tokom ovog dana. Savet za dame, ako vidite da je vaša jača polovina danas nervozna, sklonite mu se puta. Šef ili direktor vas može kritikovati a vama biti neprijatno u njihovom prisustvu. Budite direktni i otvoreni.

Vaš astrolog,
Ana Raković

Kontakt za zakizivanje ličnih konsultacija na E-mail: astroregulus1@gmail.com ili mob. (Viber&WhatsApp&Telegram) na +381649031191

3 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *