Pre 10 meseci je Venera bila u znaku Jarca da bi se sada vratila i započela još jedan tranzit koji će trajati do 3. januara.

Ono što karakteriše Veneru u Jarcu je spoljašnja hladnoća i uzdržana komunikacija dok strasti ključaju u duši. Ova Venera želi da bude pristojna i da se lepo ponaša, čemu pridaje veliku važnost. Ova Venera je tradicionalna a sama sredina, porodica i način vaspitanja je mogu sputavati da se ona slobodnije i otvorenije ponaša.

Smanjenu emocionalnost kompenzuje za ogromnom zalihom seksualne energije. Međutim, sve to može ostati skriveno i nepotrošeno usled nekih loših aspekata.

 

Upravo zbog toga često nećemo biti svesni toga šta druga strana oseća jer njeno uzdržano ponašanje i zatvorenost često dovodi u sumnju da li nas uopšte voli. Pripremite se na to da partner može biti hladan, distanciran i  uzdržan. Sve veze u ovom periodu će biti na ispitu, a vreme će pokazati kvalitet jednog odnosa. Zbog toga je potrebno da se naoružate strpljenjem i da staloženo čekate na pravi momenat.

 

Ali kada su u pitanju duge veze, duga poznanstva, stare simpatije ili prekinuti stari flertovi, Venera u Jarcu vam može doneti nove prilike. Na primer, ako ste pre desetak godina upoznali nekoga ko je na vas ostavio utisak a onda vas život razdvojio, sada možete imati novu priliku da budete zajedno.

Često znak Jarca povezujemo sa karmom jer se ona uvek vrati nazad, pa vam se tako i neke osobe mogu vratiti u vaš život da ispravite tamo gde ste grešili.

 

Ova Venera donosi kontakte sa osobama koje se već poznaju duže vreme i sada se mogu aktivirati neki aspekti koji mogu produbiti te zamrznute odnose. Takođe, svi kontakti koje pamtite po onome – „Bilo je nešto između nas, ali nikad se ništa stvarno nije dogodilo“, sada se mogu aktivirati.

 

Venera u Jarcu pažljivo bira partnera. Bitna joj je sigurnost da neće biti ostavljena, ali ni materijalnu sigurnost ili status partnera ona neće zanemariti. Ova Venera razmišlja hladne glave. Zato će pre odabrati starijeg partnera, za nju možda i nedoličnog kada stane kraj nje, ali zato će biti sigurna da će uvek imati nekoga kome će pasti u zagraljaj.

 

U povoljnim aspektima ova Venera teži večnoj ljubavi a prema svim drugim ljubavnim ponudama izvan veze može da bude gruba i odbojna. Ako ste slobodni, teško da ćete pronaći odgoovarajuću osobu jer je ovoj Veneri potrebno vreme da joj se neko dopadne. I vama samima će biti potrebna ozbiljna veza i sve ono što smatrate da nije povoljno za vas možete prekinuti još u samom startu. Može vas privući starija osoba i sa njom biti isupunjeni. Stalno ćete se osvrtati unazad jer ova Venera živi u prošlosti, pa ćete dosta razmišljati o bišvem partneru.

 

Ovo je period koji ide na ruku Srbiji.

Kada je novac u pitanju, moguća su kašnjenja, finansijske neprilike, poteškoće i štednja.

Uživanje u novogodišnjim radostima.

 

Od poznatih ličnosti Veneru u Jarcu u svom natalnom horoskopu imaju: Bred Pit, Skarlet Johanson,Britni Spirs, Elvis Prisli, Stiv Džobs, Džastin Timberlejk, Robi Vilijams, Džim Keri, Bjork, Džejms Din, Sindi Kraford, Majkl Džordan, Frenk Sinatra, Edit Pjaf, Marija Kalas, Betoven, Entoni Hopkins,Volt Dizni i drugi.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

 

KAKVE ASPEKTE PRAVI VENERA?

Tokom celog tranzita Merkur je u konjunkciji sa Venerom – fantastični dani za spontana okupljanja, susrete sa dragim ljudima koje niste dugo videli, obnavljanje uspomena i ljubavna poznanstva. Prijaće vam društvo u kojem ćete se obresti pa ćete želeti da sedite ceo dan ili noć sa tom osobom. Sjajan period da kupite nešto za praznike što vam pristaje. Posebno povoljni dani za susrete, flert, društvo i nova poznanstva su 28,29 i 30.12.

 

21 i 22.12 – Venera u trigonu sa Uranom – iznenađenja, neočekivane situacije, druženje sa prijateljima. U ljubavnim vezama može doći do promena na bolje ukoliko budete iskreni i ukoliko želite da poradite na svom odnosu. Moguća su nova poznanstva. Interesantni predlozi. Vreme je da kupite nešto novo.

 

27 i 28.12 – Venera sekstil Neptun – Romantičnost. Požrtvovanost u vezi. Popuštanje. Opraštanje. Maštovitost. Umetnička inspiracija. Slušanje muzike. Tajnovitost. Mogući su tajni ljubavni susreti ili tajni flert. Platonska ljubav. Simpatija. Sviđanje.

 

31.12 i 1.1 – Venera konjunkcija Pluton – Očekuje vas ljubomora.  Osvetoljubivost. Moguća scena. Strast. Seks. Pripadnost. Želja za posedovanjem. Manipulacija. Erotičnost. Vulgarno ponašanje ili oblačenje ženskih osoba. Izbegavajte kritične situacije i pazite s kim ste i gde ste. Ženske osobe treba da povedu računa s kim se vraćaju kući i kome to ukazuju poverenje jer mogu biti iskorišćene i seksualno zloupotrebljene. Oprez. Proverite kakvu hranu jedete jer vam nešto neće prijati. Vodite računa da ne spremite previše hrane pa da je kasnije bacite.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Uspeh na poslu. Pohvale. Period oko praznika ćete posvetiti prijateljima.

BIK – Obradovanje preko osobe iz inostranstva. Prijaće vam izlazak i provod. Dobitak na poslu.

BLIZANCI – Do 20 tog decembra vas očekuju manji dobici. Podrška starije osobe. Za doček Nove godine možete planirati putovanje u inostranstvo. Lepe vesti iz daleka.

RAK – Srećne okolnosti preko partnera i dobici preko njega.

LAV – Uspešna saradnja sa starijim kolegama i poslovnim saradnicima. Dobitak na poslu, kroz kolege ili mušterije, klijente.

DEVICA – Ovo je vaše vreme kada se može zaljubiti i započeti veoma značajnu ljubavnu vezu. Opustite se.

VAGA – Venera prolazi kroz vaše 4. polje donoseći vam slogu u porodici i goste s kojima ćete uživati. Osoba iz vašeg kraja se interesuje o vama ili neko ko je blizak vašoj porodici.

ŠKORPIJA – Mlađa osoba vas privlači svojom mudrošću i zrelim stavovima. Lepa dešavanja na putovanju.

STRELAC – Stiže novac, pokloni i dobici.

JARAC – Prolepšali ste se ili nameravate da nešto uradite na sebi i još više istaknete svoje atribute. Ljubavna sreća. Zaljubljivanje.

VODOLIJA – Obavezno se više odmarajte i relaksirajte jer ste u energetskom padu. Umetnička inspiracija.

RIBE – Prijatelji imaju predloge koji su veoma zanimljivi.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *