OVAN

POSAO – Ako želite da napredujete morate se usavršavati u svom poslu kako vas ne bi konkurencija pretekla. U godini pred vama prijaće vam  rad u izolovanim uslovima ili uz podsticaj muzike. Jačajte svoju maštovitost i kreativnost koja će vam pomoći da se istaknete. Čime god da se bavite gledajte da pomažete drugim ljudima kroz manje usluge jer će vas to ispuniti i nadahnuti da budete još bolji.

NOVAC – Ovo je vaša srećna godina jer vam se smeši bolja zarada. Neki Ovnovi će imati povećane prilive novca ali i sve kupoprodajne aktivnosti idu u vašu korist. Ako očekujete povišicu, ona stiže.

LJUBAV – Primetićete da ste postali nekako nežniji i da više obraćate pažnju na partnerove potrebe što pre nije bio uvek slučaj. Maštate o tome da kupite plac ili kućicu negde gde bi mogli da pobegnete daleko od civilizacije i gde bi mogli da budete nasamo sa voljenom osobom, a neki Ovnovi će uspeti da realizuju svoje snove u skorije vreme. Slobodni Ovnovi bi trebalo da izbegavaju upuštanje u platonske ljubavi ili ljubavi preko interneta sa osobom sa kojom nemaju dodirnih tačaka u stvarnom svetu. Treba biti oprezan i razlučiti gde je granica jave i sna. Sklonost tajnim ljubavnim vezama.

ZDRAVLJE – S obzirom da se Neptun približava znaku Ovna, vaše zdravlje može biti sve lošije. Pod hitno je potrebno da nešto promenite u svom životu kako bi unapredili svoj život.

 

BIK

POSAO – Prolaskom Jupitera kroz vaš znak dobijate potrebno samopouzdanje da lakše sprovedete u delo svoje planove i poslovne odluke. Zbog toga možemo reći da je ovo sjajna godina za vas kada možete da zaokružite svoju poslovnu priču ili napravite životno važne pomake. I vi sami ćete postati vedriji i raspoloženiji, pa ćete privući mnoštvo sjajnih ljudi. Neki Bikovi poslovnu satisfakciju i svoju budućnost mogu videti u odlasku u inostranstvo ili u saradnji sa stranim kompanijama.

NOVAC – Druga polovina godine vam donosi više manjih dobitaka a bićete jako uspešni u poslovima vezanim za trgovinu, saobraćaj i marketing. Očekuje vas dobitak preko mlađe osobe. Poslovi preko interneta vam donose novac.

LJUBAV – Nalazite se u povoljnom ljubavnom periodu u kojem može doći do nekih promena kroz partnera, ali one će biti na bolje. Voljena osoba vam pruža satisfakciju i utiče na vas da budete u korak sa vremenom. Jedno drugo nadograđujete najboljim osobinama i to je sjajno, jer rastete zajedno. Neki Bikovi mogu biti veoma plodni zbog Jupitera u svom znaku a dame lakše nego inače mogu ostati u drugom stanju. Upravo je ovo period kada možete poraditi na proširenju porodice i jačanju odnosa na jedan potpuno zdrav i drugačiji način.

ZDRAVLJE – Obavezno odlazite na redovne lekarske kontrole jer samo što niste došli do tog stadijuma kada ćete ostaviti lekove, bolnice i doktore iza sebe. Ako ste pušač, planete vam sada donose podršku da lakše ostavite cigarete.

 

BLIZANCI

POSAO – Bićete dosta usameljni u prvoj polovini 2024 godine. Ne pronalazite zadovoljstvo ni u jednom poslu a i prijateljstva počinju da vas guše jer svi vas nešto kritikuju ali bez osnova za tako nešto. Smatrate, da su toliko pametni pomogli bi sami sebi a ne bi savetovali vas. Iskoristite prvu polovinu godine da se odmorite, razmislite o svemu i napravite plan koji obavezno zadržite za sebe jer ako ih budete saopštili drugima, mogu vas pokolebati. Druga polovina godine, kada Jupiter započne tranzit kroz vaš znak će biti mnogo bolja i doneće vam mogućnost poslovnog napretka.

NOVAC – Od sredine godine osetićete blagi pomak i finansijsku stabilizaciju. Sve do tada morate biti pažljivi pri trošenju novca. Gledajte da odolite suvišnim kupovinama.

LJUBAV – Nalazite se u jednom nepovoljnom periodu u kojem može doći do izražaja sve ono što ne valja u vašem životu. Počećete da se preispitujete, da tražite sebe i da shvatate da ste prepušteni sami sebi i da ne treba ni od koga ništa da očekujete. Ovo možete doživeti i kao period čišćenja. Za dame ovo može biti godina u kojoj mogu ostati u drugom stanju i u kojoj će se posvetiti brizi oko svog tela i zdravlja. Ako ste u dugoj vezi sada nailazi period kada će partner želeti da više vremena provodi sa vama i upravo zato od polovine godine kreće vaš srećan period u kojem će neki Blizanci ući u brak ili započeti zajednički život. Slobodni Blizanci, vreme je za promene u vašem životu. Potrebno je da raščistite sami sa sobom da bi krenuli dalje kroz život. U redu je ako ste do sada voleli a nije vam bilo uzvraćeno ali nije u redu da i dalje mučite sebe, nadajući se da će se situacija promeniti sama od sebe.

ZDRAVLJE – Svi vaši poduhvati ka unapređenju zdravlja će biti produktivni. Možete znatno pospešiti imunitet počev od proleća. Gledajte da što više boravite na čistom vazduhu.

PROČITAJ PRIČU: Da li glumci biraju filmske uloge ili uloge biraju njih? Analiza jednog od najboljeg filmskog dela - Filma KUM

RAK

POSAO – Nalazite se u jednom malo težem vremenskom razdoblju koji nije predviđen za grandiozne poslovne planove osim ukoliko vaš posao nije vezan za umetnost,turizam, medicinu, naftu i gas. U svim drugim slučajevima morate biti veoma oprezni posebno ako započinjete neki novi posao i ako želite da se otisnete u privatne vode jer bi imali velike šanse za neuspeh. Na poslu možete očekivati probleme i lošije odnose na poslu, pa pokušajte da se distancirate od svih afera. U narednom periodu ćete biti najefikasniji ukoliko budee radili u tišini jer bi u suprotnom mogli da pravite greške i propuste. Prijaće vam noćni rad.

NOVAC – Naredna godina nije povoljna za veća ulaganja a ukoliko očekujete neki veći dobitak on se može isprolongirati i otegnuti do čak 2025 godine. Pazite se nenadanih troškova, krađe i prevara.

LJUBAV – Partner je preopterećen svojom karijerom i dešavanjima na poslu, tako da će vas i ovoj godini dosta zapostaviti. Puno vremena ćete provoditi sami a zbog toga ćete početi da preispitujete svoj odnos. Neki Rakovi se mogu zbližiti sa jednom osobom i tajno održavati kontakte sa njom, ne primećujući da se svakim danom sve više i više vežu za nju. Na pomolu je tajna veza. Slobodni Rakovi, teško da ćete uspeti da ostvarite uspešnu ljubavnu vezu. Čak i ako se desi da vam se neko dopadne želećete da tu vezu sačuvate od očiju javnosti i da je održavate u tajnosti. Pazite kome verujete kako se ne bi razočarali.

ZDRAVLJE – Trebalo bi da više vremena provodite brineći o svom zdravlju. Otiđite na kontrole, proverite sve simptome koje imate jer ovo je godina kada vam je zdravlje ugroženo. Prijaće vam svaki vid relaksacije i tihovanja jer ćete se tu psihički preporoditi. Častite sebe odlaskom na more, uplatite plivanje ili češče idite u velnes centar i masaže.

 

LAV

POSAO – Pred vama je godina koja ukazuje na promene i unapređenje poslovanja. Prva polovina godine donosi vam unapređenje ili bolje radno mesto. Sav vaš trud će biti primećen a možete osvojiti i određene nagrade. U drugoj polovini godine, možda upravo putem veštačke inteligencije uspete da poboljašte svoj posao  i da otvorite jedno novo područje poslovanja ako ste privatnik. Gledajte da se usavršavate, modernizujete  i idete u korak sa vremenom. Neki će posao pronaći putem političke stranke u kojoj su aktivni. Izbegavajte nesigurne poslove sa inostranstvom jer mogu propasti.

NOVAC – Primanja su stabilna i sigurna, a od polovine sledeće godine možete udvostručiti svoje prihode. Dobici vas očekuju putem mlađe osobe a i prijatelji i nova poznanstva mogu znatno uticati na vaše poslovanje. Gubitke možete imati prilikom određnih poslova sa inostranstvom ili prilikom putovanja u drugu zemlju.

LJUBAV – Pluton se vraća u vaše polje partnerstva što ukazuje na period u kojem će doći do nekakve promene u vašem braku. To može da bude i preporod vašeg partnera. U zavisnosti od vašeg horoskopa on može postati veoma ljubomoran, može imati želju da nešto menja na sebi u vidu estetskih operacija što će osvežiti vaš seksualni život, potom, partner može podići kredit ali i doći do tačke kada će se sve više zaduživati. Osim partnera, ovo je za vas godina koja će vam doneti promene u društvenom životu i stvaranje jednog novog prijateljstva. Slobodni Lavovi, pred vama je turbulentna ljubavna godina koja donosi poznanstvo sa neobičnom osobom koja će vam proširiti vidike i uticati da promenite svoj život. Ono što treba da pazite je da ne gubite vreme na zauzete osobe kako se ne bi samopovređivali.

ZDRAVLJE – Nemojte odlagati operaciju ukoliko je neophodna. Pokušajte da izbacite slatkiše iz upotrebe. Ono što vam najviše može štetiti je nervoza i stress.

 

DEVICA

POSAO – Pred vama je značajna godina kada je reč o poslu jer će neke Device biti prinuđene da potraže novo radno mesto, druge će dati otkaz a treće mogu pronaći bolje zaposlenje. Ukoliko planirate da započnete privatan posao i pokrenete biznis, sada je pravi trenutak za tako nešto. Ako ste zaposleni u državoj ustanovi, mogu se dogoditi nekakve promene među rukovodiocima, što se može pokazati kao jedna olakšavajuća okolnost za vas. Godina poslovnog uspeha.

NOVAC – Vodite računa da izmirujete svoje račune i troškove na vreme. Obavezno isplatite sve dugove i izmirite porez, kako ne bi plaćali penale za propuste. Osim toga, ne očekuju vas veći problem i finansijske oscilacije.

LJUBAV – Prošla godina je za vas bila veoma teška ali sada polako počinje malo bolji period. Nekako ste se navikli na probleme i ne pokušavate da utičete na partnera ali zbog toga trpi vaš seksualni život. Kao da više ne uspevate da uživate u fizičkoj bliskosti ili vas partner ne uzbuđuje iz nekog razloga. Ako je potrebno, potražite stručnu pomoć kako bi poboljašli svoj ljubavni život. Device koje su u vezi bi trebalo da pripaze na partnera koji je sklon tajnama i neveri. Slobodne Device, još uvek je aktuelna stara ljubav i nikako ne možete da je izbacite iz glave nadajući se da ćete nešto postići a ne dešava se ništa posebno ili barem ne ono što bi vi hteli.

ZDRAVLJE – Solidno je. Dame bi trebale da idu češće na ginekološke preglede.

PROČITAJ ASTRO ANALIZU - Panonski mornar - Đorđe Balašević

VAGA

POSAO – Nalazite se u periodu u kojem ćete morati da preuzmete odgovornost i radite mnogo više i napornije kako bi postigli dobre rezultate. Ovo je godina u kojoj možete imati lošije odnose sa kolegama na poslu, a ukoliko ste privatnik biće vam teško da dođete do radnika koji će vam u svemu odgovarati. Vodite računa na prekoračenje rokova, pa kada sklapate neki dogovor, tražite duži vremenski rok za obavljanje određenog posla. Ono što je pozitivno u sledećoj godini, od juna meseca vam se otvara prilika za poslovnu saradnju sa inostranstvom a moguća je i kakva naučna saradnja sa visokoobrazovanim institucijama.

NOVAC – Imate podršku. Stiže vam novac kroz druge ljude a od druge polovine godine možete odigrati lutriju ili igre na sreću.

LJUBAV – Neptun se polako približava vašem polju partnerstva i uticaj ove planete ćete već početi da osećate. Donosi period nerazumevanja, nejasnoće, gubitka ali ako budete poradili na duhovnoj povezanosti sa voljenom osobom uspećete da prebrodite sve probleme. Ako je vaš brak ili odnos u krizi potražite savet duhovnog, religioznog savetnika ili zakažite  zajednički razgovor sa psihologom. Partner može pokazati želju da živi pored mora ili da se odseli negde daleko, pa ne bi bilo loše da razmislite o tom predlogu. Slobodne Vage, Neptun na vrhu 7. Polja ukazuje da ćete početi da se plašite braka i pogrešnog izbora partnera. Može vas privući umetnik ili osoba koja se bavi medicinom.

ZDRAVLJE – Ne odlažite odlazak kod lekara. Moguće je aktiviranje starog zdravstvenog problema. Ne vodite dovoljno računa o sebi.

 

ŠKORPIJA

POSAO – Pred vama je godina u kojoj će vam najpre prijati samostalnost i odrešene ruke za nove poslovne projekte. Biće vam jako važno da se izrazite i da pokažete da ste ispred drugih. Neke Škorpije očekuju veće promene koje će teško sprovesti da nemaju potrebnu pomoć i podršku uticajne osobe koja će ih podržati u svemu tome. Možete se udružiti sa još jednom osobom ili dobiti ponudu za poslovnu saradnju.

NOVAC – Zarada vam dolazi preko poslovnog saradnika tokom prve polovine godine. Od sredine godine možete doći do nasledstva, naplatiti premiju za osiguranje ili dobiti na poklon izvesnu sumu novca. Ako ste planirali da nešto prodajete od nekretnina ili imanja, sada je trenutak za tako nešto.

LJUBAV – Jupiter u vašem polju partnerstva ukazuje na to koliko vam je ljubav važna i koliko imate potrebu da kraj sebe imate nekoga s kim ćete deliti svoj život. On govori o tome da će vam partner u narednoj godini donositi sreću i da će on uspeti da reši neka životna pitanja koja direktno utiču na celu porodicu. Neke Škorpije mogu krunisati vezu, da bi odmah potom, u drugoj polovini godine, planirali proširenje porodice. Slobodne Škorpije može snažno privući osoba koja je u braku ili u stabilnoj vezi, a ovog puta njihove osvajačke metode mogu zakazati i postati bezuspešne.

ZDRAVLJE – Mogući su problem sa srcem i kičmom.

 

STRELAC

POSAO – Ovo je za vas sjajna poslovna godina kad bi mogli da očekujete poslovni pomak, bolje uslove rada, fantastične kolege i poslovne saradnike. Jedva ćete čekati da odete na posao jer ćete biti euforični i željni da se pokažete. Treba istaći da vam je prva polovina godine naklonjenija i da bi sva važnija pitanja trebali da rešite u ovom periodu. Ukoliko ste privatnik, sada možete zaposliti radnike koji će vam pospešti promet.

NOVAC – Trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transkacije jer ste tome skolni. Možete biti lenji da ostvarite dodatnu zaradu. Dodatne prihode možete ostvariti ukoliko se budete bavili izdavanjem nekretnine, poslovnog prostora ili garaže.

LJUBAV – Najviše vam može zasmetati nerešeno stambeno pitanje ili problem koji se već duže vremena nameće kao takav. Moraćete nešto da pretrpite zarad svog mira u kući. Strelčevi koji su u dugim vezama bi uskoro mogli da počnu zajednički život sa voljenom osobom ili da uđu u brak u drugoj polovini sledeće godine. Upravo iz tog razloga, rešavanje stambenog pitanja bi u tom slučaju postalo prioritet. Slobodni Strelčevi će biti lepršavi, šarmantni i neodoljivi suprotnom polu, pa sigurno da neće ostati predugo sami. Ljubavna sreća im se smeši u drugoj polovini 2024 godine.

ZDRAVLJE – Uspešno ćete rešiti sve zdravstvene probleme. Dame bi trebalo da češće kontrolišu svoje grudi.

 

JARAC

POSAO – Vodićete unutrašnju bitku oko toga šta je ispravno a šta nije. Ukoliko se budete striktno pridržavali jedne ili druge strane možete ispasti naivni. Bićete nesigurni u donošenje važnih odluka pa se to može negativno odraziti na vašu psihu. Ukratko, želite da budete savršeni ali znate da i sami imate puno mana na kojima je potrebno da radite. Uspeh možete ostvariti u ugostiteljstvu, uslužnim delatnostima i profesuri.

NOVAC – Zabrinuti ste za finansije a neki Jarčevi moraju primeniti štednju kako bi imali dovoljno za sve što je neophodno. Dobitak je moguće ostvariti preko starije osobe.

LJUBAV – Za one koji su u braku ovo može biti godina u kojoj će se posvetiti deci i porodici. Sreću i ispunjenje možete pronaći u putovanjima, izlascima, hobiju i šetnjama. Bićete željni svega a vaš duh će iskričiti od radosti. Takvo raspoloženje ćete preneti i na partnera koji će biti srećan što deli život sa vama. Ipak, za one koji su u dugim i maratonskim vezama ovo može biti preloman period kada će se odlučivati da li ste zajedno i dalje ili ne. Uzrok svemu tome može biti jedno novo poznanstvo nakon kojeg ćete početi da preispituje svoj trenutni emotivni odnos. Slobodni Jarčevi, pred vama je godina koja će izbrisati sva stara poznanstva i doneti vam jedno novo poznanstvo koje će vam preokrenuti život.

ZDRAVLJE – Pravite greške vezane za način ishrane. Prijaće vam da se aktivirate po pitanju sporta. Proverite kako vam funkcioniše štitna žlezda.

 

VODOLIJA

POSAO – Nalazite se na jednoj poslovnoj prekretnici u kojoj ukoliko se ne budete menjali i unapređivali možete propasti. Ali ako budete prvi u određenim poslovima, stalno prateći korak s vremenom i modernim tehonologijama, možete napraviti čuda. Ovo je vaše vreme i sada ćete uspeti da pokažete sve svoje veštine i domišljatost. Neke Vodolije mogu značajno napredovati na poslu preuzimajući inicijativu i rukovodstvo. Posebno snalažljivi mogu biti u pregovorima i lobiranju.

NOVAC – Zbog Plutona u znaku Vodolije bićete pohlepniji, pa koliko god zarađivali biće vam malo. Ono što je jako važno da gledate da se ne zadužujete ili nepromišljeno uzimate kredite.  Potrebna je štednja kako bi mogli da ostvarite veće želje.

LJUBAV – Možete vi to da priznate ili ne, ali Pluton u vašem znaku će u postpunosti da promeni vaš život u velikoj meri utičući na vas. Počinje period transformacije, ali mnoge Vodolije će se od tolerantnih osoba prepuni razumevanja pretvoriti u ljubomorne osobe koje reaguju i na najmanji znak opasnosti. Miliste kako sve ima svoj kraj pa i vaša tolerancija. Nećete trpeti ništa što nije iskreno i od srca. Neke Vodolije u drugoj polovini godine mogu rešiti svoje stambeno pitanje, kupiti stan ili investirati u renoviranje. Očekuju vas srećne okolnosti preko porodice a moguće je i proširenje porodice. Slobodne Vodolije, sreća vam se smeši od juna meseca pa nadalje tokom godine. Mogućnost nove ljubavne veze i zaljubljivanja.

ZDRAVLJE – Pluton može pokrenuti zdravstvene tegobe koje se mogu rešiti hirurškim putem.

 

RIBE

POSAO – Ono što vas može kočiti u poslu su vaši kompleksi i strahovi koji sada mogu isplivati na površinu. Primetićete da vam više ništa ne prolazi iz prve i da se za sve morate potruditi. Zbog Saturna u vašem znaku morate biti uporni u nastojanjima da svoje ideje sprovedete na delo. Možete biti 7 puta odbijeni dok 8 puta ne budete prihvaćeni. Zagovornik ste tradicionalnih vrednosti i to je odlično ali kada se ceo svet menja, morate biti fleksibilniji. Neki vaši ideali se mogu raspršiti. Ono u čemu možete biti uspešni u narednom periodu je trgovina i marketing. Uspeh u učenju stranih jezika.

NOVAC – Očekuje vas povoljan finansijski period, pogotovo u 1. polovini godine. Možete imati podršku bliske osobe koja vas štiti i nesebično pomaže. Druga polovina godina donosi dupliranje prihoda ili ćete vi raditi dupli posao kako bi imali dovoljno novca.

LJUBAV – Trebalo bi da vodite računa o tome da vaše ponašanje može uticati na ljubavni odnos. Skloni ste povlačenju u sebe, zatvaranju i distanciranju pa će vašem partneru biti jako teško da prodre do vašeg srca. Ribe koje su bile u tajnoj lubavnoj vezi mogu prekinuti taj odnos i ostaviti ga iza sebe.  Možete dobiti poklon preko voljene osobe. Slobodne Ribe žive u prošlosti i sve dok ne raščiste s njom, teško da će uspeti da naprave promenu u svom životu. Može vas privući dosta starija osoba pored koje se osećate stabilno i sigurno.

ZDRAVLJE – Problemi sa kostima i zubima. Može vam se aktivirati alergija, ekcemi po koži, psorijaza ili vam se vratiti stari zdravstveni problem.

Vaš astrolog,

Ana Raković

4 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *