Poslednji bastion istine

Američki novinar Taker Karlson u aprilu prošle godine je dobio otkaz na televiziji Foks Njuz iako je njegova emisija bila najgledanija na tom kanalu. Često je otvoreno kritikovao trenutnu američku administraciju i poteze aktuelnog američkog predsednika Džozefa Bajdena, stajući na stranu Donalda Trampa i republikanaca, što je na kraju rezultiralo tako to da je ova televizijska kuća morala da prekine saradnju sa njim.

Nakon toga, Rusi su ga u šaljivom tonu pozivali da pređe kod njih i da se zaposli u nekoj od njihovih televizijskih kuća jer je često pravdao poteze ruskog predsednika Vladimira Putina ili bolje da kažem, realno izveštavao.

Cenzura u medijima

I sami ste svesni da trenutno svi živimo u najnedemokratskijem vremenu kada je cenzura dostigla neverovatan nivo a pravu istinu (barem ja tako radim) možete saznati ako čitate štampu iz raznih krajeva sveta. Ipak, tako nešto nije dostupno svima. Na primer, ako ste u Nemačkoj ili Italiji, tamo ne možete da otvorite ni jedan ruski sajt, tako da jako mali broj ljudi iz Evrope zna šta se u stvari u dešava. Jednostavno vam to ne dozvoljavaju tamošnje vlasti. Ali upravo zato, narod nije naivan a kad se nešto krije to postaje još interesantnije.

Ali da se vratimo na našu priču, ovih dana se ovaj američki novinar našao u Moskvi i treba da napravi veliki intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom jer su Rusi procenili da je Taker dovoljno iskren a njegove emisije verodostojne.

On trenutno predstavlja poslednjeg novinara koji se bori za slobodu medija i pravo da se čuje i druga strana priče.

Ruski mediji pišu o tome da Taker Karslon može imati i političkih motiva i procenjuju da se uskoro može početi da se bavi politikom. Ako Donald Tramp pobedi na predstojećim novembarskim izborima postoje velike šanse da se Taker nađe negde u njegovom timu.

Tucker Carlson natal chart, Taker Karlson natalna karta

A šta kaže njegova natalna karta?

Rođen u znaku Bika i sa podznakom u Raku ipak govori da je Taker Karlson čovek koji voli svoju domovinu i da je nikada neće izdati.

Mesec, kao vladar Ascendenta i Sunce su mu položeni u 11. polje – polje Vodolije što donosi iskrenost, nezavisnost i želju da do javnosti dođu prave informacije.

Izraženo 11. polje kao polje Vodolije predstavlja opoziciju, čoveka koji se suprostavlja trenutnoj vlasti i on je istrajan u tome, s obzirom da je rođen u znaku Bika, fiksnom znaku koji ne menja tako lako svoje mišljenje.

Mesec u konjunkciji sa Suncem u njegovoj karti govori da Taker može imati političkih ambicija i to je nekako realnija i opipljivija priča njegovog života nego poziv novinara, tako da postoji velika verovatnoća da se i sam jednog dana otisne u te vode.

6. kuća koja ukazuje na posao mu je u Strelcu – što predstavlja televiziju i sa vladarom tog polja u 3. kući – novinarstvo. 10 kuća mu se nalazi u znaku Ovna sa Marsom u Strelcu (televizija) što ponovo govori da je Taker rođen za telviziju i da će sigurno jako dobro iskoristiti to svoje znanje i iskustvo.

Ono što plaši je da u 3 kući ima Plutona na 22. stepenu (stepen ubiti, biti ubijen) što ukazuje da može imati realne pretnje da neko može da ga ubije (Pluton na 22) zbog intervjua – 3.kuća  (Blizanci – intervju).

I 8 kuća (smrtna opasnost) mu počinje u Vodoliji (istina) a Uran, vladar te kuće je položen u 3 kuću (Blizanci – ntervju) što je još jedan pokazatelj da može da bude ugrožen zbog intervjua ili zbog toga o čemu priča ili piše.

Najavljeni intervju

Najavljeni intervju sa Ruskim predsednikom Vladimirom Putinom mu donosi uspeh i otvara neke nove mogućnosti, s obzirom da mu i Jupiter i Uran narednih meseci prelaze preko natalnog Sunca i Meseca. A kada mu se 2025 godine Uran približi natalnom Mesecu počinje period njegovog života kada može biti životno ugrožen i kada može doneti odluku da se preseli.

Do tada, ostaje nam da vidimo da li će ovaj borac za istinu imati uspeha da objavi najavljeni intervju sa Vladimirom Putinom s obzirom da su ga tamošnje vlasti već nekoliko puta sprečavale i cenzurisale. Najavu za predstojeći intervju u prvih 13 časova je pogledalo preko 60 miliona ljudi, a novinar kaže da je Bela kuća već pokušala da ga poremeti. Karlson je izjavio da je Ilon Mask obećao da neće blokirati intervju na društvenoj mreži X a prema rečima novinara Aleksa Džonsa, intervju traje 2 časa i on ga nazvao  „epskim“.

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *