Današnju priču dana posvetićemo ženi američkog porekla koju je muž ubio 11. Novembra 1993 godine. On je inače bio vojnik koji je ratovao u Persijskom zalivu. Daljina je učinila svoje, tako da se on vremenom udaljio od svoje žene i ušao u tajnu ljubavnu vezu sa Lizom Morales (Lisa Morales) koja mu je postavila uslov – da se razvede od žene ili će ga ostaviti.

I on ju je poslušao!

Došao je kući da vidi ženu za njen rođendan, udavio je i ostavio u kadi kako bi ceo slučaj ličio na nesreću, da bi mogao da naplati osiguranje od 100.000 dolara posle njene smrti.

Dve nedelje su se on i Lisa skrivali i na kraju predali policiji.

Ime naše žrtve je AMY FITZGERALD – 12.11.1962,  4:17 AM, Boston, Massachusetts, USA, 42° 21′ 29″ N, 71° 3′ 49″ W

Nastradala žena Ejmi rođena je sa Ascendentom na 22 stepenu (biti ubijen) Vage (u braku) i sa Venerom na 20 stepenu (stepen Škorpije – smrt, ubistvo) Škorpije (ubistvo).

U svom 1. polju Ejmi osim Venere ima Sunce, Merkur i Neptun u znaku Škorpije što može da nagovesti lošu sudbinu koja ju je zadesila jer joj je naglašen znak Škorpije (smrt) sa prevelikim brojem planeta u njoj.

Kada pogledamo njeno 7. polje, koje opisuje supruga koji ju je ubio,  vidimo da ono počinje u znaku Ovna ( Ovan – vojska – muž je bivši vojnik) što daje približnu sliku o njemu. Takođe, znak Ovna predstavlja agresiju i napad, te se može pretpostaviti šta se dogodilo kada se on vratio kući – da su se posvađali, da ju je napao i potom i ubio, tj. zadavio. Njeno 7. natalno polje počinje na 22 stepenu Ovna, što govori da ako je ona ubijena, on je ubica jer ovaj stepen ukazuje na jednu od ove dve mogućnosti (biti ubijen, ubiti).

Da ne spominjemo sve loše aspekte koje Mars (njen muž) pravi na ostale planete u Ejminom horoskop koji pokazuju njihovo loše slaganje u braku.

Kada pogledamo Ejmino 8.natalno polje (polje smrti koje često ukazuje način i lokaciju na koji ćemo umreti) vidimo da ono počinje na 20. stepenu (ubistvo) u Biku – znaku koji opisuje vrat i davljenje. U njenom 8. polju se nalazi i Mesec (voda) na Algolu (nesreća, zla sudbina) te je suprug nakon što ju je zadavio, skinuo golu (20. Stepen – Škoropija – golotinja) i stavio u kadu (Mesec) da sve izgleda kao nesrećni slučaj (Mesec na Algolu).

Takođe, njeno 8. natalno polje (polje smrti) u znaku Bika (novac) govori i o motivima ubistva a to su za njenog supruga finansije, tačnije naplata osiguranja.  O tome govori i njena Venera, vladar Ascendenta (koja opisuje nju samu) na 20. stepenu (stepen Škorpije – osiguranje) i naplata istog – Venera na vrhu 2. polja (novac).

A kako se u Ejminoj natalnoj karti vidi uticaj muževljeve ljubavnice?

Po derivatnim poljima, peto polje (ljubavnica) od Ejminog 7.polja (njen muž) opisuje njegovu ljubavnicu. U tom, svom 11. polju, Ejmi ima planetu Uran (razvod) i planetu Pluton (ubistvo). Sve su prilike da je Liza ta koja je predložila, ne samo razvod, nego i ubistvo svoje rivalke. Osim toga, vladar Ejminog 11. polja je Merkur na 11. stepenu Škorpije koji je na stepen egzaltacije Urana – što daje razvod ili smrt. (zbog znaka Škorpiej)

Mars, vladar Ejminog 7. polja koji opisuje njenog supruga se nalazi u znaku Lava (policija) u njenom 10 polju (izlazi na videlo, priznanje) zbog čega se on na kraju predaje policiji. Predala se i ljubavnica Lisa koja je prouzrokovala ovu nesreću.

I na našem podneblju su prisutni ovakvi događaji, kada muž ubije ženu, mada se ponekad, ali ipak mnogo ređe dogodi suprotno.

Ipak, kod nas je retko kada motiv novac ili naplata osiguranja ali mnogo češće je razlog ljubomora ili koristoljublje. U svakom slučaju, u natalnim kartama tih osoba je stajalo upozorenje na moguću opasnost, ali nije imao ko da ga protumači. I to je jedan od razloga zašto možete kontaktirati svog astrologa i proveriti da li vam preti bilo kakva opasnost.

Ukoliko se odlučite da to budem ja, možete me kontaktirati putem E-mail-a na: astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber&WhatsApp) na +381649031191

Vaš astrolog

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *