RETROGRADNA VENERA OD 24.JULA 2023

Venera će nekoliko dana biti na 28. stepenu Lava, sve više usporavajući svoj tranzit, da bi na kraju, u potpunosti stala i započela svoj ples unazad. Njena retrogradnost počinje 24. jula a trajaće sve do 3. septembra što je, reklo bi se, poprilično dug period.

Retrogradna Venera u Lavu delovaće slično kao i svaki drugi tranzit Venere u Lavu. U ljubavi, dame će biti dominantnije, zavodljivije i samouverenije kako bi ostvarile svojih želje i ciljeve. Upravo će one želeti da pokažu svu svoju žensku moć i osvoje muškarca koji im se dopada. Kraljica može biti samo jedna i sve dok neko ne odsvira da je kraj takmičenja, borba će biti nemilosrdna i neće prestati.

Za one u vezi, dame će želeti da im partner pokaže ljubav, naklonost i poštovanje, neprestano im se udvarajući i praveći ustupke. S druge strane, dame mogu neprestano biti okrenute provodu, uživanjima i odmoru, insistirajući na izlasku, šetnji, odmoru, sunčanju i sve tako u krug, što muškarci mogu teže pratiti.

Venera je planeta ljubavi i uživanja a znak Lava predstavlja leto i odmore, pa možemo da zaključimo da je ovo veoma interesantno leto koje će doneti puno troškova upravo na letovanju, provodu i izlascima. A kada krene njena retrogradnost, možete realizovati sve stare želje da negde odete i provedete se ili čak da ponovite letovanje.

Retrogradna planeta nije uvek negativna jer vraćanjem unazad i vama može da vrati ponude, poput : “Nisi išla prošli put sa nama, hoćeš li sad?” ili “Evo sad si na odmoru, imaš vremena, nemaš više izgovora,hajdemo”. Nekima se stvaraju druge prilike, a vi možete biti među njima i iskoristiti ih.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

RETROGRADNA VENERA U LJUBAVI

Kada je ljubav u pitanju, ovaj tranzit donosi predomišljanja, vraća stara osećanja, obnavljanja stare veze, ali ne samo to. Retrogradna Venera vam može vratiti neke osobe u vaš život. Ne mora to, po difoltu da bude bivši partner ili bivša ljubav, ali može da vam vrati neke osobe sa kojima ste flertovali i da ponovo probudite njihovo interesovanje i izazovete reakciju. Zato neka udvaranja mogu biti ponovljena a neke osobe mogu pronaći nove načine da vas kontaktiraju. Na primer, na društvenim mrežama,blokirali ste nedavno neku osobu koja vam je povredila osećanja. Upravo ona može pronaći neke nove načine da vas ponovo kontaktira i proba da vam se približi.

I ljubav traži drugu priliku a retrogradna Venera joj se smeši i zadovoljno pljeska svojim ručicama.

Većina naših odnosa su duboko slojeviti i komplikovani. Uglavnom postoji nešto što nas vezuje a jačina tih tankih niti će sada biti na proveri. Upravo ova Venera može doneti preispitivanje odnosa i naših osećanja. Sada ćemo imati priliku da razmislimo o svemu i da poradimo na nekim odnosima kako bi mogli rasterećeno da krenemo dalje. Takođe, ako smatramo da je vreme da neke ljude ostavimo iza sebe, onda nam u tome može pomoći ova Venera. Ona će nam olakšati da izgladimo nesporazume i kažemo šta nam je na srcu. A jedan odnos je gotov tek kada obe strane ostanu u miru.

DA LI MOŽE DA NAM SE VRATI BIVŠI?

Kao što je gore napisano postoje šanse za to, ali iz postavke ličnog horoskopa i aspekata tranzitne Venere na vaše lične planete, možemo preciznije reći nešto više o tome. Realno, postoje šanse za to, ali su manje nego što mislite. Pre će nam se udvarati neka uporna osoba koja ne odustaje od nas ili ćemo sresti bivšeg partnera, dečka ili devojku, kojoj se najmanje nadamo.

PROČITAJ - MARS U DEVICI UTIČE NA MUŠKO PONAŠANJE

DA LI JE RETROGRADNA VENERA POVOLJNA ZA POČETAK NOVE VEZE?

Da, ukoliko je poznanstvo već postojalo. Upoznali ste nekoga pre godinu, dve a sada imate priliku da se bolje upoznate i dopadnete jedno drugome. Takođe, ova Venera može da donese ljubavne kontakte između osoba koje su se jedva znali, a godinama pozdravljali samo za “zdravo, ćao” na ulici.

Ako su aspekti Venere dobri u trentku počinjanja ljubavnog odnosa onda nema bojazni da li će veza uspeti. Ali ako se ljubavni odnos desi tokom trajanja aspekta – Venera kvadrat Uran – koji nas zaista i očekuje u period od 5 do 10.avgusta, onda su velike šanse da će ta veza ili brak sklopljen u tom period, biti osuđen na neuspeh.

VRAĆENJE DUGA

Da nije sve tako loše, govori i činjenica da vam sada neko može vratiti dug ili vi sami možete izmiriti svoje račune i pronaći mir i olakšanje u tom postupku. Trebalo bi voditi računa o troškovima jer ulazimo u nestabilan finansijski period.

Možda bi trebalo da iskoristite retrogradnu Veneru da vratite svoju boju kose ili frizuru na pređašnje stanje kada ste se osećali mnogo lepše i sigurnije. Takođe, sada možete ispuniti sebi sve davnašnje želje da sebi nešto priuštite, otputujete ili odete negde gde niste bili, ni sami ne pamtite koliko.

PUTOVANJE PLANETE VENERE

Veneru smatramo bržom planetom i ona sama često ne može da pokrene neke značajnije događaje u našem životu za koje su ipak zaslužni Jupiter, Saturn, Neptun, Pluton i Uran. Sam tranzit Venere donosi nam prijatnost, ugođaje, udvaranja, komplimente, lepe uspomene, poklone i ustupke.

Kako utiče na vaš znak i da li možete da imate kakvih benefita zbog ovog ili drugih tranzita, treba da pitate svog astrologa. Svi smo mi različiti i nekome će ovaj tranzit prolaziti kroz polje karijere, drugome kroz polje novca, trećima će biti na Ascendentu donoseći ljubavne prilike. Upravo zato, klasičan horoskop nije merodavan ali može da nam da približnije sliku šta bi to moglo da nas očekuje. Ako želite da imate precizniju sliku nebeskih dešavanja na vaš život onda kontaktirajte astrologa. Ukoliko se odlučite da to budem ja, možete me kontaktirati putem E-mail-a: astroreuglus1@gmail.com ili preko mobilnog (Viber&WhatsApp&Telegram) na +381649031191

Vaš astrolog,

Ana Raković

3 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *