Kako deluje ovaj tranzit?

 

Mars u Devici je tranzit koji donosi jednu malo trezveniju energiju sa osmišljenom strategijom. Koliko je Marsu u Lavu bilo potrebno da se dokazuje da je u pravu, ovaj Mars će biti povučen i ne baš toliko siguran u sebe ali ono što ga krasi su temeljitost, posvećenost i vrednoća. On je marljiv i organizovan, te ništa ne prepušta slučaju. Sve mora biti odlično isplanirano, izglancano i ispeglano, u figurativnom i u pravom smislu tih reči. On nas može ostaviti bez teksta koliki je pefekcionista. Neki bi ovakvo ponašanje nazvali preterivanje, ali videćete i sami, na poslu ćete biti pravi detaljista, obraćajući pažnju na najmanju sitnicu.

Planeta Mars najpre opisuje naše delovanje, kakvi ćemo to biti na poslu i da li ćemo imati volje da se pokrenemo. Pošto znak Device opisuje posao i poslovne aktivnosti, to govori da je ovaj Mars spreman da radi, posvećen je, želi još posla a i sam može imati nove poslovne ideje.

Sada je vreme da sve dovedete do savršenstva, a da biste to postigli, morate se posvetiti sitnicama za koje pre nista imali dovoljno vremena.

Ovo je period u kojem ćete se teško odlučiti za sedenje i uživanje kada treba obaviti toliko toga. Sada sve zavisi od posla, od vaše marljivosti i od saradnje sa kolegama i ljudima sa kojima radite. Poslovna efikasnost će biti dovedena do maksimuma ukoliko i vaše okruženje, radni sto ili kancelarija bude maksimalno sređena. Sve fioke, police i plakari moraju biti dovedni pod konac. Uz to,sve mora biti čisto, bez trunke prašine. I sve na svom mestu.

Ako ste planirali veće radove ili generalna čišćenja kuće sada je odlično vreme i za to.

 

Ono što je nepovoljno u ovom tranzitu je to što možete imati lošije odnose sa kolegama, posebno ako budete smatrali da su oni manje posvećeni poslu nego vi. Manje neprilike ili nesuglasice možete očekivati i preko klijenata, mušterija ili pacijenata. Mogući su i manji kvarovi na radnom mestu.

 

Mars u Devici se može negativno aktivirati na vaše zdravlje. Posebno će muškarci osećati manje tegobe ili će oni sami više brinuti o svom zdravstvenom stanju i zdravim navikama.

 

Mars je planeta koja opisuje muškarce. Ulaskom u znak Device, oni će postati stidljiviji i povučeniji. Razmišljaće racionalno. Mnogi će biti štedljivi, pa će jako malo muškaraca biti galantno. I sami pokloni od muškaraca će biti dosta skromniji. Na primer, tokom letovanja, muškarci mogu voditi računa o najmanjem računu i tome gde i kako se novac troši, što damama može zasmetati jer Venera i dalje ostaje u znaku Lava, želeći da se provodi, dominira i uživa.

 

Ako ste dama, može vam se udvarati muškarac kojeg srećete na poslu, osoba koja živi u Švajcarskoj, Sloveniji, Makedoniji i Hrvatskoj.

 

Mars u Devici u svojim natalnim kartama imaju ili su imali: Barak Obama, Džordž Buš, Silvester Stalone, Gvinet Paltrou, Džeki Kenedi Onazis, Met Dejmon, Žak Širak, Fridrih Niče, Džordž Majkl, Joko Ono, Sara Džesika Parker, Ivanka Tramp, Silvio Berluskoni, Ernest Hemingvej i drugi.

KAKVE ASPEKTE PRAVI OVAJ TRANZIT?

 

Od 18 do 23.7 – Mars pravi opoziciju sa Saturnom – Ovaj tranzit donosi zastoje i blokade u obavljanju posla iz bilo kog razloga – zbog materijala, kvarova ili nedostatka radne snage. Moguće je da ljudi na koje ste računali nisu tu ili ne žele sada da počinju nešto a da znaju da će morati da prekinu zbog godišnjeg odmora. Muška energija je sputana. Poslovi se odlažu. Staganacija.

 

Od 25.7 do 7.8 – Mars u trigonu sa Jupiterom – donosi odličan period za poslovanje, proširenje posla, rešavanje zastoja, nagomilanih obaveza, pojačani obrt poslovanja. Ekspanzija na poslu u svakom smislu te reči. Ako želite da zaposlite nove saradnike, oni će se pokazati kao veoma vredni i produktivni. Muškarci će imati volje a one koje prvi put upoznajete mogu biti veoma uspešni u svom poslu. Saradnja sa ljudima iz inostranstva. Odličan period za kupovinu alata, tehnike, mašina i za početak gradnje.

 

Od 11 do 14.8 – Mogućnost borbenih dejstava između Ukrajine i Rusije.

 

Od 14.8 do 18.8 – Mars u trigonu sa Uranom – donosi brzinu i energičnost. Ponekad se ovaj tranzit može ispoljiti i u vidu eksplozivne i destruktivne energije. Muškarci mogu biti nervozni sa razlogom. Želja za promenom. Mogućnost noviteta na poslu, nove kolege ili nova pravila poslovanja.

 

Od 21 do 23.8 – Mars opozcija Neptun – govori o tome da su mogući propusti. Nestručnost pojedinaca može doneti probleme i zastoje. Pazite kome prepuštate posao jer nisu svi kao i vi. Muškarci se mogu osećati bolesno, usamljeno i nesigurno. Psihička preopterećenost.

 

Od 23 do 25.8 – Mars trigon Pluton – ukazuje na ljubomoru, zavist i da vam može biti krivo jer niste prihvaćeni ako kako smatrate da bi trebalo. Vaša osećanja mogu biti povređena i to je sa razlogom. Muška osoba vam može tražiti pomoć ili podršku.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Bićete posvećeni poslu i uz to veoma štedljivi a to nekad nije baš dobra kombinaicja.

BIK – Partneru će smetati svaka sitnica. Neprilike u odnosu sa dragim osobama.

BLIZANCI – Morate se boriti za ono što smatrate da je vaše. Čuvajte se sportskih povreda ili povreda na odmoru.

RAK – Vreme je za radove unutar kuće. Oprez je potreban na putovanju.

LAV – Očekuje vas period povećanih troškova.

DEVICA – Imaćete toliko posla da nećete znati gde ćete pre i na koju stranu. Postoje neke stvari koje ne možete da tolerišete. Lako padate u vatru. Svadljivi ste.

VAGA – Pazite da se ne okliznete u mokrom kupatilu. Loše spavate a da bi to sprečili, preporučuje se fizička aktivnost neposredno pre počinka.

ŠKORPIJA – Na pomolu je nova rasprava sa prijateljima.

STRELAC – Bićete na udaru kritika. Loši odnosi sa jednim od roditelja.

JARAC – Neprilike tokom putovanja u inostranstvo.

VODOLIJA – Ne dobijate pomoć koju ste očekivali. Platite dugove.

RIBE – Počinje jedan lošiji period za vaš brak ali nesuglasice i problemi su tu da se rešavaju.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Kontakt za rezervaciju termina za tumačenje na +381649031191 ili na E-mail:astroregulus1@gmail.com

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *