Nije neobično da planeta ljubavi bude retrogradna ali to se ne dešava baš tako često. Retrogradna Venera ima odlike Venere u Jarcu jer može da nam vrati neke osobe u naš život ali ovog puta je to neobično jer se događanja retrogradna Venera u znaku Jarcu što još više naglašava njen uticaj. Upravo ovaj tranzit može doneti kontakte sa bivšim partnerom, kontakte sa osobom u koju smo nekada bili zaljubljeni, slučajne susrete na ulici a može da vam vrati i za stalno donese osobu s kojom možete ostati do kraja života.

Ipak, ovaj tranzit ne mora da govori isključivo o emocijama jer obnovu kontakta možete očekivati i sa ženskom osobom iz porodice, ženskom osobom sa kojom ste nekada sarađivali ili koja je nekada radila za vas.

U emotivnom smislu, ovaj tranzit može uzdrmati postojeće veze i svi oni koji su površnu ulazili u postojeći odnos se mogu ohladiti i sve više distancirati a iskreni i postojani odnosi će odoleti vremenu. Iskrena da budem, ovaj tranzit će biti dosta povoljniji za starije osobe dok mladi mogu pasti na prvoj prepreci, preispitujući svoja i partnerova osećanja i onda, smatajući da partner nije dovoljno zainteresovan, može doći i do prekida veza. Takođe, u odnosu sa starijom osobom, bez obzira kojeg ste pola, može doći do stabilizacije ljubavnog odnosa.

Osim što predstavlja ljubav, ovaj tranzit ukazuje i na one stvari koje volimo i koje nam prijaju pa tako ovaj tranzit može da donese neke stare navike, vraćanje novogodišnjih uspomena i evociranje istih. Mnogi će iskoristiti već kupljeni novogodišnji nakit, obući staru haljinu ili toaletu ili staviti na sebe stari nakit. Bitno je da vi u tome uživate i da se vi u tome osećate dobro.

Nažalost, finansije mogu biti problem jer ovaj tranzit stopira veće prihode i ograničava mogućnost za zaradu, pa se možete naći u finansijskom problem pa čak i tražiti pozajmicu.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *