Za one koji čitaju prvi put, potrebno je da dam objašenjenje da pratimo mesečeve tranzite jer oni nepogrešivo goovore o onome što nas očekujje na dnevnom nivou. Mogu da ukažu na probleme, osećanja i naše raspoloženje.

Kada Mesec prolazi kroz znak Raka, uglavnom je fokus na porodici i domu, što znači da ćete više vremena provoditi u kući, okruženi vašim najbližima ili vas očekuju pojačani kontakti sa članovima porodice ili dalje familije, Ovo je tranzit koji donosi bliskost i koji nas okreće jedne drugima. I na jednom opširnijem nivou donosi svest o komšiji, sugrađanima, zemljacima, o zajedničkim strahovima, planovima i budućnosti.

Ukoliko ne ide nigde u goste, onda ćete ova dva dana više vremena provoditi u kući a možda je sjajno vreme da sredite vaš dom i dovedete ga u red pred Novogodišnje praznike ili, ako već niste, ukrasite za predstojeće praznike.

S obzirom da znak Raka ukazuje na tačnost ali i alkohol, možete se opustiti uz čašu dobrog vina ili uz neku drugu žestinu, ali vodite računa da pod dejstvom alkohola ne sedate za volan.

 

Tokom nedelje (19.12) u prvoj polovini dana Mesec pravi trigon sa Jupiterom donoseći dobro raspoloženje i velikodušnost. Kontakti sa ljudima iz inostranstva ili sa uticajnom osobom. Uveče moguća je manja neprilika.

Ponedeljak (20.12) u ranim jutarnjim časovima nije povoljan za putovanja jer se ona mogu odložiti ili doći do njihove izmene. Odložite važne razgovore za drugi deo dana. Probajte nešto novo. Kontakti sa prijateljima.

U utorak (21.12) možete imati nekakav trošak ili gubitak ali nećete vi tome biti krivi. Pazite da ne bacite slučajno nešto važno. Novac kasni.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Očekujte goste. U utorak ćete osetiti kako je to biti na lovorikama.

BIK – Moguće je kraće putovanje. Kontakti sa rođacima.

BLIZANCI – Očekuje vas dobitak. Ne preterujte sa hranom.

RAK – Bićete emotivni. Opustite se uz čašicu alkohola.

LAV – Ovih dana možete biti nesigurni. Pomozite ženskoj osobi.

DEVICA – Prijatelji vas mogu obradovati.

VAGA – Očekuje vas poslovni uspeh u privatnom poslu.

ŠKORPIJA – Neki od vas mogu rešiti pitanje nasledstva.

STRELAC – Podrška ženske osobe. Dobitak. Izbegavajte alkohol.

JARAC – Danas vam je važan partner i njegova porodica.

VODOLIJA – Poslovne obaveze. Prolazna zdravstvena nestabilnost.

RIBE – Očekujte ljubavna udvaranja. Pratite pogled drage osobe.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *