Tokom novembra Meseca nas očekuje mnoštvo aspekata što znači da će i broj dešavanja biti mnogo veći a život uzbudljiviji. U nekim danima nas očekuju dupli ili trodupli aspekti ali ono što treba da znate je da svaki od njih počne da deluje nekoliko dana pre egzaktnog susreta dve planete, pa zato možete imati utisak da za predikciju za određeni dan kažete – pa ovo mi se prekuče dogodilo!

Takođe, trebalo bi da znate da je većina aspekata u novembru nepovoljno, pa će nam svima biti potrebno više energije da ih ublažimo i smanjimo. Ovo će negativno uticati na svetska dešavanja…

03 NOVEMBAR – SUNCE OPOZICIJA JUPITER (10º)

Tokom ovog dana nas očekuju dva aspekta. Ovaj može da ukaže na želju za boljim i većim životnim prostorom. Planovi za renoviranje, proširenje doma ili investicije. Nastojanja muške osobe za putovanjem u inostranstvo se prolongira i odlaže. Putovanje u daleke krajeve bez konkretnih rezulata i uspeha. Možete imati uspeha u oblastima koje nemaju veze sa vašim obrazovanjem i fakultetsom diplomom.

03 NOVEMBAR – VENERA OPOZICIJA NEPTUN (24º)

Tranzit koji ukazuje na brigu oko ženske osobe. Prehlada i ostanak kod kuće. Ovaj dan donosi i izvesna ljubavna razočaranja zbog čega se možete isplakati jer će vam biti krivo. Izbegnite tajne ljubavne susrete ako ne želite da upadnete u nevolju. Vodite računa prilikom plaćanja računa ili rukovanja sa novcem da ne napravite nekakav propust. Novac može biti prepreka zbog čega ne možete da ostvarite svoje planove.

04 NOVEMBAR – MERKUR OPOZICIJA URAN (21º )

U školama može doći do iznenadnog ispitivanja ili kontrolnih zadataka. Iznenađenje . Promene u školovanju ili drugačiji pristup učenju. Možete saznati nešto novo ili ćete uvideti grešku zbog čega u prethodnom periodu nikako niste mogli da ostvarite uspeh. Moguće su manje izmene prilikom putovanja.

04 NOVEMBAR – SATURN KREĆE DIREKTNO SA 0º RIBA

Saturn je u prethodnom periodu bio u retrogradnom hodu vrativši se sve do 0 stepena Riba. Od danas je njegov hod direktan, što ukazuje da će nam doneti nove izazove i poteškoće s kojima se još nismo susretali. Saturn se nada da ste izvukli pouku iz prethodnih dešavanja.

10 NOVEMBAR – MERUR KVADRAT SATURN (0º )

Tokom današnjeg dana može doći do zastoja u saobraćaju, kvarova automobila, odlaganja putovanja, kašnjenja prevoza ili taksija, duže čekanje na poštu ili paket, lošiji internet i prekide komunikacije sa određenim ljudima. Osim toga može doneti probleme tokom školavanja ili učenja, nemogućnost da iskažete svoje mišljenje i pad prometa u trgovinama. Deca mogu biti nestašna zbog čega ih možete na neki način kazniti, što je za njihovo dobro. Problemi sa komšijama i rođacima. Loša komunikacija u ljubavnim vezama.

11 NOVEMBAR – MARS OPOZICIJA URAN (25º)

Mušakrci mogu biti željni promene zbog čega neke odluke donešene na ovaj dan mogu biti neopozive. Osim toga, očekujte ishitrene reakcije, nova poznanstva sa muškarcima, predloge za nove poslove a ukoliko budete želeli da poradite na poslovnoj efikasnosti i brzini obavljanja posla, onda tu možete podbaciti zbog više razloga na koje ne možete direktno da utičete.

13 NOVEMBAR – MLAD MESEC NA 20º ŠKORPIJE

Povoljno – dame bi u narednom period mogle da ostanu u drugom stanju. Nepovoljno – vaši potezi mogu prouzrokovati nečiju ljubomoru.

13 NOVEMBAR – SUNCE OPOZICIJA URAN (20º)

Ovo je nezgodan aspekt koji može prouzrokovati razne nevolje i nepredviđene situacije koje je teško kontrolisati. Moguće su eskalacije problema, nepodobnog ponašanja i problema sa autoritetima. Zbog Meseca u Škorpiji treba izbegavati rizične situacije i opasne ljude koji nas mogu uvući u probleme, zato pazite s kim se sastajete i poslujete. Možete očekivati pritiske od strane oca i drugog autoriteta, nametanje volje, kritiku i vređanje. Srčani bolesnici bi trebalo da budu obazriviji kako bi se klonili od prevelikog uzbuđenja i stresa. Nešto možete razbiti ili polomiti. Poslovni neuspeh ili najava promena na radnom mestu. Vlast ne može da sprovede svoje zamisli kako je planirala.

PROČITAJ PRIČU O NAJVEĆEM SERIJSKIM UBICI TED BADNIJU

17 NOVEMBAR – SUNCE KONJUNKCIJA MARS (25º)

Ovo je dan kada nas očekuju 3 veoma ozbiljna aspekta što govori da vam ovaj dan može doneti promene i dešavanja. Ovaj aspekt može biti izazovan za ljude na vlasti jer donosi neprilike, ljutnju i ratobornost. Takođe, danas budite oprezni u odnosu sa vašim pretpostavljenima koji mogu biti ljuti, napeti i raspoloženi za kritiku. Generalno muškarcima, bez obzira da li se radi o vašem ocu ili suprugu, ako ste dama, može biti loš dan. Izbegnite javna mesta i rasprave gde vas drugi ljudi vide. Muškarci mogu biti vredni, spremni da urade teži posao ili nešto poprave.

17 NOVEMBAR – SUNCE TRIGON NEPTUN (24º)

Uspeh u poslovima vezanim za medicinu i fabričku proizvodnju. Nepoverenje uticajne osobe. Šef želi da vas dodatno proveri. Muškarcima danas može biti loše pa im je potreban odmor i pauza. Uspeh može proći neprimetno.

17 NOVEMBAR – MARS TRIGON NEPTUN (24º)

Takođe, i Mars pravi trigon sa Neptunom što donosi dan koji je povoljan da pomognete nekome, da mu izađete u susret i učinite dobro delo. Požrtvovanje prilikom posla. Muškarci mogu biti tihi i povučeni. U ratu može doći do zarobljavanja vojnika ili njihove predaje. Muškarci koji rade u tajnim službama mogu biti veoma aktivni i imati puno posla. Tajne akcije.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

20 NOVEMBAR – SUNCE SEKSTIL PLUTON (28º)

Tranzit koji ukazuje na transformaciju i želju za preporodom i promenom. Ukoliko ga iskoristite za posao to ukazuje da treba da napravite jednu selekciju i odbacite sve ono što smatrate da nije donelo rezultate kakve ste očekivali a ponegde i da posao treba da obavite od početka. S obzirom da je tokom popodneva, kada je aspekt u punoj snazi, Mesec u znaku Riba, to ukazuje da može postojati i nekakva skrivena ljubomora ili pripisivanje za sebe zasluga za koje niste vi zaslužni. Uspešna operacija.

22 NOVEMBAR – MARS SEKSTIL PLUTON (28º)

Opasna energija dve muške planete koje mogu aktivirati ljubomoru, mržnju i osvetoljubivost. Aspekt se najnezgodnije može izkazati u područijima zahvaćenim ratom. Treba voditi računa o mogućnosti terorističkih akata i podmuklih reakcija. Ovo je tranzit koji ide na sve i ništa a pošto je Mesec u Ribama, sve će se dešavati u strogoj tajnosti pa će biti jako teško iskontrolisati ovaj aspekt. U emotivnim vezama može da ukaže na ljubomoru muškarca. Ukoliko ste upali u loše društvo a dobijali ste razne pretnje, ovih dana se okrećite oko sebe jer su velike šanse da vas neko prati. Životna opasnost.

23 NOVEMBAR – SUNCE KVADRAT SATURN (0º)

Ovog dana počinje period znaka Strelca a na samom početku imamo loš aspekt Sunca i Saturna što može da ukaže da se pozitivne osobine znaka Strelca mogu mnogo teže ispoljiti, a neke osobe mogu imati poteškoća prilikom putovanja u inostranstvo. Sam aspekt ukazuje na neuspeh na poslu, kritiku šefa, probleme u školi i na fakultetu, pad životne energije i radosti. Neke stvari koje volimo i u kojima uživamo možda nećemo moći sebi da priuštimo. Velika razlika između društvenih slojeva.

25 NOVEMBAR – MARS KVADRAT SATURN (0º)

Aspekt koji ukazuje na jednu vrstu kontradiktornosti i predstavlja želju za širenjem posla koji nije moguć iz nekog razloga a razlozi mogu biti: svetska kriza, nedostatak radnika, međunarodna politika i loši odnosi između blokova. Takođe, ovaj tranzit ukazuje da se i svetski sukobi mogu rasplamsati ali da ipak postoji i jedna strana koja pokušava da ih spreči. Može se ispoljiti i na treći način, na primer jedan majstor bi želeo da podigne cene svojih usluga jer su se i njemu troškovi povećali ali ne sme jer ne zna da li će posle toga uopšte imati posla. Mnogi poslovi mogu zastati, stati ili se prekinuti zbog nekog razloga da li zbog nedostatka tržišta, materijala ili preskupih cena energenata.

27 NOVEMBAR – PUN MESEC NA 4º BLIZANACA

Ukazuje na dobru komunikciju sa ukućanima. Ako posedujete dve nekretnine, tu drugu je potrebno raspremiti, urediti i možda pozvati majstore. Narednih mesec dana se možete posvetiti učenju i sticanju novih znanja i veština. Spretnost.

27 NOVEMBAR – MERKUR KVADRAT NEPTUN (24º)

 Aspekt koji imamo danas govori da bi trebalo da budemo pažljivi gde ostavljamo automobil kako ga neko ne bi ukrao a treba povesti računa da ne izgubimo telefon, torbu, novčanik, dokument i kreditnu karticu. Lako može doći do nekakvog propusta. Na internetu ne otvarajte nepoznate aplikacije i poštu od nepoznatih osoba jer u njima se može nalaziti virus. Mogući su problemi u kominikaciji i lošija internet veza. Deca su sklonija prehladi ovih dana. Ono što je povoljno je da možete činiti manja dobra dela, biti kreativni a možda i muzički nadareni.

Vaš astrolog,

Ana Raković

4 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *