Amerika često prednjači po broju zločinica koji u njoj žive i nikad se ne zna kada će se roditi neki novi serijski ubica koji će biti pretnja običnom svetu. Razne devijacije, geni, odrastanje i čudne životne okolnosti mogu biti temelj nečije poremećnosti koja se iznenada može aktivirati. 12. polje Amerike počinje na 22 stepenu Škorpije (serijska ubistva) zbog čega ova zemlja prednjački po raznim zločinima.

Za Ted Bandija niko ne bi rekao da se u njemu krije serijski ubica. Kada bi ga sreli na ulici, zbog privlačnog izgleda, kulturnog ponašanja i izraženog intelekta, velike su verovatnoće da biste i vi pali na njegov šarm. No, čak i kada je cela Amerika znala kakva se zver nalazi u njemu, mnoge žene su ga i dalje smatrale veoma privlačnim. To je zanimljiv podatak koji se mora pronaći u njegovoj natalnoj karti.

Rođen je sa Ascendentom u znaku Lava, znaku koji uvek ukazuje na određenu popularnost kod suprotnog pola. Znak Lava predstavlja ego, stav i samopouzdanje koje može biti privlačnije i od same lepote. Osobe kojima je Ascendent u Lavu, na stepenu Lava ili sa vladarom Ascendenta na stepenu Lava , često imaju to nešto magnetnično što donosi popularnost. Zbog svega ovoga, Ted Bandi je nesumnjivo svim ženama i devojkama, koje su bile njegove žrtve, delovao veoma privlačno.

Njegovo Sunce se nalazi na 2 stepenu Strelca, znaku koji ukazuje na njegovo visoko obrazovanje (Strelac, 9. polje – fakultet) zbog čega je Ted Bani završio fakultet psihologije i upisao prava. Visoko obrazovanje i inteligencija su bile njegove prednosti. A taj 2. stepen na kojem se nalazilo njegovo Sunce je možda najproblematičnije u celom horoskopu jer ono nama astrolozima govori da je Ted Bani mislio za sebe (4. polje – nesvesna slika koju imamo sami o sebi) da ne postoji osoba pametnija od njega. A njegov ego je bio uveličan 100 puta nego kod prosečne osobe jer 2 stepen baš to donosi – osećaj da smo nepobedivi, da nam niko ne može ništa.

Gospodar života, možda je Ted baš takvu sliku imao o sebi jer podznak Lava govori o životu, a 4. polje u kojem se nalazi njegovo Sunce i koje opisuje kraj života i grob, može da ukaže na „Gospodara života i smrti. „

Kako je sve počelo?

Jedne od prvih žrtava bile su njegove koleginice sa fakulteta.

Kada pogledamo Tedijevo 5. polje koje opisuje devojke, vidimo da ono počinje u znaku Strelca (fakultet – kolegnice) a Jupiter, vladar tog polja se nalazi u znaku Škorpije, znaku koji u svojim natalnim kartama sa istaknutnim pozicijama imaju sve serijske ubice, kidnaperi i silovatelji (Škorpija).

 Jupiter se nalazi na vrhu 4. polja koje opsije i kraj nečijeg života a ovog puta govori i da je on taj koji odlučuje da li će neko živeti ili umreti. Na taj način je on hranio svoj ego.

Jupiter se nalazi u 3 polju pa je on kasnije često žrtve mamio na samoj ulici, glumeći nekoga ko je povređen (Jupiter na 13 stepenu – stepen Ovna – povreda). Takođe, skoro sve žrtve su ulazile u njegov auto (Jupiter – devojke, u 3 polju – auto).

Jupiter je planeta mnoštva a kao vladar 5 polja (devojke, žrtve) ukazuje da je on ubio veliki broj devojaka. U znaku Škorpije u njegovom 4. Polju se nalaze još Venera (devojke) i Merkur (mlađe devojke) a zbog retogradnosti ove dve planete (retrogradnost – ponavljanje radnje) nije mogao da prestane sa ubijanjem. Izražen znak Škorpije takođe pokazuje i znak otmice ali i silovanja.

Treba istaći i da se njegovo 5 polje (devojke) nastavlja u znaku Jarca a njegov vladar je Saturn koji se nalazi u konjunkciji sa Plutonom (ubijanje) u 12 polju (polje tajni, kriti nešto). Ova konjunkcija Saturna na 8 stepenu (stepn Škorpije – leš, hladno) i Plutona (seks) ukazuje i na još jedan poremećaj – nekrofiliju.

Sam se branio na sudu, a kako i ne bi kada je učio pravo a i rođen je u znaku Strelca (pravosuđe) te se i u toj ulozi Ted Bandi veoma snašao. Ipak, osuđen je samo zbog jednog nedostatka u svom izgledu. Imao je veoma krive zube. I oni su ga odali.  Dokazi nakon veštačenja stomatologa su pokazali da su povrede na telu jedne devojke posledica ujeda njegovim krivim zubima. Dok je jadna devojka ležala na samrti, zverski ju je izujedao po grudima i stražnjici.

Kako se to vidi u njegovoj natalnoj karti?

Zubi su u nečijem horoskopu opisani znakom Jarca i planetom Saturn. A kao što je već spomenuto, znak Jarca je Ted Bandi imao u svom 5 polju (devojka), čiji je vladar Saturn (zubi) položen u 12 polju (greška, propust, nešto što ga odaje), tako da je i on sam, iako je za sebe smatrao da je neprevaziđen, na kraju napravio grešku.

Zanimljiva je činjenica da je ovaj zločinac imao dugogodišnju partnerku, devojku sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici. Njena ćerka iz prvog braka je živela sa njima. Sva sreća te ni jednu od njih dve nije povredio. A da stvar bude još zanimljivija,njegova devojka ga je 3 puta prijavljivala policiji i iznosila svoje sumnje za Tedijevo ponašanje, ali policija nije reagovala.

Ako pogledamo Tedijevo 7. Polje, vidimo da ono počinje u znaku Vodolije što govori da je njegova partnerka razvedena osoba ali i da život mogu ostvariti u vanbračnoj zajednici (Vodolija). Uran, vladar 5 polja se nalazi u na vrhu 11 polju (5. derivatno polje od sedmog) što ukazuje da njegova partnera ima dete a pošto je to peto derivatno polje njegove partnerke (5 polje – Lav – policija) onda je logično što je njegova partnerka pozvala policiju.

Više filmova je snimljeno na ovu temu, a najnoviji se zove “Ekstremno rđav, šokantno zao i podao (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) i zasnovan je na knjizi koju je napisala Bandijeva devojka Elizabet Klofer.

Zainteresovani za tumačenje i analizu natalne karte mogu me kontaktirati putem mail-a:astroregulus1@gmail.com, mob (Viber/WhatsApp): +381649031191 ili Skype:anarakovic1

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *