Dragi moji, uživajte u čitanju horoskopa za nedjelju od 5-og do 12-og februara 2024-e godine. 

Vaša Antonija

OVAN

Februar je mjesec prepun dešavanja, a samim tim i ova nedjelja. Najznačajnije postavke planeta za vas u ovom periodu su već na nebu. Još uvijek imamo dosta prisutne jarčevske energije a to se kod  već duži period odražava na posao. Produktivniji ste, fokusiraniji, efikasniji, odlučniji, ali takođe osjetićete pritisak i tenziju.

Za neke će i to biti korisno pa ćete se baš ove nedjelje skoncentrisati na posao i stabilizovati se na neki način. Dosta stvari se može konačno konkretizovati i realizovati.

Tokom 5. februara Merkur se pridružuje Suncu i Plutonu u Vodoliji, a sve to može veoma transformisati vaš socijalni život. To će vam donijeti povezivanje sa novim ljudima, više komunikacije, socijalne interakcije sa ljudima, sa grupama ljudi.

Možete odjednom imati nove ideje, a neki od vas mogu ući u prepirke i pokušati da istjeraju pravdu za svoj kolektiv ili grupu kojoj pripadaju. Neki će primiti zaostala dugovanja. Sredinom nedjelje mogu u fokus doći stvari koje su ostale nedovršene, možda na površinu isplivaju i neke tajne.

Za ovu nedjelju predviđam vam dosta strasti, nekima ljubav na poslu ili vam se javlja bivši / bivša. Nekima iznenadna ljubav.

Pucate od nervoze, pokušajte da se sredite i da pomognete sebi kako biste se relaksirali.

BIK

U ovom periodu, od početka februara energija se mijenja, prelazeći iz Kardinalnog, Zemljanog Jarca u Fiksni i Vazdušni znak Vodolije. Takođe, 5-og i Merkur ulazi u Vodoliju. Ovo ste vjerovatno već počeli da osjećate, ali ove nedjelje naročito. Sve se dešava na vrhu neba vašeg horoskopa, vašoj desetoj kući, kući posla, karijere, najvećih dostignuća.

Imate veoma nesvakidašnju, originalnu, nekonvencionalnu energiju u kući posla i karijere, tako da se nemojte iznenaditi bilo kojim neočekivanim promjenama, ludačkim idejama, izmjenama načina rada, promjenama pozicije itd.

Neki od vas će imati jako produktivne razgovore sa šefovima koji će rezultirati unaprjeđenjem ili povišicom. Neki će pokrenuti revoluciju, pobuniti se zbog nečega. A neki će jednostavno shvatiti da imaju ludaka za šefa. Neki će otići na kraći put zbog posla.

Ovo je period kada planete mogu donijeti nove početke u svim oblastima, neočekivana i iznenadna dešavanja koja će vas šokirati, nadam se samo pozitivno.

Ovo je nedjelja prepuna strasti i uživanja, romantike,  iznenadnih ljubavnih sastanaka, poziva, poklona od strane voljene osobe.

Trebaće vam više odmora, malo više pospanosti nego inače, ko može krajem nedjelje neka pođe u spa ili u šetnju pored mora, veoma će vam prijati.

BLIZANCI

Energije se već uveliko pomjeraju i kreću od Kardinalnog Zemljanog znaka Jarca u Fiksni Vazdušni znak Vodolije. Ovo je dobra energija za vas jer ste i vi vazdušni znak. Slijede jako lijepa dešavanja za vas jer ćete imati podršku svih aspekata i tranzita koji se dešavaju u Vodoliji. 5- og februara, vaš vladar Merkur se “spaja” sa Suncem i Plutonom i pritom pravi konjunkciju sa Plutonom istog dana kada ulazi u Vodoliju.

Ovo je moćan aspekt za proučavanje, za duboko istraživanje, za daleka putovanja, duboke filozofske razgovore i promjenu životne filozofije, za nešto magično i neobično, avanture koje su potpuno drugačije od onoga što ste do sada iskusili.

Neki događaj može biti okidač i dirnuti u vaše traume, strahove ili nesvjesne motive i želje, što može prouzrokovati da se osjećate ranjivo pred drugiima.

Ove nedjelje, može se pokrenuti pitanje zajedničkih resursa i zajedničkih finansija, što može izazvati određeni pritisak i napetost u odnosima sa prijateljima, saradnicima, starijom braćom i sestrama. Novac bi mogao biti potencijalni problem, pa izbjegnite sukobe koji su povezani sa zajedničkim resursima, naslijeđem i ulaganjima.

Usredsredite se na unutrašnji mir, period je povoljan za rješavanje vaših trauma i strahova i dopustite sebi da budete ranjivi pred drugima.

Neki od vas koji su prekinuli studije iz finansijskih razloga sada će odlučiti da ih nastave. Neki će pak donijeti odluku o promjeni fakulteta.

Bračni odnosi se dovode u normalu. Slobodnima se vraća stara ljubav.

RAK

Ovo je nedjelja veoma lijepih dešavanja u partnerskim odnosima. Neki će oživjeti stare strasti i početi da grade odnos na neki način iz početka. Neki pak, mogu očekivati  ponovno otvaranje nekih rana u vezi sa vašim odnosom sa autoritetima, vašim ocem ili očinskim figurama u vašem životu.

Neko će možda ponovo otvoriti ranu vašeg identiteta, vezanu za vaš uspjeh ili reputaciju. Ovo je vrijeme kada to možete prepoznati i raditi na tome. Možda ćete tokom ovog perioda imati više odgovornosti prema nekome ili se možete osjećati opterećeno određenom vezom jedan na jedan, ali ovo je vrijeme da se suočite sa tim i raščistite sve što vas muči.

Iscjeljenje jubavnih rana, rana koje se tiču identiteta, odnosa sa autoritetima i iscjeljenje vašeg ljubavnog života je sada moguće i poželjno. Ne volim previše da pišem filozofske izjave u smislu slijedi vam unutrašnja transformacija bla bla… ali vama naredni period zaista može donijeti neku vrstu lične transformacije.

Možete dobiti neki novac u vidu nasljedstva ili pozajmice, povoljan reprogram kredita ili poreskog dugovanja.

Neke od mojih račica mogu zatrudnjeti a da nisu očekivale. Neki će naprasno donijeti odluku da se presele van zemlje, pa neka vam je sa srećom!

LAV

Ove nedjelje još uvijek postoji jak uticaj energije Jarca. Ovo je zapravo odlično za obavljanje stvari, za obavljanje posla koji treba da se uradi i zbog toga što ćete biti odgovorni, efikasni, disciplinovani i vrijedni.

Ova nedjelja februara je veoma povoljna za to, obzirom da je ta energija smještena u vašoj šestoj kući koja znači svakodnevni posao, dnevne rutine i navike, način života, zdravlje i blagostanje, poslovno okruženje, usluge drugima, kućne ljubimce itd. Moći ćete da obavljate mnoge zadatke, budete efikasni i praktični na dnevnom nivou.

Uzmite odgovornost za svoje svakodnevne obaveze, budite disciplinovaniji i odgovorniji kada je u pitanju vaše zdravlje, dobrobit i kako fizičko, tako i mentalno i emocionalno.

Moguće je da će se nešto promijeniti u ovim oblastima vašeg života – način na koji radite vaš posao, način na koji provodite svoje vrijeme, način na koji organizujete život. Ali u svemu tome nemojte zanemariti sebe i svoje blagostanje. Uradite posao koji treba da se uradi i ne izbjegavajte svoje obaveze. Sada nije vrijeme za odmor i opuštanje; sada je vrijeme da zasučete rukave. Nakon toga se odmorite i uđite u „režim napajanja“.

Energija počinje da se pomjera od Kardinalne Zemljine energije Jarca ka Fiksnoj vazdušnoj energiji Vodolije. Ovo je veoma moćan period za vas i veoma je značajan za vaše odnose u životu, za odnos sa drugima pa na neki način i sa sobom.

Vodolija je vaš suprotan znak, energija sada postaje divlja i ekscentrična.

Sunce i Pluton su već u vašem suprotnom znaku Vodolije u vašoj sedmoj kući – partnerstava, veza jedan na jedan, braka itd. Merkur se spaja sa Suncem i Plutonom 5-og februara i istog dana pravi konjunkciju sa Plutonom.

Ovo pokreće duboke razgovore sa ljudima, duboke misli o nekome, tajne informacije i vijesti, povjerljive informacije o nekome ili ćete imati transformativni razgovor sa nekom osobom. Ova osoba može biti vaš savjetnik, advokat, ljekar, terapeut, zubar, prijatelj, ljubavnik, poslovni partner ili bilo ko sa kim imate vezu jedan na jedan. Možda učite nešto novo sa nekim, ili jednostavno imate moćne i produktivne razgovore sa nekim.

Bilo kako bilo, ove nedjelje očekujte neobične vijesti, poruke, razgovore i komunikacije.

DJEVICA

Svi oni koji u ovom periodu nastavljaju visoko obrazovanje, studiraju, upisuju neki kurs ili idu na neko dalje putovanje imaju podršku planeta. Imaćete i podršku mentora, ili neke jako moćne osobe. Ako idete na sud iz nekog razloga i rješavate neka pravna pitanja, imaćete sreće.

Ove nedjelje akcenat je na energiji Jarca u vašem petom polju, a to je polje ljubavi, romantike, djece, radosti, zadovoljstva, kreativnosti, hobija, talenata i onoga što mi najviše volimo. Mnogo toga sada možete učiniti u ovim oblastima svog života.

Možda ćete morati da preuzmete veću odgovornost za svoju djecu ako ih imate, ili ćete možda morati da budete više disciplinovani kada je u pitanju vaš posao. Vaša djeca možda rastu, sazrijevaju, a vi ste tu da im pomognete i podržite ih.

Ovo je takođe vrijeme kada ste ozbiljniji po pitanju ljubavi i romanse, strpljiviji ste i prizemniji. Sada ste i više nego sposobni da uradite više stvari istovremeno i budete ozbiljni u nečemu gdje je ozbiljnost potrebna, ali  pronaći ćete radost i zadovoljstvo u životu bez obzira na to koliko godina imate.

Energija Vodolije je već aktivna od samog početka mjeseca. Pluton i Sunce su već tu, u vašoj prirodnoj šestoj kući, tako da su vam to poznate teme i ove nedjelje. Lakše ćete svariti i obraditi promjene i transformacije koje su sada aktivirane. 5-og februara i vaš vladar Merkur ulazi u Vodoliju i istog dana pravi konjunkciju sa Plutonom.

Nekima slijedi transformacija načina ishrane, svakodnevne rutine i navika jer je krajnje vrijeme da povedete računa o zdravlju. Mlad Mjesec nekima može donijeti i novi posao.

Možete očekivati vijesti i poruke, mejlove ili pisma koja razotkrivaju nešto, što je bilo skrivano od vas.

PROČITAJ: Merkur je od 5. februara u znaku Vodolije! Kako deluje ovaj tranzit?

VAGA

Još uvijek imate dovoljno vremena da uradite stvari koje se tiču vašeg doma, porodičnih odnosa, problema vezanih za majku. Biće vam drago što ste završili ove stvari i riješili neke probleme. Sada imate priliku da preuzmete veću odgovornost za svoju porodicu, imate priliku da budete tu za svoju porodicu, da obavljate nesmetano porodične obaveze, popravljate nešto u kući ili ako je potrebno preselite se, promijenite nešto u svom domu.

U svakom slučaju, možete se baviti prilagođavanjem svog životnog prostora, sve u cilju kvalitetnijeg života vas i vaše porodice.​

Merkur ulazi u Vodoliju i pravi konjunkciju sa Plutonom 5-og februara. Ova energija kod vas pokreće duboke misli, genijalne i briljantne ideje za kreativne projekte, doprinosi razvoju vašeg poslovanja i iskazivanju vaših talenata. Ovo je takođe moćna energija za vođenje povjerljivih razgovora sa svojim ljubavnikom, svojom djecom, tuđom djecom i mlađim ljudima.

Energija Jarca se prebacuje u energiju Vodolije koja počinje da dominira. Vama može donijeti korjenite promjene i transformacije na kojima odavno radite, kojih ste se možda i plašili ali koje su za vaše dobro. U ljubavI, poslu, novom projektu… svejedno. Sve što je bilo ograničeno odjednom može postati oslobađajuće, a tradicionalno može postati futurističko.

Neki od vas ove nedjelje će dobiti pozitivno iznenađenje, a možda i neki neočekivani novac od nekog člana porodice.

Mlad Mjesec u Vodoliji 9-og februara donosi nove početke u vašem ljubavnom životu, možda novo ljubavno interesovanje, novog romantičnog partnera ili potpunu obnovu postojećeg odnosa.

ŠKORPIJA

Energije se uveliko pomjeraju sa metodične, strukturisane, ograničavajuće i restriktivne energije Kardinalnog Zemljanog znaka Jarca u slobodno-misleći, revolucionarni, ekscentrični, divlji i inovativni Fiksni Vazdušni znak Vodolije.

To ćete osjetiti u najvažnijem položaju Zodijaka, na samom dnu horoskopa, vašoj četvrtoj kući, emocionalne stabilnosti i sigurnosti, emocionalnog blagostanja i emocionalne inteligencije. Ovo je takođe kuća doma, porodice, nekretnina, majke, djetinjstva, unutrašnjeg djeteta, korijena i predaka. Ovo je vrijeme za snažne duboke promjene koje se dešavaju na suštinskom nivou.

Možete očekivati emotivnu revoluciju u svom životu, emocionalni bunt, buntovnost u vašem domu i porodici možda, inovacije u vašem domu, razotkrivanje sjenki u vašoj porodici i razotkrivanje porodičnih tajni i stvari koje niste znali o svojim precima, vašim korijenima ili vašem detinjstvu.

Lijepa, snažna i stabilna podrška vam može doći preko vaše braće i sestara, rođaka ili komšija. Ovo je vrijeme za pozitivna iznenađenja, za nešto što niste mogli da predvidite. Možete očekivati iznenadne i neočekivane izraze ljubavi od nekoga iz vašeg bliskog okruženja, ili možete očekivati iznenađenja u vašim vezama koja će pozitivno uticati na vaše mentalno stanje.

Ovo je sjajan period za lijepe veze i komunikaciju i za nešto uzbudljivo… kao na primjer buđenje sa vašom partnerkom / partnerom.

Pazite na izgovorene riječi i kome i kako ih upućujete jer lako može doći do nesporazuma.

STRIJELAC

Prvi dio mjeseca je veoma konstruktivan  jer je energija Jarca još uvijek jaka. U fokusu je vaša druga kuća – finansijske stabilnosti, novca, zarade, resursa, imovine, budžeta, plate, prihoda, štednje, potrošnje.

Zaista možete da pređete na novi posao ili da efikasno obavite sav posao koji treba da se uradi. Odlično je vrijeme za ulaganje, zaradu, napredovanje i razvoj karijere, posla ili nečega što vam donosi materijalnu stabilnost na duže staze. Mlad Mjesec u Vodoliji 9-og februara dodatno će naglasiti i pokrenuti dešavanja na polju novca.

Možete se osjećati finansijski stabilno, ili ćete raditi na izgradnji finansijske stabilnosti. Možete  imati više obaveza, više odgovornosti i više napornog rada koji treba da se uradi da bi se zaradio novac, uštedio novac i stekao osjećaj sigurnosti i stabilnosti.

Energija se sada pomjera od Kardinalnog Zemljanog znaka Jarca ka Fiksnom Vazdušnom znaku Vodolije. Sunce i Pluton su već u Vodoliji, a u vašoj trećoj kući ovog mjeseca će se desiti ogroman naglasak energije. Možete lako iskusiti mnoge transformacije u vašim odnosima sa braćom i sestrama, rođacima, komšijama, ljudima iz vašeg bliskog okruženja.

Merkur ulazi u Vodoliju 5-og februara i istog dana ostvaruje konjunkciju sa Plutonom. Ovo je snažna energija dubokih razgovora, povjerljivih sastanaka, poverljivih sporazuma, povjerljive komunikacije, ali i ugovora.

Neki imaju tajnu ljubav a neki će se vratiti staroj ljubavi. Slobodni u ovom period mogu sresti sudbinsku ljubav.

JARAC

Sada je veoma dobar period za obavljanje stvari i za disciplinu, odgovorniji pristup zadacima, zreliji i pouzdaniji pristup svim obavezama. Nemojte sada odlagati stvari. Radite svoj posao i preuzmite odgovornost za stvari za koje znate da ste odgovorni. Fokusirani ste samo na posao i na naporan rad. Možda nije lako, ali smatrate da je sve ovo neophodno.

Vjerovatno i dalje j pritisak od Plutona u svom životu. Ova energija je i dalje veoma jaka, posebno dok Merkur, Mars i Venera u vašem znaku prelaze iste poslednje stepene Jarca gdje je Pluton bio u poslednjih nekoliko mjeseci.

Energija se zatim pomjera od vašeg Kardinalnog Zemljanog znaka ka Fiksnom Vazdušnom znaku Vodolije. Pluton i Sunce su već tu u vašoj drugoj kući novca, finansija, resursa, imovine, prihoda, donoseći fokus na vaše finansije, šta radite sa svojim finansijama, sa svojom ušteđevinom i potrošnjom, kako zarađujete novac, šta treba da date da biste dobili, šta treba žrtvujete i šta treba da uništite da bi se nešto ponovo stvorilo.

Merkur ulazi u Vodoliju 5-og februara i istog dana pravi konjunkciju sa Plutonom. Ova energija vam može donijeti duboke misli o vašem postojanju, o materijalnoj perspektivi, finansijskoj stabilnosti, vašoj finansijskoj budućnosti, pravim vrednostima i pravim prioritetima.

Možda ćete imati snažan razgovor sa nekim o svojoj budućnosti, finansijama, prihodima i budžetu. Očekuju vas poslovni pregovori i sastanci. Možete očekivati veoma neobičnu energiju. Ovo je vrijeme za briljantne i genijalne ideje o zarađivanju novca i nečemu revolucionarnom što će ojačati vaše samopoštovanje.

Predstoje vam izazovni dani za odnose sa bližnjima i ljubavne odnose. Rješavajte stvari razgovorom.

PROČITAJ PRIČU : Kakve su to neaspektovane planete?

VODOLIJA

Protiče veoma važan mjesec za vas i spremni ste za velike lekcije, velike tranzicije, velike promjene i preusmjeravanja u svom životu. Ovo je vrijeme za velika iskustva i veoma značajne životne transformacije za vas. Pluton je ušao u vaš znak prošlog mjeseca, a Pluton će imati ogroman uticaj na vas i ovog mjeseca jer ga druge planete aktiviraju.

Vi se budite zbog određenih stvari, a cio vaš život se mijenja i okreće naopačke. Nećete svi to osjetiti odmah ove nedjelje i na ovako radikalan način, ali oni među vama koji imaju planete ili ascedent između nula i pet stepeni Vodolije će to veoma već osjetiti.

Ove nedjelje i dalje postoji jaka energija Jarca. Ovo je aktiviranje vaše dvanaeste kuće snova, mističnih i misterioznih iskustava, povlačenja, samoće, tišine, izolacije, odmora, opuštanja, meditacije, kontemplacije i duhovnih oblasti.

Idealno je vrijeme da se pripremite za velike promjene, učinite ono što je potrebno kroz unutrašnji rad na sebi, suočite se sa svojim podsvjesnim strahovima.

Energija se skroz pomjera od Kardinalnog Zemljanog znaka Jarca ka Fiksnom Vazdušnom znaku Vodolije. Kreće se od stvarnog i postojanog ka paradoksalnom i buntovnom. Prelazi iz zemaljskog u vazdušni. Pomera se od ograničenja i granica ka neograničenim mogućnostima. Ovo je nedjelja neograničenih mogućnosti i iznenadnih događaja u svim sferama vašeg života.

5-og februara Merkur ulazi u Vodoliju i istog dana ostvaruje konjunkciju sa Plutonom. Ova energija vam donosi veoma duboke misli, briljantne ideje, moćno razmišljanje, moćne riječi i razgovore koji transformišu vas i vaš način razmišljanja.

Možete očekivati i povjerljive razgovore o ličnim stvarima u vašem životu. Možda ćete naučiti ili otkriti nešto o sebi, svom ponašanju i svom identitetu što vam može donijeti veliku promjenu perspektive.

Neki od vas će prekinuti toksične odnose, bilo da je to sa partnerom il isa nekim članom familije. Drugu stranu će iznenaditi vaša reakcija, ali u srcu znate da ste ispravno postupili.

RIBE

Ove sedmice ćete možda imati više dužnosti i odgovornosti sa svojim prijateljima ili unutar zajednice ili kolektiva čiji ste dio. Pravo je vrijeme da budete odgovorni, zreli i potpuno realni sa ljudima iz svog tima, sa ljudima iz vaših društvenih krugova, sa svojim saradnicima i poznanicima.

Takođe možete iskusiti određena ograničenja i ograničenja unutar zajednice i možda ćete morati da uložite više truda i više napornog rada u odnosu na vaše prijatelje ili tim saradnika.

Već imate Sunce i Pluton u Vodoliji u svom prirodnom dvanaestom polju, a sada dolazi do ogromnog aktiviranja energije Vodolije i Plutonovih transformacija. Energija se uveliko pomjera od Kardinalnog Zemaljskog znaka Jarca ka Fiksnom Vazdušnom znaku Vodolije i osjećate mentalne a i fizičke promjene.

Pluton će biti ovdje još dugo, a ove nedjelje postoje aktivacije i inicijacije tih promjena i transformacija koje će se odvijati u narednom periodu.

Pravo je vrijeme da se poradi na mentalnoj higijeni i anksioznim napadima uz pomoć stručnih lica.

5-og februara Merkur ulazi u Vodoliju i pravi konjunkciju sa Plutonom istog dana. Ovo je vrijeme za duboke misli, duboku kontemplaciju i meditaciju, možete ući duboko u sebe, istražujući svoj um, istražujući svoje razmišljanje, kroz razgovore koji su neobični i jedinstveni. Ovo je sjajno vrijeme za terapiju bilo koje vrste i za duboko iscjeljenje kroz razgovore, pisanje i komunikaciju.

Obratite pažnju i na poruke i simbole koji vam dolaze kroz snove. Neki od vas će preispitati bliske odnose i odlučiti da je i tu vrijeme za neke izmjene. Neki od vas su možda potpuno zaboravili na ljubav, neki se mogu osjećati razočarano, neki se osećaju izdanim, a neki povrijeđeni i napušteni. Promijenite perspektivu gledanja, teško je shvatiti ali stvari se na kraju uvijek dešavaju za vaše dobro.

 

Horoskop piše Vaš astrolog Antonija +38267 740 677

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *