Dragi moji, pred vama je još jedan horoskop, za nedjelju od 4-og do 11-og marta. Pred nama su duži dani, smiješi nam se proljeće, a sve što se dešava u prirodi, sve promjene reflektuju se i na naš horoskop. Pročitajte prognozu za vaš podznak i znak, a za detaljnije predikcije konsultujte vašeg astrologa.

Srećnu i uspešnu nedjelju želi vam Vaša Antonija!

OVAN

Ove nedjelje možete imati više sreće u obavljanju svakodnevnih obaveza nego obično. Na pomolu je nova velika poslovna šansa, ukoliko već nije u prethodnom periodu. Ako ste mislili da je nešto nemoguće i vama nedostižno, ove nedjelje može se ispostaviti sasvim suprotno.

Neki od vas će misliti da nisu dorasli toj prilici i da ne posjeduju dovoljno znanja, kvalifikacija… Jako je važno da sada ne dozvolite da vas obuzmu ove misli koje će vam narušiti samopouzdanje. Ukoliko prihvatite novu šansu, a trebali biste, znajte da je to prilika koja obećava, dugoročna i stabilna iako u tom trenutku možda neće djelovati.

Slobodni imaju želju za nekom avanturom, a ukoliko vam se neko dopada sada je vrijeme da se odvažite i učinite prvi korak. Neki od vas će se prijatno iznenaditi razvojem situacije jer to nijesu očekivali. Zauzeti mogu imati svađe i nesporazume sa partnerom koje će biti prolazne ali mogu vas izbaciti iz takta. Izbrojte do 10!

Zdravlje je dobro. Teško vam padaju promjene vremena, čuvajte se od povreda tj. budite malo obazriviji, naročito ukoliko ste fizički aktivni.

BIK

Kod vas ove nedjelje vlada haos. Posao se gomila, fali vam vremena da sve završite kako ste zamislili i kako se od vas očekuje. Sreća pa ste vi jako dobri organizatori vremena i resursa i nema krize koju ne možete da prebrodite. Neki od vas će dobiti novu poslovnu šansu, preko poznanika ili prijatelja i nekima će to biti baš ono što su dugo čekali. Lako možete ispregovarati unaprjeđenje. Moguće je da vam stigne neki novac kojem se nijeste nadali.

Ukoliko ste skoro upoznali novu osobu i ne prestajete da razmišljate o njoj, vrlo je moguće da i ona razmišlja o vama. Pozovite je na sastanak. Oni koji su u vezama ili braku popravljaju komunikaciju sa partnerom i rješavaju nesporazum.

Ukoliko ste se u poslednje vrijeme osjećali umorno, iscrpljeno, bolesno, krajem nedjelje situacija se popravlja i energija se vraća kao i raspoloženje.

BLIZANCI

Prethodni period mogao je biti dosta naporan i zahtjevan. Od vas se mnogo očekivalo, mnogo ste se davali, ali niste naišli na zahvalnost okoline.

Sada se možete osjećati bolje, osjetićete nalet pozitivne energije i lagano ulazite u period akcije i pozitivnih dešavanja. Neki od vas će imati nove poslovne ideje, ukoliko radite sa strancima sada možete imati priliku da unaprijedite poslovanje. Ukoliko do sad nijeste, vrijeme je da se proširite na inostrano tržište. Ako studirate, sad aplicirajte za neku inostranu stipendiju ukoliko to želite. Stiže vam veća uplata na koju su čekali.

U ljubavi možda ne vlada harmonija ali vlada strast. Slobodnima nova ljubavna šansa. Ukoliko ste u tajnoj vezi, napokon shvatate da to ne vodi ničemu. Iskoristite nalet pozitivne energije i okrenite se novim prilikama. Ove nedjelje ste neodoljivi okolini.

Potrebno je da se više fizički pokrenete, prijaće vam teretana, šetnja.

RAK

Ove nedjelje bićete veoma aktivni i moguća su razna iznenađenja. Ukoliko radite sa strancima, mogu vam se ukazati nove šanse u poslu ili vam se može ukazati prilika za put u inostranstvo. Neki od vas mogu dobiti ponudu za promjenu radnog mjesta ili ponudu za unaprjeđenje. Nove prilike mogu doći i preko partnera. Neki od vas mogu dobiti poklon ili saznati za neko nasljedstvo. A nekima stiže i prinova!

Ove nedjelje ste emotivniji nego inače. Nemate problem da izrazite emocije i prosto širite ljubav. Tenzije i pritisci u odnosima će napokon popustiti i konačno ćete osjetiti olakšanje. Komunikacija sa partnerom se popravlja.

Vrijeme je da poradite na nervozi i da se opustite. Čuvajte se od nezgoda u kući.

LAV

Ove nedjelje moguće su tenzije u partnerskim odnosima, još uvijek su mogući nesporazumi u komunikaciji, pa je savjet da obratite pažnju na riječi koje izgovarate.

Ukoliko rješavate pitanje karijere, mogući su konstruktivni razgovori sa osobom od povjerenja. Ona će vam pomoći da jasnije vidite situaciju i da procijenite svoje trenutne prilike. Period je povoljan za pokretanje partnerskog biznisa ili nekog posla sa prijateljima. Neki od vas mogu dobiti novac na poklon ili vijest o nasljedstvu.

U ovom periodu koju god osobu da želite da osvojite to će vam poći za rukom. Dobri ste na riječima, ali ne zaostaju ni djela. Slobodni mogu imati priliku za tajnu vezu ili vam se može dopasti osoba koja je tajnovita i misteriozna.

Moguće su poteškoće sa zdravljem, neočekivane situacije i povrede, ali nije ništa nerješivo i vi to prevazilazite lavovski, kao i obično.

DJEVICA

Ove nedjelje akcenat može biti na partneru ili partnerki, ukoliko ih imate. Bilo da je ljubavno ili poslovno partnerstvo u pitanju. Možete imati utisak da vam sva energija odlazi na drugu polovinu a da se to ne cijeni dovoljno i ne vrjednuje. Takođe, ove nedjelje možete imati pojačan nalet strasti. Dosta njih će poželjeti da su u vašoj blizini.

Neki od vas su i dalje opterećeni zdravljem, zdravom ishranom ili vježbanjem. To je odlično za vas, samo nemojte otići u ekstrem. Dosta vas je jako opterećeno poslom. Ukoliko spremate ispit potrebno je da se izolujete u mir i tišinu.

Ako potpisujete novi ugovor obratite pažnju na sitna slova na dnu papira, na ono što je ostalo nerazjašnjeno, kako biste izbjegli sve vrste nesporazuma. Nekima od vas krajem nedjelje slijedi veći novčani dobitak.

Ukoliko ste imali neki zdravstveni problem sada ćete osjetiti olakšanje i povratićete snagu.

Ljubav, romantika, strast, sve prosto pršti oko vas i u vama. Sve je sada moguće i ostvarivo.

PROČITAJ: Mesečni horoskop za mart mesec! Koji je dan povoljan a koji ne?

VAGA

U ovom periodu akcenat je na vašoj šestoj kući horoskopa. A to obuhvata vašu svakodnevnicu, poslovno okruženje, kolege, zaposlene, ali i vaše zdravlje. Ukoliko se bavite nekom od ovih tema više nego inače, potpuno je logično. Možete se osjećati zaglavljeno i kao da je nemoguće da se pomjerite sa mrtve tačke.

Ono što je dobro je to da svi u vašem okruženju mogu da se oslone na vas, svima ste na usluzi i pružate im pomoć i podršku. Krajem nedjelje može se pokrenuti i tema partnerstva. Za neke će značiti novu ljubav a za neke novu poslovnu priliku sa nekim dugogodišnjim saradnikom. Neki će izdavati ili kupovati novu nekretninu.

Nekima od vas će se posrećiti ove nedjelje i mogu dobiti posao za koji su mislili da nemaju šanse ili možda povećanje plate.

Slobodni mogu upoznati nekog stranca / strankinju. Oni koji su u vezi ili braku treba da provode više vremena sami sa partnerom.

Zdravlje se popravlja. Ukoliko ste imali neki zdravstveni problem slijedi poboljšanje.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, vas u ovom periodu interesuje samo zabava, bavljenje hobijem, ljubav i odmor. Ukoliko ste u mogućnosti, ugodite sebi.

Neki će poželjeti da počnu da se bave nekim novim hobijem ili sportom. Drugi će se intenzivno baviti djecom. Što se tiče posla, ovo je povoljanperiod. Možete se istaći svojim radom, znanjem, trudom, pa slijede i pohvale i bonusi. Poslovi vezani za nekretnine Škorpijama idu jako dobro u ovom periodu. Ukoliko radite sa djecom, takođe možete napredovati i ostvariti uspjeh.

Krajem nedjelje, mlad Mjesec u Ribama može vam odjednom probuditi emocije prema nekom. Nekima može donijeti i novi sastanak i želju za osvajanjem. Onima koji to žele na pomolu su nove avanture i „kombinacije“.

Neki od vas će imati malo zdravstvenih tegoba, ali ispostaviće se da problem nije ozbiljan.

STRIJELAC

Ove nedjelje vam može stići novac na koji ste čekali već duže vrijeme. Neki će poći na kraće poslovno putovanje. Sada možete riješiti problem vezan za nekretninu a neki očekuju bebu u familiji koja se može roditi ove nedjelje.

U poslu su moguće neke promjene ali bilo bi bolje da se za sad sve zadrži na planiranju i razgovoru. Odložite realizaciju za naredni period.

Na putu možete sresti novu lljubav ili je to neko ko vam se dopada iz komšiluka. Izađite na kafu sa tom osobom. Pravo je vrijeme da se dese neke promjene na polju ljubavi. Ukoliko je partner bio pasivan u poslednje vrijeme, sada će se pokrenuti i završiti sve što ste od njega / nje očekivali.

Iza vas su sitne prehlade, nervoza i stres, sada ćete se relaksirati.

JARAC

Neki od vas su u ovom periodu već iskusili promjene na polju novca, a oni koji nisu, dosta stvari je u opticaju da se promijeni. Mogu se pokrenuti neka pitanja vezana za povećanje plate, nova zarada ili pak može doći do negativnih situacija ili ne daj Bože krađe. Zato šta god da radite budite oprezni.

Sva muljanja oko novca sada se mogu činiti dobrim potezom ali će kasnije sve izaći na površinu. Najbolje će proći oni koji su ulagali u dodatno usavršavanje, edukacije, obuke. Sada ćete imati priliku da sav rad unovčite.

Ukoliko imate u planu kupovinu ili prodaju nekretnine, kad Sunce uđe u Ovna stvari će se same odvijati.

Sijate pozitivnom energijom, vrlo lako se može desiti da sretnete novu simpatiju koja može prerasti u nešto više.

Zdravlje vam je odlično. Jedino što biste morali malo više da se odmorite.

VODOLIJA

Dosta fokusa je bilo na finansijama u poslednje vrijeme. Nekima tek slijede plodovi investicija, ulaganja ili će jednostavno imati priliku da unovče svoj rad na adekvatan način.

Neki od vas će početi da koriste nove tehnologije ili da urade nešto novo što još uvijek nema na ovim prostorima. I za to je sjajan period, sjajne nove ideje koje će vam donijeti profit!

Uvijek ste inovativni, a sada podižete svoje sposobnosti i kreativnost na veći nivo. Ukoliko se bavite pisanjem, komunikacijom, prodajom, za vas je ovo takođe sjajan period. Neki će mnogo putovati zbog posla.

Slobodni mogu sresti ljubav svog života, sa kojom će odmah željeti sve. Ukoliko ste u braku a partner je imao zdravstvenih problema, sada će se stanje popraviti.

Ukoliko ste bili neraspoloženi u poslednje vrijeme, sad će se raspoloženje znatno popraviti.

RIBE

Ove nedjelje lagano završavate sve obaveze, sa lakoćom prihvatate nove poslovne izazove i završavate zadatke na vrijeme.

Imate mnogo novih ideja i planova za budući period. Nekima od vas mogu iskrsnuti nove poslovne šanse koje nijesu bile očekivane.

Mnogi od vas se brinu zbog finansija, ali za to nema razloga jer će stvari krenuti da se popravljaju u narednom periodu. Sada sijate i širite pozitivnu energiju.

Poželjećete da se dodatno uljepšate, lijepo našminkate, sredite kosu, uradite neki tretman. Ukoliko ste intuitivno znali da neko nešto skriva od vas sada će sve isplivati na površinu i biće vam sve jasno. Isto važi i ako ste vi nešto skrivali od nekog.

Ukoliko ste nedavno zakoračili u vezu, ta osoba vam jasno može pokazati da sa vama želi zajednički život. Oni koji su već u vezama ili braku mogu sa partnerom konačno raščistiti neke nesuglasice.

Pravo je vrijeme da se vratite vježbanju i teretani, osjećate se odlično i nosi vas pozitivna energija.

 

Horoskop piše Vaš astrolog Antonija +382 67 740 677

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *