Dragi moji, pred vama je horoskop za nedjelju od 29-og januara do 5-og februara, 2024-e godine. Pročitajte horoskop za vaš podznak i znak i kao i uvijek… ono što sa vama rezonuje prihvatite, a ostalo odbacite.

OVAN

Ukoliko čekate neku isplatu koju vam duguju na poslu, ove nedjelje vam mogu isplatiti. Odigrajte nagradnu igru, bilo koju, čak i ako nikad ništa niste dobili…  Imaćete veliku potrebu da sredite kuću ili radni prostor, da raspremite i otarasite se viška stvari. Moguće su dodatne obaveze koje niste očekivali.

Druga polovina nedjelje je kao stvorena za uživanje sa partnerom / partnerkom, kojem / kojoj će smetati društvo i htjeće da budete sami, bilo kod kuće ili negdje vani… Krajem nedjelje, izražene strasti. Slobodni mogu lako upasti u ljubavnu aferu na poslu.

Moguće je da dobijete želju da poboljšate svoje tehnološke vještine kroz neki trening i da kupite novi lap-top ili telefon. Sačekajte sledeću nedjelju za to. Ova nedjelja je povoljna za putovanja svake vrste.

Da li je i vas zakačio virus? Ukoliko nije, izbjegavajte mjesta na kojima je gužva.

BIK

Početkom nedjelje bićete veoma raspoloženi. Kod vas je i dalje karijera u fokusu, a tek se spremaju planete da vam donesu velike promjene na ovom polju. Februar će biti jako važan mjesec za vas. Nekima od vas će se već ukazati prilike za novi posao, unaprjeđenje, rast prodaje, pokretanje sopstvenog biznisa itd. Ukoliko ste u situaciji gdje nije baš sve išlo po planu, sada je vrijeme da stvari krenu da se odvijaju u pravcu u kakvom se željeli. Osoba iz javnosti može vam ponuditi pomoć.

Ova nedjelja je povoljna za potpisivanje svih vrsta ugovora, naročito poslovnih. Možda dobijete želju da otputujete negdje, povoljan je period. Suzdržite se od pretjeranog i impulsivnog trošenja krajem nedjelje.

Slobodni se mogu zaljubiti i osjećati se jako romantično ovih dana, dok oni koji su u vezama uživaju u strastvenim momentima.

BLIZANCI

Bićete vrijedni i završićete dosta posla. Da li ste planirali neku transformaciju svog posla, naročito ako se bavite privatnim biznisom? Sve one ideje koje ste „kuvali“ unazad ko zna koliko sada moraju krenuti da se realizuju. Neki će promijeniti sve iz korijena, svjesni rizika u potpunosti. Ali rizik će se isplatiti. Poslovi vezani za inostranstvo ili inostrane klijente treba da zažive u potpunosti. Ukoliko niste ni razmišljali o proširenju ili promjeni posla, možda ćete sada početi. Krajem nedjelje čuvajte se neke drame na poslu, neka tajna može da ispliva i da napravi pometnju… izbjegnite konflikte, samo smireno.

Možete očekivati neki priliv novca ove nedjelje.

Sa partnerom / partnerkom ste u harmoniji emocija i strasti. Slobodni se mogu zaljubiti u osobu koja ima umjetničke sklonosti ili je zauzeta. To izbjegnite.

Pazite na koljena i zglobove.

RAK

Početak nedjelje povoljan je za sve vrste razgovora, poslovnih sastanaka, kao i za kraća putovanja. Ukoliko imate u planu da konkurišete za novi posao, učinite to bez previše razmišljanja. Ukoliko imate neki veoma važan razgovor početkom nedjelje, očekujte pozitivan ishod. Možda se angažujete da završite neka dokumenta, papire koji vam nedostaju za nešto što planirate u vezi doma i porodice… budite ažurni i uporni i očekujte pozitivan ishod.

Moguć je manji dobitak, neće to biti ništa veliko ali će vam dobro doći.

Petak i subota su jako povoljni za ljubav. Poći ćete na sastanak ili ćete donijeti neku važnu odluku koja se tiče ljubavnog partnera.

Prijaće vam rad sa djecom, učenje sa njima i zabava.

LAV

Imate jako puno posla i obaveza ove nedjelje. Želite da završite sve u što kraćem roku i sve vam ide od ruke. Pojedini lavovi će dobiti glas o povećanju plate, a neki čak i o unaprjeđenju. Ukoliko imate sastanak sa nekom važnom i moćnom osobom, ona vam može pomoći da napravite korak dalje u poslu i karijeri. Ne ustručavajte se da iznesete svoje sjajne rezultate i da zatražite podršku. Sjajan je period za novi posao u državnoj upravi.

Neki će se iznervirati jer će im crći neki uređaj u kući… sjetite se, sve što se novcem može kupiti nije skupo.

Slobodni mogu sresti ljubav na prvi pogled, možda na nekom rođendanu ili skupu ili će otići na emotivni sastanak sa simpatijom. Nekima će se udvarati kolega / koleginica, a njihove namjere mogu veoma brzo postati ozbiljne. Zauzeti će uživati u ljubavi sa partnerima.

Preporučujem vam malo više odmora.

DJEVICA

Ove sedmice bićete emotivniji nego inače. Neki od vas će mnogo pažnje posvetiti fizičkom izgledu i raditi na uljepšavaju. Neke djevice se lako mogu nesvjesno zaljubiti, a da to nisu ni planirale. Ovo je jako lijepa prilika za slobodne. Pravi je trenutak za usamljene djevice da učine prvi korak i jave se simpatiji i pozovu je na sastanak.

U srijedu i četvrtak može vam stići neki novac ili lijepa vijest o bonusu, neko lijepo iznenađenje, povećanje plate. Oni koji čekaju neku pozajmicu ili odobrenje kredita, vjerovatno će čuti pozitivan odgovor.

Petak i subota su jako povoljni za kraća putovanja, sastanke i dogovore svake vrste. Oni koji čekaju neki glas iz inostranstva ili od inostranog poslovnog partnera, mogu da očekuju pozitivan dogovor ili odgovor.

Završavate kućne obaveze krajem nedjelje, a nekima dolaze iznenadni gosti sa puta.

Dobro će vam doći malo više fizičke aktivnosti.

PROČITAJ: Mesečni horoskop za februar 2024!

VAGA

U ponedjeljak i utorak nećete toliko biti raspoloženi za posao, željećete samo da maštate o budućim planovima. Kao da ste malo izgubili samopouzdanje i motivaciju, ali nemojte. Ova godina je godina sjajnih prilika za vas.

Sredinom nedjelje raspoloženje vam se popravlja, čekate da vam se javi neka osoba, možda za neki sastanak i susret i ona će vam uljepšati dan. Zračite ljepotom i neodoljivim šarmom. Period je povoljan za dogovore sa porodicom, neko će konačno imati razumijevanja za vas.

Kraj nedjelje donosi vam dobitak, možda neki bonus ili povećanje plate, nešto što niste očekivali će vas jako obradovati. Sve važne poslovne sastanke ostavite za petak, tada ćete postići največi uspjeh.

Odmorite se, družite se, možda vam dođe draga osoba u posjetu.

Slobodne vage ulaze u period kada neće moći da odbiju početak neke veze koja zaista ima potencijal da bude dugoročna.

ŠKORPIJA

Nedjelja je povoljna za započinjenje svake vrste projekata i realizaciju poslovne ideje. Plijenite energijom i završavate sve poslove i obaveze sa lakoćom. Ukoliko se neki od vas suoče sa problemom u porodici, nemojte dramiti ni pasti u depresiju, sve je lako rješivo i nije toliko ozbiljno koliko se čini na prvu.

Neki od vas će se seliti u novi stan ili kuću, promjena će vam dobro doći, sa njom će se pokrenuti i mnoge druge promjene.

Krajem nedjelje raspoloženje je sjajno, možete poći na kraći put. Može vas obradovati neka pozitivna vijest iz inostranstva, naročito ako se radi o dobitku, novcu ili pomoći koju od nekog očekujete.

Bavite se hobijem ili nađite novi hobi, jako će vam prijati. Nedjelja je povoljna za ljubavne sastanke i romansu.

STRIJELAC

Ukoliko prodajete nekretninu ili kupujete nekretninu, ove nedjelje sve uspješno završavate i potpisujete ugovor. Krećete u realizaciju planova za povećanje prihoda jer osjećate da imate kapacitete za to. Neki od vas imaju priliku za dodatni ili honorarni posao i lijepu zaradu od toga. Poslovni razgovor će se realizovati pozitivno, samo budite samouvjereni, uporni i hrabri. Ko ima bolje pregovaračke sposobnosti od vas? Niko!

Možda idete na kraći put koji ste odlagali zbog posla, možda na neko slavlje ili proslavu, posjetu rođacima. Ukoliko očekujete pozajmicu ili kredit, dobićete pozitivan odgovor.

Krajem nedjelje bićete jako emotivni, ali prijaće vam društvo. Za ljubav je povoljna srijeda, četvrtak i nedjelja.

Pazite šta jedete da vas ne zaboli želudac.

JARAC

Završite nešto o čemu več duže vremena razmišljate, što vam je najviše potrebno i šta stvarno želite da završite. Ponedjeljak i utorak su povoljni za poslovna putovanja, kontakte sa inostranstvom, strancima, pogotovo ako radite i planirate da putujete. Ukoliko očekujete neki posao u vezi javnosti možete biti pozvani na razgovor ili ćete dobiti nešto pismeno povoljno iz inostranstva što će vas obradovati. Ukoliko se bavite pravima, veoma je povoljan period za vaš posao. Pojedini jarčevi već duže vremena razmišljaju o privatnom ili porodičnom biznisu. Riješite neke pravne zavrzlame i krenite u realizaciju.

Krajem nedjelje puno ćete se kretati, bićete u društvu. Možda razgovarate sa prijateljima o poslu i u vezi ulaganja, očekujte od njih poslovni savjet ili pomoć koja vam mnogo znači.

Moguć je poziv od strane drage osobe ili simpatije, izađite na sastanak biće vam ijepo. Nedjelja je jako povoljna za ljubav. Krajem nedjelje, očekuje vas neki lijep događaj.

Opustite se uz neki hobi. Neka razloga da se opterećujete teškim mislima. Moguća je prehlada i problemi sa disajnim putevima.

VODOLIJA

Za vas će biti dosta aktivna i naporna nedjelja. Imaćete osjećaj da sve ide na mišiće. Nešto što želite da promijenite trenutno nije moguće, molim vas strpite se. Možda dobijete poklon od nekog iz familije ili će vam starija osoba pružiti novčanu pomoć koja će vas obradovati.

Sredina nedjelje je povoljna za svaku vrstu puteva. Ukoliko radite sa strancima očekujte neku pohvalu ili promjenu u najavi koja će biti povoljna za vas. Kolege mogu biti nesavjesne ili pomalo ljubomorne. Možda nisu nešto odradili pa će krivicu pokušati da svale na vas.

Krajem nedjelje možda pođete na neko veselje ili proslavu. Bićete okruženi prijateljima što će vas opustiti. Napunićete baterije.

Za ljubav je povoljna srijeda, četvrtak i nedjelja.

Nemojte puno popiti na tim proslavama.

RIBE

Ova nedjelja je jako povoljna za vas, planete su vam veoma naklonjene. Nešto što odavno želite i na čemu radite, konačno se može privesti kraju. Sada je prilika da nešto uradite za sebe što ranije niste uspijevali.

Srijeda i četvrtak su povoljni za neki prihod, platu ili čak i neki bonus koje će vas obradovati. Ako očekujete neki dodatni novac, kredit, čućete nešto pozitivno vezano za to.

Kraj nedjelje je jako povoljan za putovanja. Ukoliko čekate odgovor iz inostranstva, vijesti će biti povoljne. Ove nedjelje možete raditi prekovremeno, naravno sve će vam biti plaćeno.

Slobodne ribe iznenada mogu shvatiti da su zaljubljene u prijatelja / prijateljicu i osjetiće odjednom snagu tih emocija. Ta veza može biti jako lijepa.

Ukoliko vas bole leđa povedite računa o kičmi.

 

Horoskop piše vaš astrolog Antonija +382 67 740 677

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *