Dragi moji, pred vama je horoskop za nedjelju od 19-og do 26-og februara. Pročitajte obavezno predikcije za znak i podzna. Uživajte još malo u mjesecu ljubavi jer je pred nama je nedjelja prepuna emocija i strasti.

Vaša Antonija

OVAN

Početkom nedjelje željećete da provodite što više vremena u kući ili gdje god se osjećate kao kod kuće, sa porodicom. Mnogi će se baviti porodičnim pitanjima. Nekima od vas može se ostvariti neka velika želja koja je vezana za porodicu ili za nekretninu. Nešto što ste dugo čekali može se pozitivno razriješiti. Ukoliko prodajete nekretninu ili tražite da kupite idealan prostor u kojem ćete živjeti, ove nedjelje sve se može realizovati.

Ako radite u kolektivu moguće su neke iznenadne promjene, reorganizacija rada ili pokretanje novih projekata.

Od sredine nedjelje raspoloženje se mijenja pa ćete poželjeti da izađete u restoran, bioskop, pozoršte i da uživate. Možete ići na neku proslavu ili ljubavni sastanak na kojem će biti oduševljeni simpatijom u svakom pogledu.

Krajem nedjelje, period je povoljan za ljubav, flert, strast i jake emocije. Za vikend slijedi čišćenje kuće ili sređivanje radnog prostora.

Pripazite na znake tijela, moguće su zdravstvene tegobe koje do sad niste iskusili.

BIK

Početak nedjelje je povoljan za kraći put ili produženi vikend sa porodicom. Putovanje će vam izuzetno prijati, pa ukoliko ste u mogućnosti i imate priliku iskoristite je. Neki od vas baš sada kupuju ili prodaju nekretninu i biće zadovoljni realizovanom trgovinom.

Kod mnogih Bikova u ovom periodu neminovne su promjene na poslovnom polju. Nastavlja se period novih šansi i mogućnosti. Za mnoge će se otvoriti neka vrata za koja su mislili da se nikada neće otvoriti.

Možda ćete shvatiti da je drug / drugarica zaljubljen u vas i da vas gleda drugačijim pogledom, a nemojte se iznenaditi ukoliko i vi shvatite da osjećate isto. Nedjelja je idealna za ljubav, strast, sastanke sa novom osobom.

Neki od vas treba da se ozbiljnije posvete pretragama kod ljekara i da povedu računa o zdravlju. Malo više odmora i poradite na jačanju imuniteta.

BLIZANCI

Početak nedjelje vam donosi priliv novca, a nekima neku lijepu vijest vezanu za dom i porodicu. Ukoliko izdajete nekretninu sada imate dosta zarade od toga, a ukoliko razmišljate da se time bavite sada je dobar period.

Možete donijeti odluku o pokretanju privatnog ili porodičnog biznisa, na početku neće biti lako ali kako vrijeme prolazi shvatićete da je to bio pravi potez za vas. Neki pak moraju da transformišu način rada zbog nekih izmjena u zakonu.

Jako je dobra nedjelja za kontakte sa inostranstvom ili uspostavljanje saradnje koju ste dugo željeli. Ukoliko radite za inostranu firmu možete dobiti neki bonus ili pohvalu. Moguće rješavanje pitanja u vezi sa zakonom, ali ne brinite jer će se sve dobro završiti.

Nedjelja je dobra za ljubav i strast. Nekima nova ljubav kojoj se uopšte nisu nadali. Neki će imati priliku da uđu u tajnu vezu pa im savjetujem da to izbjegnu.

Pripazite na nervozu, nervozni ste zbog posla i zbog para, pa su moguće i epizode hipohondrije. Više se odmarajte.

RAK

Početkom nedjelje bićete jako osjetljivi, bavite se pitanjima vezanim za porodicu ili rješavate neki problem u kući. Možete iskoristiti iznenadnu priliku i kupiti nekretninu o kojoj su maštali, uz pomoo prijatelja ili uticajne osobe.

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom i čekate neki odgovor dobićete pozitivnu vijest  ili pohvalu za odrađeni posao.

Sredinom nedjelje dolazi vam novac, dodatni prihod ili nova poslovna ponuda kojoj se niste nadali.

Ove nedjelje možete imati problema u saobraćaju. Kupovinu auta ostavite za sledeću nedjelju i odložite sve popravke na automobilu, ukoliko možete.

Može vam u goste doći draga osoba koju jako volite. Slobodni i skloni avanturama imaju jako dobre šanse da upoznaju novu osobu.

Pazite se od prehlade, promjene vremena vam ne odgovaraju i zato vas boli glava.

LAV

Slijedi vam veći priliv novca ove nedjelje. Ukoliko ste čekali na neku isplatu niste se nadali da će do toga uopšte doći. Neki mogu dobiti glas o nasljedstvu. Ove nedjelje izbjegavajte da pozajmljujete i dajete novac.

Mnogi od vas će rješavati neka pravna pitanja i baviti se papirologijom i ne bi trebalo da bude nikakvih smetnji u tom procesu. Može vam se ukazati prilika za novo poslovno partnerstvo, ukoliko se pregovori dešavaju krajem nedjelje pažljivo iskomunicirajte sve detalje jer su moguće nejasnoće u komunikaciji.

Čitajte sitna slova i odložite potpisivanje ugovora za naredni period. Starija osoba vam može praviti problem.

Sa partnerom velika strast, a za one koji su slobodni pravo je vrijeme da se aktiviraju i da pozovu simpatiju na sastanak.

Mnogi od vas su neraspoloženi i jako opterećeni mislima pa su moguće i nesanice. Relaksirajte se, ugodite sebi.

DJEVICA

Ove nedjelje naglašena je kuća partnerstava, emotivnih ali i poslovnih. Možete staviti tačku na neke odnose i neće zažaliti zbog toga jer su se odavno pripremali na to. Neki će otkriti tajnu vezanu za partnera pa im to može poremetiti odnose, ali dobro provjerite izvore informacija jer je moguće da su one lažne. Mogući su problemi u komunikaciji sa kolegama ili sa šefom. Upućuje vam se neka kritika, ali to vas neće poremetiti.

Nekima je moguć priliv novca kojem se nisu nadali i to od hobija ili preko djece. Neki mogu dobiti pozitivan glas ukoliko rješavaju pravna pitanja.

Neki će ući u tajnu vezu ili u vezu gdje je prisutna velika razlika u godinama. Neko vas tajno posmatra i mašta o vama. Izađite sa prijateljima.

Mnogo se nervirate zbog posla ali i zato jer ste pretrpani svakodnevnim obavezama koje vam teško padaju. Morate se relaksirati, na ivici ste da doživite „burnout“.

KLIKNI I PROČITAJ: Uticaj Venere u Vodoliji! 

VAGA

Kod vas su još uvijek jako aktuelna pitanja doma i porodice. Vršite neke promjene u kući ili ih planirate. Želite da se preselite ili da proširite dom u kojem živite i na dobrom ste putu da ostvarite sve što ste zamislili.

Neki od vas će doći u situaciju da se bore za svoja prava i da branite svoj trud jer ćete se osjetiti na neki način ugroženim na radnom mjestu. Moguć je pritisak koji vam se nameće na poslu, od strane kolega i saradnika zbog čega se možete osjetiti bespomoćno.

Ovo je period skandala, tajni i zavjera. Morate ostati staloženi i mudri, naročito ako imate razgovor sa pretpostavljenima ili sa nekim ko odlučuje o vašoj poziciji.

Ukoliko se bavite nekretninama ili imate porodični biznis slijedi vam dobra zarada od toga. Period je povoljan za nove klijente, stranke, mušterije…

Ljubavni život je turbulentan, moguće su iznenadne veze ali i raskidi. Nekima od vas će se udvarati kolega / koleginica i mogu lako ući u avanturu.

Krajem nedjelje ćete se oraspoložiti. Bavite se sportom, prošetajte sa djecom i izađite sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Ove nedjelje bićete jako raspoloženi i zadovoljni. Šta god da radite radićete kroz zabavu i nećete osjećati umor iako će neke od vas šefovi zatrpati novim zadacima i obavezama.

Ukoliko ste nedavno donijeli odluku o pokretanju privatnog ili porodičnog biznisa sada ćete biti okupirani tim i dobićete prve plodove rada.

Neki od vas koji planiraju preseljenje u inostranstvo sada mogu imati poteškoće sa dobijanjem vize i završavanjem papirologije. Ukoliko možete sve vezano za to odložite za sam kraj nedjelje i za sledeću nedjelju.

Novam vam dolazi od ilii preko partnera.

Ljubavni život je jako maglovit, ne znate na čemu ste, sumnjate u neke tajne ili u prevare. Često je situacija u našoj glavi hiljadu puta gora nego što zaista jeste u stvarnosti. Imajte to na umu.

Mnogi od vas donose oluku da vježbaju i vraćaju se teretani ili nekom sportu i to je nešto najbolje što možete da učinite za sebe u ovom trenutku.

STRIJELAC

Ove nedjelje pripazite na nesporazume u komunikaciji, provjerite informacije koje vam dolaze, naročito ako se tiču partnera, bilo poslovnog ili emotivnog.

Možete čekati na neku isplatu. Proces se nekako odužio ili niste završili posao do kraja i fali vam jedan korak koji ste previdjeli ili jednostavno zaboravili da proces upotpunite. Provjerite gdje je zakočilo i završite najsitnije i na izgled nebitne zadatke, kako biste brže dobili novac.

Neki od vas dobijaju neočekivanu šansu za novi posao, a ukoliko se bavite kupoprodajom nekretnina, jako je dobar period.

Ukoliko putujete u inostranstvo zbog posla, proćićete bolje od očekivanog. A ako se bavite porodičnim biznisom, moguće je da dođe do izmjena u poslovanju zbog nekih pravnih pitanja ili novih zakonskih regulativa.

Period je jako povoljan za upoznavanje nove ljubavi koja može biti iz drugog grada ili ćete je upoznati na kraćem putovanju. Ove nedjelje su naglašene strasti i požuda.

Lijeni ste i samo biste uživali u odmoru i hrani, ali postoji velika šansa da se pokrenete i ukoliko već niste ozbiljno se posvetite vježbanju.

JARAC

Ove nedjelje možete očekivati neki novac, možda povećanje plate ili dodatni bonus. Period je povoljan za kraća putovanja, kupovinu i prodaju automobila, ukoliko ste to planirali. Ove ndjelje budite oprezniji u saobraćaju i komunikaciji.

Ukoliko potpisujete ugovore bilo koje vrste, ovih dana dobro provjerite sve informacije, čitajte sitna slova na kraju dokumenta i više puta sve pročitajte jer je moguće da se potkrade greška ili da se nešto bitno sakrije od vas.

Oni koji planiraju odlazak u inostranstvo mogu imati poteškoća oko papira, pa će donijeti odluku da odustanu ili pak da odlože tu ideju na neko vrijeme, ali sve zavisi od individualne natalne karte.

Neki od vas mogu da upoznaju novu osobu preko društvenih mreža ili ta osoba nije iz vašeg grada i to može prerasti u veoma lijepu ljubavnu romansu.

Pazite da se ne prehladite. Zvijezde savetuju da poradite na jačanju imuniteta.

VODOLIJA

Ove nedjelje možete dobiti novac koji niste očekivali. Možda vam se vrati neki dug ili dobijete pozajmicu koju ste tražili.

Dobijajate šansu za novi posao koji će biti jako dobro plaćen. Imate priliku u da uđete u veliki kolektiv, pa budite spremni na period prilagođavanja jer niste navikli na timski rad.

Neki od vas koji se bave poslom koji je vezan za društvene mreže, internet i savremene komunikacije imaju šansu za proširenje posla i privlačenje novih klijenata.

Na pomolu su nove, revolucionarne ideje koje će biti nove na ovim prostorima i vi ste prvi koji će iskoristiti svoju šansu.

Neki će imati šansu da obnove romansu sa starom ljubavi. Razmislite dobro da li je to pametan potez. Početkom nedjelje pršti strast.

Zdravlje vam je odlično.

RIBE

Ove nedjelje Sunce ulazi u vaš znak i donosi nalet pozitivne energije. Povoljan je period za zabavu, izlaske u bioskop ili pozorište, umjetnost, hobije, sport. Vi sada veoma zračite pozitivnom energijom, gdje god se nalazili i šta god radili.

Komunikacija je pojačana kao i vaša oštroumnost. Ukoliko ste aplicirali za novo radno mjesto imaćete sreće, neka uticajna osoba vas može pohvaliti i dati odlične preporuke za vas.

Neki od vas dobijaju novac na koji su duže čekali, dok će neki od vas ući u pravni spor oko novca. Imaćete priliku za napredovanje, unaprjeđenje ili nagradu. Neki od vas će se seliti u novu kuću ili stan ili kupiti nekretninu. Period je jako povoljan za to.

Partner može biti tajanstven i sakriti tajnu od vas. Može vam se udvarati zauzeta osoba a ovo je period pojačanih strasti pa pripazite. Ukoliko izlazite na sastanak sa  novom simpatijom, biće mnogo bolje od očekivanog.

Osjetljiviji ste i emotivniji nego inače. Ukoliko imate priliku za nekim humanitarnim radom to će vam jako pomoći u postizanju unutrašnjeg mira.

Želim vam srećan rođendan drage moje Ribe!

Horoskop piše Vaš astrolog Antonija +382 67 740 677

PREPORUKA (klikni ovde) : Neverovatna astrološka priča koja će vas ostaviti bez teksta!

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *