Dragi moji, pred vama je nedjeljni horoskop za period od 12 – og do 19 – og februara. Obilježiće je moćna konjunkcija Marsa i Plutona u Vodoliji, kao i ulazak Venere u Vodoliju, kada ćemo imati stelijum planeta u Vodoliji. Jako moćna energija i nepredvidiva nedjelja je pred nama, a kako će se to odraziti na vaš podznak – znak, pročitajte u nastavku:

OVAN

Mnogi od vas su već prošle nedjelje osjetili sta im donosi aplikacioni aspekt između vašeg vladara Marsa i Plutona. Krajem nedjelje i Venera, koja takođe već gradi aplikacioni aspekt sa Plutonom će ući u Vodoliju. Radi se o periodu raznih promjena, a oni koji nisu još uvijek osjetiće ove nedjelje.

Možete jasno naslutiti šta će se dešavati u narednom periodu od 20 godina. Mnogi od vas će se nažalost naći u situaciji razočarenja, ali ovo je i aspekt pružanja otpora na potpuno novi i bolji način prema onima koji su kočili vaš napredak i učinili vam nepravdu neke vrste, a zavisite od njih.

Neki od vas će raskrstiti sa finansijskim dugovanjima, neki pak sa emotivnim… Ukoliko vas izazov prodrma na polju prijateljstva ili saradnika i tu se razočarate, znajte da nakon toga slijedi olakšanje. Znajte da smo u periodu gdje je nemoguće moguće, dosta planeta je u znaku Vodolije u polju vaših dugoročnih planova, nemojte se iznenaditi ako preko noći donesete odluku da sve promijenite iz korijena.

Neki parovi okreću potpuno novi list i kreću od nule, a neki će shvatiti da ipak nisu jedno za drugo. Slobodnima se ove nedjelje iznenada može pojaviti osoba koja će im se veoma dopasti, pa će se ovnovski odmah jako i snažno zaljubiti.

Neki od vas su se dosta svađali ovih dana, osjećali veliki nemir i nervozu pa sada učinite nešto lijepo za sebe i relaksirajte se. Za dan zaljubljenih će prštati romantika i strast.

BIK

Nekima od vas će se promijeniti ugovor, nekima se mijenja poslodavac a neki kreću u potpuno novom pravcu karijere. Promjene u svim vrstama partnerstava i potpisanim ugovorima su vrlo izvjesne. Obratite pažnju na to šta potpisujete u ovom periodu jer vam se nešto može predstaviti mnogo ljepše nego što zaista jeste.

Mnogi od vas u suštini ne žele nikakve promjene, ali… Ukoliko osjetite da vam neko napada integritet i poziciju, sada ćete znati na koji način da se odbranite.

Neki će imati priliku da uđu u neobaveznu vezu, dok nekima neće biti do ljubavi uopšte. Ipak, znajte da je sada moguće osjetiti najljepši ljubavni zanos, možda baš sa osobom sa kojom ne očekujete, tako da izađite na tu neobaveznu kafu.

Zbog jako moćne energije koju će kreirati konjunkcija Marsa i Plutona u Vodoliji, čuvajte se nezgoda i povreda. Oprez i u saobraćaju.

Prisutna je velika nervoza ovih dana, morate naći način da se relaksirate.

BLIZANCI

Ove nedjelje vas neće pogađati mišljenje okoline, nećete se lako iznervirati jer imate svoj cilj i vrijedno radite na njegovom ostvarenju. Zanimaće vas samo ono što je dobro i ono što tek dolazi a prošlost vas više uopšte ne zanima.

Stelijum planeta u Vodoliji ove nedjelje radi u vašu korist pa čak i susret Marsa i Plutona u vašem devetom polju. Neki će dobiti priznanje, pohvalu i podršku od nekog od koga to uopšte nisu očekivali ili na način na koji nisu očekivali. To će vam zaista unaprijediti motivaciju. Nekima značajan novčani dobitak u drugoj polovini nedjelje.

Neki od vas će raščistiti ljubavne odnose, a neki će prevazići iracionalne strahove iz prethodnih iskustava i shvatiti da sadašnji odnos nije ponavljanje obrazaca iz prošlosti. Slobodnima se može udvarati osoba iz inostranstva.

Nađite vremena da provedete vrijeme sa partnerom ili mu / joj ponudite pomoć u poslu. Neki će imati priliku da pođu na mjesto na kojem se osjećaju lijepo i prijatno.

RAK

Vama se u ovom periodu rasterećuje polje partnerskih odnosa, u smislu da se ne morate više toliko baviti onom drugom stranom, šta će ona da kaže i koji su njeni prohtjevi. Konačno više mislite na sebe i okrećete se svojim potrebama.

Ove nedjelje neki od vas dobijaju priliku za profitabilan ugovor ili dogovor. Sve što potpišete ove nedjelje biće pravno i ugovorno osigurano tako da ne morate brinuti. 13-og februara imamo egzaktnu konjunkciju Marsa i Plutona a 17-og februara između Venere i Plutona koji će biti aktuelni cijele nedjlje, pa neki mogu očekivati ozbiljne i iznenadne promjene na poslovnom planu.

U partnerskim odnosima doći će do situacije ili – ili. Ili ostajete zajedno i ostavljate težak period iza sebe i okrećete novi list ili se rastajete. Oni koji su nedavno ušli u partnerski odnos shvatiće da žele ozbiljno sa tom osobom jer će se zbližiti na novom, posebnom nivou.

Neki od vas će saznati da će naslijediti nekretninu. Dosta ste nervozni, opsjednuti nekim mračnim mislima, pođite u šetnju i razbistrite glavu.

Budite oprezni oko 14 – og februara jer su moguće nezgode, povrede i opasne situacije.

LAV

Lavovi će ove nedjelje samo željeti da se provedu, odu u bioskop i kupe sebi nešto lijepo i skupo. Kada su ljubavne relacije u pitanju, dolazi do promjene planova. To vas može poremetiti jer ste imali sasvim druge ideje i zamisli.

Oko 17-og februara ćete znati na čemu ste, koje su to odluke koje se tiču samog partnera i da li oboje idete u istom smjeru. Za one koji su sami, ovonedjeljna postavka planeta donosi vam novu osobu u život.

Za one koji su u vezi, pertner ili partnerka razmišljaju o odlasku u inostranstvo. Za one koji žele promjenu posla, ova nedjelja može donijeti i nove poslodavce ili klijente. Neki Lavovi koji imaju kontakt sa inostranstvom mogu dobiti ponudu o kojoj treba ozbiljno da razmisle jer je jako dobra za njih.

Vi koji ste na položaju ili imate dobro plaćen posao moguće su kritike od strane šefova koje mogu uzrokovati vaše neraspoloženje i burne reakcije. Ostanite smireni i pribrani.

Idealna je nedjelja da se socijalizujete kad god imate vremena za to. Moguć je novac, dobra zarada ukoliko ste radili neki posao ili pomoć od povjerljivog prijatelja. Nekima će se pružiti  prilika za poslovni put.

DJEVICA

Mnoge Djevice se ove nedjelje oslobađaju sitnih ili čak krupnijih dugovanja. Jedino na šta treba da obratite pažnju je da ne napravite nova ili barem da ne budu dugovanja sa kratkim rokom dospjeća, naročito ako se radi o poslovnim zajmovima.

Inače, do kraja ove godine, novac vam može odlaziti brže nego što ćete moći da zaradite. U utorak ili srijedu stiže vam manji novac ili glas o potencijalnom nasljedstvu.

U ponedjeljak možda čujete neku tajnu u vezi posla od strane starije osobe. Ukoliko potpisujete neki ugovor, bilo u biznisu ili privatan, sačekajte sledeću nedjelju ukoliko ste u mogućnosti. Neke Djevice će  donijeti odluke da promijene način ishrane ili životne navike koje su štetne po zdravlje, odličan je period za to.

Strast će biti na višem nivou pa može doći do nekog sastanka koji priželjkujete.

PROČITAJ PRIČU: Na tragu Da Vinčijevog koda! Astro analiza!

VAGA

One Vage koje imaju djecu imaće dosta novih obaveza oko njih na svim stranama. Da li ćete mijenjati školu ili obdanište ili pak vodite djecu na nove aktivnosti. Oni koji nemaju partnera radiće na tome da ga nađu, molim vas izađite u provod oko 17- og, ne slutite kakav izbor vam se nudi.

Neki će shvatiti da postoji neko iz bliskog okruženja koga uopšte nisu uzimali u obzir a da je to ustvari idealna osoba za njih.

Oni koji su zaposleni konačno uspijevaju da nađu zajednički jezik sa saradnicima i da naprave kompromis koji se činio nemogućim. Oni koji nemaju posao mogu dobiti ideju za privatni biznis koju će odjednom odlučiti da sprovedu u djelo.

Moguć posao u  javnosti. Ukoliko je ponuda vezana za inostranstvo a dobili ste je preko prijatelja ili rođaka, razmislite ozbiljno jer je jako povoljna za vas.

Možda vas iznenadi neki dobitak na koji ste skroz zaboravili. To će vam jako popraviti raspoloženje.

Čuvajte se od nezgoda u kući, noža, vatre itd.

ŠKORPIJA

Za vas je februar možda i najznačajniji mjesec u ovoj godini, a naročito je važna ova nedjelja. Sve što budete željeli da uradite biće po vašem i baš kako ste vi zamislili. Nekima slijede ozbiljne promjene u porodici i kući. Možda ćete se preseliti, prodati ili kupiti kuću ili stan. Ali, budite oprezni oko 14-og februara, provjeravajte da li ste isključili aparate iz stuje, pazite se od nekih nezgoda, budite oprezniji u kuhinji.

Nekima su moguće ozbiljne svađe sa članovima porodice. Naročito ukoliko otkrijete da su vas ogovarali partnerovi članovi porodice. Sada kada znate da su moguće tenzije i nesuglasice pokušajte da ostanete smireni i da prećutite nešto što inače ne biste.

Period je povoljan za samostalni rad i nove projekte, konstruktivne razgovore i poslovne sastanke. Moguć i novi dodatni posao. Ukoliko čekate rješenje nekog pravnog pitanja sada možete dobiti povoljan odgovor. Krajem nedjelje možete dobiti novac i to sa dvije strane.

Što se tiče ljubavnog života, pravo je vrijeme da uživate u romantičnim trenutcima, ljubavi i ljepoti i da se zaljubite, ako već niste.

STRIJELAC

U toku ove nedjelje bićete okupirani temama vezanim za novac, koji vi dugujete nekome ili koji neko dugije vama. Krajem nedjelje ćete uspjeti da riješite problem i nađete rješenje za datu situaciju. Briljirate u svemu što je vezano za retoriku, pisanje, vaše znanje i vještine.

S obzirom na verbalnu dominaciju u ovom periodu, obratite pažnju da ne budete previse oštri prema nekome za koga smatrate da je na nižem intelektualnom nivou od vašeg. Lako će vas nečija glupost isprovocirati.

Obratite pažnju na transakcije, izbjegavajte online plaćanja i koristite keš kada god možete. Ukoliko primate uplate u inostranoj valuti sada su mogući veliki gubitci, pa pokušajte ta se zaštitite na neki način. Nedjelja je povoljna za uljepšavanje doma, kupite neku lijepu stvar ili dekoraciju koja će vas razveseliti.

Neki od vas sada mogu naučiti da voze auto. Slobodne posmatra simpatija iz komšiluka, a to je baš ta osoba koja se i vama dopada. Moguće je da ćete konačno izaći na sastanak.

Takođe, savjetujem da obratite pažnju na nezgode i opasnosti od opekotina, posjekotina, oprez u saobraćaju.

JARAC

Ove nedjelje, fokus je na vašem polju novca. I dalje razmišljate kako da poboljšate zaradu, šta da smislite da povećate prihode i mnogima od vas to polazi za rukom. Ukoliko shvatite da je rješenje u uvođenju novih tehnologija ili u proširenju na online poslovanje, znajte da je to dobar pravac. Neka transformacija će se neminovno dogoditi.

Nekima od vas će se ponuditi manji iznos zarade ili drugačiji uslovi poslovanja od očekivanih i to vam nikako neće odgovarati. Potrebno je da ne budete impulsivni već mudri i da se nađete na pola puta sa drugom stranom.

Budite oprezni oko 14 – og februara, jer su moguće nezgode i povrede. Što se tiče ljubavnih relacija ove nedjelje postoji potreba za dominacijom. Trrebalo bi  da pripazite da ne budete preagresivni i isključivi, već da nađete način kako da dođete do zajedničkog najboljeg rješenja.

Neki od vas će odjednom spoznati da ne osjećaju baš ništa prema osobi sa kojom su u emotivnom odnosu, dok će neki shvatiti da su se baš zaljubili.

Pripazite malo bolje na zdravlje, ne zanemarujte signale svog tijela i pođite na pregled ukoliko vam intuicija govori da nešto nije kako treba.

VODOLIJA

Ove nedjelje radite dosta stvari istovremeno i razmišljate o stotinu stvari istovremeno. Znam da je lakše reći nego uraditi ali pokušajte da malo usporite. Tranzit Marsa kroz prvo polje donosi nervozu i potrebu za dešavanjima, preuzimanje inicijative.

Mars u prvom polju ne voli da čeka na druge. Ali, dobra stvar je što će Vodolijama u ovom periodu biti sve kako su zamislile jer će imati snažan boost energije. Molim vas samo da u djeliću sekunde ne donosite drastične životne odluke, već da malo razmislite o posljedicama te odluke.

Ukoliko želite promjene u partnerskom odnosu bolje je da to kažete partneru, jer umjesto da smatrate da ćete time izazvati katastrofu, možda baš i druga strana želi te iste promjene. Nekima je moguć impulsivan prekid veze a nekima prelazak iz jedne veze u drugu. S

lobodnima se preko noći može promijeniti situacija i da se jako brzo odvija neki odnos. Mnogi od vas će doći u situaciju da se raspravljaju sa članovima porodice, mogući su konflikti i odmjeravanje snaga pa imajte strpljenja.

Čuvajte se od nezgoda, moguće su iznenadne opasne situacije i povrede.

RIBE

Konjunkcija Marsa i Plutona u Vodoliji u vašem 12 – om polju ove nedjelje može donijeti veliku količinu energije koja može naginjati ka destruktivnoj. Ukoliko se borite sa zavisnošću bilo koje vrste koja vam uzima svu životnu energiju, sada je vrijeme da poradite na problemu i krenete u izlječenje.

Umjesto dosadašnjih razočarenja na koja ste navikli, možete iskusiti promjenu percepcije životne filozofije ili promijeniti pristup nečemu što je bitno za vas, možete osjetiti da se stari način života završava a počinje novi, bolji.

Oni koji su u skladnoj vezi ili braku kreću se ka još boljim odnosima, a oni koji su u procesu razvoda potpisuju papire i osjetiće se čudno oslobođeno. Slobodni se mogu zaljubiti kao nikada do sad.

Nekima od vas predstoji rasplet oko nasljedstva ili će vam neko vratiti novac koji vam duguje.

Zbog jakog naboja energije i aspekata koji ove nedjelje donose mogućnosti da se nađete u opasnim situacijama, sklonosti ka nezgodama i nesrećama, pokušajte da boravite u prirodi što više.

 

Horoskop piše Vaš astrolog Antonija iz Crne Gore +382 67 740 677

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *