KAKO DELUJE MESEC U VODOLIJI?

Sad je vreme da okrenete novi list u svom životu a posebno će biti inspirisani oni koji su sa u prethodnom periodu trudili da nešto promene ali bez uspeha. Kažu, ako hoćeš nešto da promeniš, onda radi nešto što nisi radio. I ovaj savet može da se primeni na sve. Nismo ničim korenom vezani da ne možemo da promenimo posao, preselimo se ili uvedemo neke nove navike u svom životu. Na sve to, mlad Mesec u Vodoliji ukazuje da sada treba da startujemo da bi imali uspeha. Tranzit će trajati do subote oko 15h.

Ovo je tranzit koji donosi novitete, izmene i nešto novo ali to ponekad može biti stresno za nas jer se plašimo svega što nam je nepoznato. Zato su ti prijatelji da nam pomognu da sve to prevaziđemo.

Možete konsultovati i svog astrologa i potražiti savet vezan za budućnost.

LJUBAV

S obzirom na loše aspekte koje Sunce pravi ovo nije naročito povoljan period za ljubavna dešavanja a neki odnosi se mogu prekinuti i iskristalisati.

ASPEKTI

Tokom četvrtka (8.2) u popodnevnim časovima Mesec u konjunkciji sa Plutonom govori da možemo biti zbog nečega povređeni ili shvatiti da nas neko ne simpatiše iz nekog razloga. Odličan dan za renoviranje, restevanje i potpunu reorganizaciju. Ljubomora.  U kasnim večernjim časovima Mesec u konjunkciji sa Merkurom donosi veče povoljno da nekome poverimo sve ono što nam je na duši. Vfreme je za iskrene razgovore. Mogućnost putovanja. Stižete brže nego obično. Pred spavanje možete započeti sa čitanjem novu knjigu iz koje možete saznati nešto što će vas ostaviti bez teksta.

Petak (9.2)  u večernjim časovima može doći do promene planova u poslednjem momentu. Neslaganje na pomolu. Svako vuče svoju stranu i obe su u pravu ali to ne vide. Obe strane se moraju prilagoditi jedno drugome ali to će ići jako teško.

PROČITAJ : Da li je Takeru Karlsonu ugrožen život?

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Tražite nove načine za zaradu ali nemate odgovarajuću podršku.

BIK – Otkrićete ko vam je neprijatelj na poslu. Prijatelji su vas se uželeli.

BLIZANCI – Neke osobe neće prihvatiti novine koje ste planirali da realizujete.

RAK – Prijaće vam gledanje televizije ili filmova.

LAV – Ispoštujte dogovor sa partnerom da vam to ne bi prebacivao.

DEVICA – Nova osoba koja dolazi na posao se neće previše zadržati tu.

VAGA – Ljubavna svađa.

ŠKORPIJA – Pre nego što donesete odluku da nešto promenite u kući, razmislite o tome još jednom i sagledajte i sve negativne strane.

STRELAC –  Ishitreni ste na vašu štetu.

JARAC – Neočekivani troškovi.

VODOLIJA – Ne mogu svi da vas prate. Morate doneti neke odluke zbog sebe a ne zbog mišljenja drugih.

RIBE – Loše spavate.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *