POVOLJNO

Naredna dva dana donose mogućnost da izrazite svoju individualnost, budete originalni i maštoviti. Ne treba da slušate druge, već da imate svoje mišljenje.  Uz sve to, ukoliko ste sigurni u sebe, uspeh neće izostati. Znak Vodolije donosi brzinu u obavljanju posla a mnoge poslove možete završiti i pre predviđenog roka. Dobra organizacija je pola posla, te povećava vašu efikasnost. Prijaće vam društvo prijatelja, žudećete za uzbuđenjima i možete donositi odluke da promenite i unapredite svoj život.

NEPOVOLJNO

Sa Vodolijom se nikad ne zna jer je ovo znak iznenađenja i nepredviđenih okolnosti. Nikad ne znamo šta nam se može desiti da nam se planovi i prioriteti promene i zbog toga možemo reći da ništa u životu nije sigurno. Ovo je tranzit koji ukazuje na nezadovoljstva pa se pod ovim tranzitom mogu održavati razni protesti. Loša politička situacija i moguće vojne akcije.

LJUBAV

Nesuglasice. Nervoza. Želja da se nešto promeni. Iznenađenja.

ASPEKTI

Tokom nedelje (22.10) u jutarnjim časovima možete se probuditi ranije ili imati rani poziv koji će vas rasaniti. Obaveze koje bi radije odložili. Promena plana. Veče donosi nervozu i nesuglasice. Moguće su prenagljene reakcije i rasprave. Udarac. Šteta.

Ponedeljak (23.10) u prepodnevnim časovima Mesec u kvadratu sa Jupiterom ukazuja na nemogućnost solidarnosti. U večernjim časovima Mesec u kvadratu sa Uranom produbljuje sukobe i donosi nezadovoljstvo. Prepušteni ste sami sebi.

PROČITAJ: Novi ljubavni horoskop od 20.10 do 27.10.2023

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Nemojte donositi finansijske odluke na prečac. Ne žurite nigde.

BIK – Prijatelji vas traže i predlažu susret. Budite otvoreni za nešto novo.

BLIZANCI – Poslovni uspeh.

RAK – Učite od pametnijih od sebe. Ugledajte se na neke zapadne principe.

LAV – Ovo je vreme kada će vas partner mučiti svojim ponašanjem.

DEVICA – Stres možete doživeti na poslu. Neprijatnost.

VAGA – Mesec kroz polje ljubavi ali bez povoljnih aspekata ukazuje na vaša očekivanja da se nešto promeni u vašem ljubavnom životu ali bez konkretnih rezultata.

ŠKORPIJA – Nemate mira u sopstvenoj kući.

STRELAC – Jezik vam je brži od pameti.

JARAC – Neočekivani dobitak.

VODOLIJA – Teško vam je da ostanete mirni dok se sve oko vas ruši.

RIBE – Lakše vam je da volite laž nego istinu.

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *