OVAN

Možete biti veoma radosni zbog partnerovog poslovnog uspeha ali kako vreme bude prolazilo postajaćete sve ljubomorniji i počeće da vam smeta njegova poslovna preokupiranost. Slobodni Ovnovi, imponuju vam simpatije jedne osobe sa posla ali ne bi voleli da to pređe u nešto ozbiljnije.

BIK

Ono što vi doživljavate kao dobru priliku, partner smatra pritiskom i ucenom. Ili on sluti da iza krivine stiže upravo to. U toku izlaska ili proslave partneru može zasmetati vaše ponašanje. Slobodni Bikovi, očekujte udvaranje od strane uticajne osobe.

BLIZANCI

Pred vama je veoma romantičan vikend u kojem ćete biti okupani partnerovom pažnjom i ljubavlju. Neki Blizanci mogu planirati proširenje porodice. Slobodni Blizanci, ovaj vikend može biti odlučujući za vaš ljubavni život. Moguć je početak nove veze.

RAK

Imate veliku podršku svoje porodice i tu se osećate najsigurnije. Mogući su gosti koje jedva čekate da vidite. Partner je otvoren i pristupačan. Slobodni Rakovi, ne treba da pristajete ni na šta u šta niste stvarno sigurni. Ne pristajite na ucene.

LAV

Koliko god voleli partnera činjenica je da on vas voli još više. Zanimljivo je da je postaje ljubomoran kao nikad u životu a vama to počinje da smeta. Slobodni Lavovi, nekoliko planeta u vašem polju ljubavi ukazuje na flert ali i želju da jednu osobu napravite ljubomornom kako bi isprovocirali bilo kakvu reakciju.

DEVICA

Osećate se sjajno i opušteno kao što skoro niste bili. Pitanje je koliko je to uticaj vašeg partnera, ali pre bi se reklo da ste inspiraciju pronašli na nekom drugom mestu. Slobodne Device, osoba iz drugog mesta očekuje poruku. Dopadate se Blizancu.

PROČITAJ : Šta nas očekuje u novembru mesecu? 

VAGA

Pred vama je vikend koji vam donosi srećne prilike i preokrete ali većina njih će proći nezapaženo za druge ljude jer čuvate svoju intimu. Slobodne Vage, uživaćete u tajnom ljubavnom flertu sa osobom sa dve mlađe osobe u isto vreme.

ŠKORPIJA

Pred vama je jedna jako prijatna sedmica u kojoj ćete pokazati koliko vam partner znači i koliko ste ponosni na njega. Ukoliko se pozvani na neko slavlje ili provod, bićete glavne zvezde. Slobodne Škorpije, osoba sa posla želi da vas vidi što pre.

STRELAC

Očekuje vas fenomalno društvo i provod ukoliko se odlučite da ovog vikenda negde izađete. Partner vam se pridružuje ali čim nema vašu potpunu pažnju, odmah mu je krivo. Slobodni Strelčevi, pošaljite video poruku dragoj osobi.

JARAC

Ono što vam može doneti mir su plaćeni svi računi i pun frižider hrane. Tek onda možete da se opustite i uživate u partnerovoj blizini. Slobodni Jarčevi, ako ne dozvolite da neko drugi preotme osobu koja vam se sviđa, onda se potrudite da to promenite dok nije kasno.

VODOLIJA

Ako vas neko voli onda je to voljena osoba ali ona često ne ume da vam to pokaže na pravi način. Ljubomorni ste. Slobodne Vodolije, dopadate se jednoj osobi s kojom bi lako mogli da započnete zajednički život. Kod vas nema sredine i za Vodolije takvi životni preokreti nisu neobični.

RIBE

Između partnera i vas je velika strast i vatra, da vam je jako teško kada niste zajedno. Nekim Ribama je momenat da zaprose partnera ili predlože zajednički život. Slobodne Ribe, osoba koja vam se sviđa je zauzeta, mada vi to ne znate.

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *