Mesec u Vodoliji uvek donosi nešto novo ili neki vid promena na koji možete računati. Ako se ne radi o nekim novinama na vašem poslu onda ovaj tranzit može prouzrokvovati novine kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima. Trebalo bi sticati nova prijateljstva i biti otvoren da čujete nešto novo ili nešto naučite što bi moglo da promeni vaš život.

Ovaj tranzit ukazuje i na razliku među ljudima ali i da ćete je prihvatiti kao neminovnu jer nismo mi svi ljudi isti. Ako neko zna da ceni nečiju slobodu mišljenja i različitost onda je to upravo znak Vodolije. Osim novina, ovaj tranzit može doneti pojačanu nervozu ali neki vid buntovništva i nezadovoljstva. U zapadnim zemljama su zbog toga moguće demonstracije.

U emotivnom odnosu, može doći do zatezanja odnosa, pa bi najbolje bilo da dozvolite partner malo slobode i da ga ne gušite previše.

Brzina u obavljanju poslova.

Iznenađenja.

Tokom ponedeljka (31.1) Mesec neće praviti bitnije aspekte sa drugim planetama, tako da će ovo biti dan kada ćete sticati nova iskustva ili imati interesantne ideje ali bez bitnijih promena za sada.

U utorak (1.2) u ranim jutarnjim časovima vas nešto ili neko može probuditi. U saobraćaju vodite računa da ne vozite brzo jer lako možete dobiti kaznu za prekoračenje brzine. Nervoza. Razumevanje partnera i njegova podrška. Autoritet ima planove koji vas mogu iznenaditi. Oko podneva i tokom popodneva su moguće manje neprilike i jedna vrsta neraspoloženja. Odbijanje. Pripremite se na kritiku. Budite strpljivi. Naučite nešto novo kroz istoriju.

OVAJ TRANZIT ĆE UTICATI NA SVAKI ZNAK I PODZNAK RAZLIČITO:

OVAN – Naučite da saslušate nekoga do kraja. Ne skačite pred rudu.

BIK – Prijatelji vas mogu iznenaditi interesantnim predlogom.

BLIZANCI – Ne plašite se da probate nešto novo i drugačije.

RAK – Odgledajte dobar film. Vesti iz inostranstva.

LAV – Bićete ponosni na partnera zbog njegove dovitljivosti.

DEVICA – Očekujte promene na poslu koje vam neće prijati.

VAGA – Pozovite stare prijatelje i predložite im da se vidite jer njima ne morate ništa da objašnjavate. ŠKORPIJA – Partnerova porodica non stop nešto menja i upada u nove neprilike zbog čega vaš partner brine.

STRELAC – Sve dok ne uložite u novu tehniku na poslu, ne možete očekivati napredak.

JARAC – Finansijski problem možete rešiti ako budete štedeli.

VODOLIJA – Imaćete osećaj “već viđenog”. Neće vam oduševiti sve novo što budete videli.

RIBE – Puni ste strahova i to vas sputava da napredujete.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *