Vodolija uvek nagoveštava promene na koje bi trebalo da budete spremni u narednih dva. Ovaj znak uvek teži nečemu novom a kroz nova poznanstva saznaćete nešto novo. Svaki novi kontakt su vrata koja vode u novu avanturu i nove mogućnosti. Ne držite se ustaljenih navika već nešto promenite pod hitno.
I pozovite prijatelje, jer je ovo vreme kada je najbolje da se njima posvetite jer ako budete provodili previše vremena sa partnerom postajaćete sve nervozniji.
Trebalo bi da slušate i svoju intiuciju koja može biti veoma izražena u ovom periodu a najbolji način da izvučete maksimum iz ovog tranzita je da osmišljavate nove ideje i strategiju koju niko pre vas nije koristio. I ne zaboravite: Sve velike ideje su na početku izgledale kao glupost!
Iskoristite moždane vijuge. Dan je povoljan za mentalne poslove i učenje.
Savladajte novo znanje ili veštinu.
Usavršavajte se.
Kontaktirajte astrologa.
Na globalnom planu ovaj tranzit donosi tenzije, rizike i povećava mogućnost sukoba.

Utorak (4.10) u popodnevnim časovima možete očekivati preokret koji će vas obradovati. Iznenađenje. Kontakti sa strancima koji će vam proširiti vidike. Idelano za kupovinu tehnike po poslednjoj tehnologiji.
Veče je takođe povoljno jer će Mesec biti u trigonu sa Venerom što donosi prijatnost, lepe vesti preko prijatelja a ukoliko se nađete na pravom mestu u pravo vreme možete upoznati nekog novog. Odlično veče za izlaske i druženja.
Sreda (5.10) počinje sa pozitivnim aspektom koji donosi velike mogućnosti za uspeh i ostvarenje zamisli. Supružnici će se slagati i brzo dogovoriti o svemu. Vaš šef može najaviti nekakve promene koje će vam odgovarati. Iskoristite prepodne jer kako dan bude odmicao imaćete sve više i više problema i puno toga vas može sputati. Zahlađenje u emotivnom odnosu. Ljutnja. Nekome je potrebno prostora. Loše vesti. Zabrinutost. Uveče nećete moći da zaspite i nemojte se čuditi ako budete u kasnim časovima imali volje da nešto uradite.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS? (Zbog tačnosti predikcije savet je da čitate šta piše i za vaš podznak.)
OVAN – Prijatelji imaju nove ideje za zaradu.
BIK – Radite na sebi i usavršavajte se. Uspeh.
BLIZANCI – Potrebno je da budete maštoviti i drugačiji jer je to put koji vam otvara vrata. Pazite na propuste. Pijte magnezijum koji će vam poboljšati rad moždanih vijuga.
RAK – Prijatelji iz daleka misle na vas.
LAV – Možete biti ponosni na partnera. Spremite se za njegov iznenadni predlog ili vest koja će vas iznenaditi.
DEVICA – Jako je bitno da pratite novosti u svetu i da se usklađujete poslovno sa njima.
VAGA – Preko noći se u vama probudi ljubomora. Strast.
ŠKORPIJA – Partner neprestano ima nove ideje vezane za ulaganje u nekretnine i investiranje. On vas gura napred.
STRELAC – Poradite na marketingu ali smislite nešto drugačije.
JARAC – Očekuje vas dobitak.
VODOLIJA – Saznaćete nešto novo ili će vam na um pasti neka sasvim originalna ideja. Čitajte.
RIBE – Plašite se da direktno iznesete svoje mišljenje jer ste svesni da ne bi imali podršku.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *