KAKO DELUJE MESEC U VAGI?

Tranziti Meseca nepogrešivo utiču na sve nas i menjajući znak kroz koje sazvežđe prolazi, menja se i naše raspoloženje. Znak Vage je teži tome da odmara i uživa u neku vrstu umetnosti, ima obzira prema drugima i često ga svi smatraju najelegantnijim i kulturnijim znakom. Upravo i drugi mogu naredna dva dana, poprimiti takve osobine.

Vaga je znak partnerstva i odnosa koje imamo sa drugim ljudima, a s ozbirom da je dipozitor ovog Meseca, Venera u Ovnu, možemo gubiti strpljenje prema onima koji se loše ponašaju prema nama. Upravo zato su moguće i tenzije u ljubavnim odnosima a ponekad i svađe. Dame će da utiču na muškarca na jedan lep način, ali ako ne budu uspele u tome, neke mogu primeniti silu, ako vide da drugačije ne ide.

Otiđite negde na kolače.

Obucite se lepo i uživajte.

LJUBAV

S obzirom da je Mars u Ribama a Venera u Ovnu, to govori da su muškarci povučeni i distancirani a verovatno se neće prvi pokrenuti u ljubavnim igrama. Upravo dame sada treba da naprave prvi korak.

ASPEKTI

Tokom nedelje (21.4) u jutarnjim i prepodevnim časovima imamo jedini aspekt Meseca sa Plutonom što ukazuje na ljubomoru, povređenost i pokušaj usklađivanja sa partnerom ali bezuspešno. Ostatak dana će proći u opuštenijom atmosferi.

Ponedeljak (22.4) negde oko podneva Mesec u inkonjunkciji sa Saturnom ukazuje da se neki vaši planovi mogu nenadano odložiti. Mogućnost odlaganja putovanja ili odlaska u kupovinu.   Tokom večeri, možemo biti sputani da pokažemo svoja osećanja. Nemogućnost da provedemo kvalitetno vreme sa onim koga volimo.

Utorak (23.4)  Mesec u inkonjunkciji sa Neptunom u sredini dana donosi sumnjičavost  u ljubavnom odnosu. Pazite da nešto ne zaboravite.

PROČITAJ: Ljubavni horoskop od 19.4 do 26.4.2024!

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Partner vas motiviše i pokreće.

BIK – Jedna osoba vam može predložiti poslovnu saradnju.

BLIZANCI – Nedelja je dan za odmaranje a ponedeljak ćete isto tako ali na radnom mestu.

RAK – Osećate da ne možete da utičete na osećanja voljene osobe.

LAV – Obradovanje preko članova porodice.

DEVICA – Stiže vam manji dobitak. Otiđite nagde na ručak.

VAGA – Pokrenite partnera jer on čeka da vi to učinite.

ŠKORPIJA – Prolazna zdravstvena nestabilnost. Proverite krvnu sliku.

STRELAC – Uvek znate na koga možete da računate kada su izlasci i zabava u pitanju.

JARAC – Radite na tome da naučite nešto novo.

VODOLIJA – Stiže vam dobitak.

RIBE – Partner ima ideju kako da provedete ovaj dan. Poslušajte ga.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *