Ovan

Pred vama je čudesan preokret nakon čega ćete steći više samopouzdanja i postati pristupačniji kako partneru tako i ljudima iz okruženja. Prija vam podrška voljene osobe koju dobijate. Slobodni Vvnovi ovo je period kada možete započeti novu ljubavnu vezu sa mlađom osobom. Odgovorite na poruku.

 

Bik

Najviše će vam prijati ukoliko partner negde otputuje i malo vas ostavi same, a taj period ćete iskoristiti za dopisivanje sa suprotnim polom što vas može izvući iz depresije. Slobodni B ikovi, prija vam pažnja osobe sa posla ali to je za sada sve. Vreme je da se postarate o svom izgledu.

 

Blizanci

Dosta ste se prolepšali poslednjih dana i partner već počinje da sumnja da li je to zbog njega ili nekog drugog. Volite da flertujete. Slobodni Blizanci postajete sve bliskiji sa osobom sa posla ali ne želite da  drugi znaju za vaša osećanja jer niste sigurni u njih.

 

Rak

Najbitnije je ono što se kaže nepromišljeno jer po tome možete saznati koliko je partner stalo do vas i koliko razmišlja o vama. Pozovite prijatelje koji su vas se uželeli. Slobodni Rakovi novo poznanstvo možete ostvariti upravo preko prijatelja. Dopada vam se energija novih ljudi a posebno jedne Vodolije.

 

Lav

Narednih dana ćete biti više okupirani zaradom i troškovima koje imate pa će vam sve drugo biti nevažno. Partner može doneti srećne vesti. Slobodni Lavovi jedan Strelac je usmerio ljubavne strelice ka vama.

 

Devica

Vreme je da sa partnerom napravite planove vezane za putovanje u inostranstvo jer je to ono što će vam u ovom trenutku najviše odgovarati. Planiranje zajedničke budućnosti. Slobodne Device nekog zanimljivog možete sresti na dužem putovanju ili ako ste mladi, na fakultetu.

PROČITAJ: Kako utiče na nas Mesec u Devici? 

 

Vaga

Volite da čujete partnerovo mišljenje i često donosite odluke nakon konsultacije sa njim. Moguće je zajedničko putovanje. Slobodne Vage, dopada vam se zauzeta osoba, ali sve će ostati samo na simpatijama jer ne želite rizik.

 

Škorpija

 

Mars u polju ljubavi ukazuje da ćete stvar uzeti u svoje ruke. Pokušaćete da budete direktni i otvoreni prema partneru kako bi vas što bolje razumeo. Planiranje proširenje porodice. Slobodne Škorpije vreme je za novu ljubavnu vezu sa osobom koja je potpuno drugačija od osoba koje ste do sada sretali. Takvu priliku nećete imati ponovo.

 

Strelac

 

Neki bi Strelčevi želeli da potpuno promene ceo svoj život i upravo zbog toga mogu doneti neke drastične odluke pa čak i da se razvedu. Iako žive dosta dobro, želeli bi još bolje za sebe. Slobodni Strelčevi, osoba koja se sada pojavljuje u vašem životu, može biti to ta, koju čekate celog života.

 

Jarac

 

Najgore je iza vas, a sada razmišljate kako da realizujete sve planove vezane za kuću, dom, tj. nekretninu koju ste planirali da kupite. Slobodni Jarčevi, dve osobe u isto vreme vam pišu i dosađuju, a vi sada nemate baš nešto previše vremena.

 

Vodolija

 

Teško će se nekom drugom pojaviti ovakva prilika koja se pojavljuje vama i trebalo bi da iskoristite sve što vam život nosi. Partner može biti ljubomoran. Slobodne Vodolije, očekuju vas udvaranja i kontakti sa suprotnim polom. Možete upoznati nekog novog na kraćem putovanju.

 

Ribe

 

Partner vam vraća samopozdanje i prija vam njegova reč podrške, komplimenti i pažnja koju vam upućuje. Cenite to malo više. Slobodne Ribe, svaki put kažete –“neću više se zaljubiti”, a onda radoznalost ubije mačku. Mlađa osoba s kojom ste u kontaktu čeka da joj se javite.

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *