KAKO DELUJE MESEC U STRELCU?

Pred nama je vikend koji donosi raspoloženje, obradovanja i pozitivnu energiju. Razmišljaćete o proširenju posla i o tome kako možete da ga unapredite kroz nova znanja, pa neki od vas mogu razmišljati o usavršavanju, upisu na kurs ili fakultet, a prijaće vam i učenje stranog jezika.

Pravo je vreme za planiranje putovanja u inostranstvo ali i realizaciju samog putovanja. Neke drage osobe iz daleka nam se mogu javiti ili mi njima. Nemojte se otuđiti već negujte svoja prijateljstva.

Moguće je opuštanje uz film ili omiljenu tv emisju.

Uvidećete koliko je nešto poskupelo.

LJUBAV

Jeste povoljan aspekt ali ne očekujte previše kada je ljubav u pitanju. Pronađite radost u sebi. Divite se lepom vremenu, cveću, drveću koje lista, dobrim osobinama vaših prijatelja….

ASPEKTI

Tokom večeri (subota 2.3) Mesec u sekstilu sa Plutonom ukazuje da vas ženska osoba može nagovoriti na nešto što bi radije izbegli. „Hajde, šta ti fali? Biće nam lepo“ su reči koje možete čuti.

U nedelju prepodne (3.3) Mesec u kvadratu sa Saturnom donosi nekakvo odbijanje i odlaganje. Ne računajte na žensku osobu a posebno ne pokušavajte da je nagovorite na nešto, jer ćete time sebi pokvariti raspoloženje a energiju ćete izgubiti na ubeđivanje.

Tokom popodneva gledajte da pronađete način da se opustite i relaksirate. Dozvoljeno je da partner i vi imate različite planove, kao i da na različite načine provedete ovaj dan.  I kasno uveče možete očekivati razna dešavanja, voditi razgovore o svojim osećanjima ili imati problema sa prevozom.

Ponedeljak (4.3) možete započeti fino raspoloženi. Rano ujutru možete sresti nekog koga simpatišete ili imati ljubavne kontakte sa dragom osobom. Tokom popodneva možete brinuti o nekome ili će bliska osoba očekivati vašu pomoć.

PROČITAJ: Novi ljubavni horoskop za period od 1.3 do 8.3.2024

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Osetićete rasterećenje. Vesti iz daleka.

BIK – Stiže vam dobitak.

BLIZANCI – Vikend posvetite partneru.

RAK – Moguća je prehlada. Čuvajte zdravlje.

LAV – Bićete primećeni ako izađete u grad.

DEVICA – Srećne okolnosti unutar porodice.

VAGA – Moguće je kraće putovanje.

ŠKOPRIJA – Dobitak ili poklon.

STRELAC – Ljudi vole vaše društvo zbog dobre energije.

JARAC – Naspavajte se. Ne verujte previše osobi iz inostranstva.

VODOLIJA – Pozovite prijatelje.

RIBE – Poslovni uspeh. Kreativnost.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *