Ovan

Svi rođeni u znaku Ovna ove sedmice nailaze na iskušenje u emotivnom odnosu. Lako se možete razočarati u partnerove postupke i njegovu iskrenost. Neki Ovnovi se mogu pustiti u tajnu ljubavnu vezu baš zbog tog razloga što im partner pruža malo ljubavi. Slobodni pripadnici ovog znaka se mogu razočarati, jer su potpuno pogrešno protmačili signale jedne osobe koja im se dopada.

Bik

Bikovi mogu biti ishitreni u svojim reakcijama, zbog čega mogu ugroziti ljubavni odnos, upravo zbog svoje nervoze i nestrpljivosti. Slobodni Bikovi mogu upoznati nove ljude i ponadati se da je među njima neko ko je kvalitetan i ko će im obeležiti život, ali to za sada nije moguće.

Blizanci

Blizanci će biti u harmoničnim odnosima sa svojim partnerom, a još više mogu učvrstiti svoj odnos ukoliko negde zajedno putuju. Svaki vid duhovnog uzdizanja, novih iskustava i učenja ih takođe može okrenuti jedno drugome. Slobodni Blizanci, možete biti iznenađeni postupkom starije osobe sa posla koja će vam pokazati simpatije.

Rak

Na jedan pomalo neobičan način pokušavate da pokažete emocije, ali partner ne razume ili ne prepoznaje mu to poručujete. Slobodni Rakovi novo ljubavno iskustvo možete doživeti na putu u inostranstvo. Strah od letenja u nove odnose vas može uplašiti.

Lav

Ovo je sedmica koja vam donosi pojačanu ljubomoru i nesigurnost u emotivnim odnosima. Ne smete se stideti svog sekipila, već naprotiv. Stižu vam lepe vesti. Slobodni Lavovi preko noći se vaš ljubavni život može preokrenuti. Početak nove ljubavne veze.

Devica

Pomalo ste tajnoviti i nepristupačni, što još više uzbuđuje partnera, koji vam zbog toga poklanja dodatnu pažnju i više razmišlja o vama. Svi oni koji nisu u vezi mogu preko posla upoznati nekog novog, ali pazite da vam ta osoba ne naruši ugled i pređe granicu pristojnog ponašanja.

KLIKNI I PROČITAJ – Šta je to sinastrija?

Vaga

Venera u kvadratu sa Uranom donosi vam izazove i ljubavne poteškoće. Potrebno vam je nešto novo kroz nova iskustva koja će pozitivno uticati na vaš emotivni život. To mogu da budu novi prijatelji koji će vam otvoriti i proširiti vidike i s Kojima ćete se zajedno družiti. Slobodne Vage mogu prekinuti sve loše odnose a prepoznaće ih po tome što u njima ne vide budućnost.

Škorpija

Moguće su nagle promene u kući ili kroz porodicu što unosi dodatnu nervozu. Partner u posljednji čas može promeniti planove i zbog toga se možete posvađati. Slobodne Škorpije, jedan rak se intezivno nada da ćete postati mnogo bliskiji od prijatelja.

Strelac

Partner vam prija na jedan potpuno drugačiji način i volite njegovo društvo zato što zna puno interesantnih infomracija ali i zato što vas uvek oraspoloži. Prijaće vam šetnja, kratka putovanja i poverljivi razgovori. Slobodni strelčevi, jedan bik vas simpatiše, ali ukoliko ne pokažete zainteresovanost on se preko noći može ohladiti.

Jarac

Ovo je period u kojem ste željni da dokazujete svoj ego i svoju vrednost. I ukoliko se partner ne bude ponašao u skladu sa tim i ne bude vam pokazao poštovanje, na pomolu je rasprava ili neprijatna situacija. Potrebna vam je njegova podrška. Slobodni Jarčevi, nespretni ste u zbližavanju, a drugi ljudi ne prepoznaju vaše prave kvalitete na prvu loptu. Upravo zbog toga možete izgubiti interesovanje drage osobe.

Vodolija

Puno toga se događa u vašem životu da prosto ne možete da opišete kako vam je. Partner pokušava da rastumači vaše postupke. Ono što treba da znate da vam je on privržen i imate njegovu podršku. Slobodne Vodolije kod vas se može sve dogoditi iznenada, bukvalno preko noći. Moguće je i novo poznanstvo ovog vikenda koje vam može promeniti život. Kada sretnete onog pravog, nećete ni trenutka razmišljati.

Ribe

Morate biti uzdržani u pokazivanju svojih emocija jer ste primetili da partneru smeta previše ljubavi. On je više mentalni tip i njega možete osvojiti kroz inteligenciju i reči koje mu se mogu urezati u srce i sećanje. Slobodne Ribe,velike su verovatnoće da ćete i dalje biti slobodni jer prosto ne umete da se istaknete ili vi niste zainteresovani za novu ljubav.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *