KAKO DELUJE MESEC U RIBAMA?

Znak Riba donosi jednu specifičnu energiju koja može da ukaže na čudne podudarnosti ili koincidenciju koju može da kreira samo sudbina. Ako primetite da neke ljude neprestano srećete, trebalo bi da se zapatite zašto vam ih sudbina šalje i šta je cilj svega toga. Neke stvari, često uzimamo zdravo za gotovo, a ne bi trebalo.
Ovo je tranzit koji govori da treba da odmaramo, relaksiramo se ili da jačamo svoj duh kroz post i molitvu. Neke osobe se mogu osetiti usamljeno a drugima upravo ta samoća može biti blagotvorna jer moći da se posvete sebi.
Pratiće vas sumnjičavost. Spekulacije i teorije zavere.
Tokom izlaska primetiće da puno ljudi koristiti narkotike.

LJUBAV

Ovo je tranzit koji može da vam donesi zaljubljenost. Sve dok volite vi i praštate voljenoj osobi. Tranzit ukazuje i na mogućnost tajnih ljubavnih susreta.

ASPEKTI

Tokom petka (5.4) Mesec ne pravi značajnije aspekte. Ovaj dan može proći bez značajnijih dešavanja ili u nekakvom iščekivanju. Odmarajte se.
Subota (6.4) od ranog jutra Mesec u konjunkciji sa Marsom donosi akciju, obaveze i puno posla koje treba završiti. Dame mogu biti vredne, istrajne i preuzeti inicijativu. U sredini dana Mesec u konjunkciji sa Saturnom donosi zastoje, prekide i odlaganje posla, odbijanje, osećaj nemoći. Odložite važne poslove za ponedeljak. Popodne i veče donose preokret – pa je ovo najpozitivniji deo dana koji donosi dobro raspoloženje, zanimljive predloge, druženje sa puno šale i smeha. Moguć dobitak. Subota veče ukazuje na prijatelje i na neočekivane predloge i pozive.
Nedelja (7.4) Mesec u prepodnevnim časovima pravi konjunkciju sa Neptunom što ukazuje da će mnogi ostati duže u krevetu, spavajući i izležavajući se. Drugi mogu potražiti duhovni mir kroz molitvu, odlazak u Crkvu ili manastir.

Preporuka: Novi ljubavni horoskop za period od 5.4 do 12.4.2024!

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Pazite da vas neko ne slaže.
BIK – Prijatelji očekuju vašu pomoć i podršku. Naspavajte se.
BLIZANCI – Možete biti razočarani zbog postupka jednog prijatelja.
RAK – Pratite svoju intiuciju.
LAV – Morate pokazati lukavost kako bi ostvarili svoje planove.
DEVICA – Teško izlazite na kraj sa partnerom. Manja rasprava.
VAGA – Neprilike na poslu sa kolegama. Neprijatni klijenti, pacijenti ili mušterije.
ŠKORPIJA – Ljubavna svađa.
STRELAC – Raspremite kuću. Nikad se ne zna ko vam može i kada doći u goste.
JARAC – Neprilike na kraćem putovanju.
VODOLIJA – Očekuje vas manji trošak.
RIBE – Budite od pomoći drugima. To je vaša svrha.

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *