POVOLJNO

Znate li onaj osećaj kada ste nestrpljivi da nešto uradite ili kada jedva čekate da nešto počne da se dešava? Upravo nam to donosi Mesec u Ovnu, znak od akcije. On voli da sa reči prelazi na dela. On voli da se takmiči ali i bori za svoje ideale. Kad se bori i za ljubav, postaje veoma strastven a svojim žarom pali sve oko sebe. Nemojte ništa čekati. Zovite ljude. Predlažite susrete i dešavanja. Ako svi budemo čekali na druge, onda će nam ovaj dan proleteti ni na šta. Gledajte komedije ili stend up predstave. Šalite se. Smejte se.

NEPOVOLJNO

Ovan je veoma direktan znak – što na umu, to na drumu. Lako može da pukne za najmanju sitnicu ali se brzo odljuti. Ono što je bitno je da ne sipate benzin na upaljenu šibicu jer ćete proći 100 puta gore. Ako vidite da su drugi ljuti, povucite se. Ne izazivajte. Nasmešite se i kažite sebi – možda ova osoba ima loš dan i svoje probleme! Tuče. Povrede. Opekotine.

LJUBAV

Pod uticajem ovog tranzita muškarci će želeti da ostave što bolji utisak. Vikend pred nama oni mogu ići na sve ili ništa, želeći da se pokažu u što boljem svetlu.

ASPEKTI

Ovaj tranzit u subotu uveče (8.7) počinje veoma intezivno uz određenu dozu ljubomore. Dame mogu preuzeti inicijativu. Privlačnost. Neki parovi mogu završiti u krevetu.

Nedelja (9.7) prolazi bez većih dešavanja jer Mesec ne pravi bitnije aspekte.

Ponedeljak (10.7) ukazuje na disharmoniju. Potpuno neslaganje i suprotstavljeno mišljenje. U popodnevnim časovima možete očekivati manje dobitke. Kontakti sa suprotnim polom, udvaranje i prijatni susreti sa ženskim osobama. Kasno uveče možete imati tenzije u razgovoru a druga vas osoba navoditi na svoje mišljenje. Upotreba psovki.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Željni dokazivanja, ostavićete utisak da sa vama nema zezanja.

BIK – Ljubavni problemi. Rasprava.

BLIZANCI – Ako imate nekakav problem ili teži fizički posao u kući, pozovite prijatelje da vam pomognu.

RAK – Teško izlazite na kraj sa autoritetima.

LAV – Prekomerni troškovi.

DEVICA – Gledajte da se ne zamerate drugim ljudima.

VAGA – Ovaj vikend posvetite partneru.

ŠKORPIJA – Mogući su manji zdravstveni problem. Završite sve svoje obaveze.

STRELAC – Ljubavna udvaranja. Izlazak.

JARAC – Nervira vas zato što jedna osoba iz porodice želi da bude po njenom po svaku cenu.

VODOLIJA – Jezik vam je brži od pameti.

RIBE – Mogući su iznenadni troškovi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *