KAKO DELUJE MESEC U DEVICI?

Ako je neki znak praktičan onda je to znak Device i upravo i mi ostali, bez obzira na znak i podznak, možemo poprimiti osobine ovog znaka. Bićemo štedljivi želeći da sve iskorstimo do maksimuma ali i posvećeni onome na čemu smo fokusirani. Treba da obratimo pažnju na detalje i da ih prokomentarišemo sa bliskim osobama, jer upravo te sitnice mogu biti pravi pokazatelj stanja stvari ili situacije. Analiza uz traženje propusta i mana može unaprediti i vaš posao.

Ovaj tranzit dosta vodi računa o higijeni i o svom zdravlju. Pod uticajem njegove energije možemo tražiti prirodne načine da otklonimo zdravstvene tegobe ili unapredimo svoje zdravlje. Mnogi će voditi računa i o ishrani, izbegavajući tešku i masnu hranu.

Mogući su problem sa stomakom ili možete imati oteženo varenje.

LJUBAV

Partner vas može posetiti na radnom mestu, možete očekivati udvaranja na poslu ili sa voljenom osobom razgovarati o zajedničkom poslovanju.

ASPEKTI

Tokom ponedeljka (4.12) prepodne može doći do nekakvog odlaganja koje će vam laknuti i osloboditi vas dodatnih obaveza a to je upravo ono što ste priželjkivali. Prijatni ljudi oko vas. Sredina dana donosi pojačanu komunikativnost sa ljudima sa posla a moguća je realizacija kraćeg putovanja. Veče donosi mogući susret sa energičnom ženskom osobom. Jedan nesporazum je moguće razrešiti uz konstruktivan razgovor koji može biti pomalo neprijatan ali je neophodan.

Utorak (5.12) od ranog jutra kreću nevolje i neslaganja. U braku partneri mogu biti sukobljeni oko obaveza i različitih želja. Veče donosi promene, iskrenost i kontakte sa prijateljima. Interesovanje za budućnost i veštačku inteligenciju. Napetost u odnosima.

Sreda (6.12) prepodne nije povoljna jer donosi propuste i greške. Koncentracija vam nije dobra. Tokom popodneva dolazi do reorganizacije. Prolazna ljubomora osobe sa posla.

Da li ste pročitali ljubavni horoskop? - Period od 1.12 do 8.12.2023!

KAKO OVAJ ASPEKT DELUJE NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Uspešno ćete završiti jedan stari posao.

BIK – Dopadate se osobi iz inostranstva.

BLIZANCI – Dobitak preko starije osobe iz porodice.

RAK – Partner vam može vratiti stari dug.

LAV – Provodite svoje slobodno vreme kao što ste nekada. Vraćanje uspomena.

DEVICA – Budite uporni i istrajni a uspeh neće izostati.

VAGA – Zabrinuti ste zbog ženske osobe.

ŠKORPIJA – Obnova starih kontakata i prijateljstava. Susret sa nekim koga niste dugo videli.

STRELAC – Stiže vam zakasneli dobitak.

JARAC – Postajete pravi filozof. Pređite s reči na dela.

VODOLIJA – Zanemarujete signale koji vam stižu jer ne želite da verujete u njih.

RIBE – Partner će se posvetiti svojim prijateljima. Takođe, njega očekuje neki stari kontkat koji će ga obradovati.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *